Canımmmm buradayım ya iyiyim zaman geçirmeye çalışıyorum yarın akşam dönecekler o yüzden biraz heyecanlıyım sen nasılsıntuce_tuce tatlım nerelerdesin? eşin döndü mü? her şey yolunda mı?
Mavi patikli sizde çalisiyormusunuz yoksa sadece eşiniz miKuzucuk ben 2017 için birikim planı yaparken 18,19,20,21 için de yapmışım Allah ömür verirse :)))
2017 ikinci 6. Aylık dilimde ayda 1.000 birikime idi. Hatta bugün baktım hedefi biraz geçmişim :)
2018 için de minimum aylık birikim miktarı 1.200 yazmışım :)) ata altın olarak devam edeceğim kâr ettim çünkü. Çok şükür.
Ya nasipse kısmet...
Olmayacak hedef koymadım yoksa şevkim kaçar ama üstünü yaparsam da ne ala
Sen de planı yap bu akşam canım, çok işe yarıyor
Merhaba cnm bnce borc bir sekilde odenirbaslik acmistim ama kimse cvp yazmadi ordan buraya yazayim konumu belki cvp yazan olur :)
Merhaba arkadaslar , size birsey danismak istiyorum. Bir tanidigim icin benim kredi kartimla birsey aldik ve o bana parayi elden verdi. Ben parayi henuz yatirmadim karta. Bu parayi kenarda tutup krediyi ocak sonunda kapatabilirim. Ama bir yanim kapat kurtul diyor bir yanim ise kalsin kenarda birikim olur, diger turlu para biriktiremiyorum elimde ki parayi harciyorum. Bu sayede kendimi zorlamadan biraz birikim yapmis olurum, taksitler de beni zorlamaz. Ama icim rahat etmiyor borc sevmiyorum, aslinda karsiligi oldugu icin borcta sayilmaz.
Birde bebegim icin ufak bir birikim yapmak istiyorum bunun icin dolar mi ceyrek altin mi biriktirisiniz ?
Ya da ikisinden de mi yapsam ? Hic bilmiyorum birikim yapmayi hep bos yere para harciyorum. Belki bir hedefim olursa 2 kurus kenara atabilirim.
cevabiniz icin cok tesekkur ederim :) ben de oyle dusunuyorum aslinda ama kredi kartinda para borc olunca icim rahat etmiyor niyeyse. Gerci borcu kapatacagim para da ben de ya :))Merhaba cnm bnce borc bir sekilde odenir
O yuzden bn olsam taksitle oderdim o toplu parayida birikim icin tutardim
Parayi ne sekilde biriktirecegin konusunda pek bilgi sahibi degilim
O konuda diger arkadaslar daha iyi yardimci olur
Aynen o para sende sonuctacevabiniz icin cok tesekkur ederim :) ben de oyle dusunuyorum aslinda ama kredi kartinda para borc olunca icim rahat etmiyor niyeyse. Gerci borcu kapatacagim para da ben de ya :))
oh hadi gözün aydın fıstık, bu akşam geliyor demek eşin..sağ salim kavuşursunuz inşallah...Canımmmm buradayım ya iyiyim zaman geçirmeye çalışıyorum yarın akşam dönecekler o yüzden biraz heyecanlıyım sen nasılsın
canımsın, peşinden takipteyim..ben de yıl başından itibaren Allahın izni ile altına devam edeceğim. ama çeyrek ama tam ama ata, devam yeni...yılbaşına kadar bi toparlayayım kendimi..bankada biraz nakit biriksin bu arada..yeni yılla yine altına devam inşallahKuzucuk ben 2017 için birikim planı yaparken 18,19,20,21 için de yapmışım Allah ömür verirse :)))
2017 ikinci 6. Aylık dilimde ayda 1.000 birikime idi. Hatta bugün baktım hedefi biraz geçmişim :)
2018 için de minimum aylık birikim miktarı 1.200 yazmışım :)) ata altın olarak devam edeceğim kâr ettim çünkü. Çok şükür.
Ya nasipse kısmet...
Olmayacak hedef koymadım yoksa şevkim kaçar ama üstünü yaparsam da ne ala
Sen de planı yap bu akşam canım, çok işe yarıyor
Ayy evet çok heyecanlıyım canım yaoh hadi gözün aydın fıstık, bu akşam geliyor demek eşin..sağ salim kavuşursunuz inşallah...
Yılbaşından itibaren altın ile devam edeceksin yani doğru gördüm dimii..canımsın, peşinden takipteyim..ben de yıl başından itibaren Allahın izni ile altına devam edeceğim. ama çeyrek ama tam ama ata, devam yeni...yılbaşına kadar bi toparlayayım kendimi..bankada biraz nakit biriksin bu arada..yeni yılla yine altına devam inşallah
Bende altın alıcamYılbaşından itibaren altın ile devam edeceksin yani doğru gördüm dimii..
Yehhu yalnız değilim
ben seni yalnız bırakır mıyım hiç beybisi..hiç nakdim olmasa bile kredi kartı ile alır yine de alırımYılbaşından itibaren altın ile devam edeceksin yani doğru gördüm dimii..
Yehhu yalnız değilim
Bende saat 15:00 te yürüyüş yapıp kuaföre gidicem oradan markete giricem bir sürü şey almam lazım ev tam takır sebze meyve yokaçık havada sabah yürüyüşümü yapıp a101 e uğradım yine..off markete gittikçe para harcanıyor.gitmeden de duramıyorum..
a101 deki karadem tomurcuk çayın hastası olmuş durumdayım..eşim çayı çok sever. doğadan earl grey demlik poşet alıyorum, 5 kilo kadar kaçak çay gelmişti hediye, uzun süre yeter..a01 de 10 tl alışverişe lipton doğu karadeniz demlik poşet 5 tl ye düşüyordu ondan da aldım..çayda tomurcuğu çok seviyoruz, yıllardır earl grey,kaçak çay, ve çaykur tomurcuk karıştırır demlerim.ama artık çaykur tomurcuğu beğenmemeye başladım, normal çay gibi kokuyor, tomurcuk kokusu ve tadı kalmadı neredeyse.. a101 den karadem tomurcuğu denedim ve bayıldım, öneririm sevenlere kızlar... 40 tl harcadım geldim yine....
amaan vallahi çok da sıkılıyorum şu gıdaya giden paralaraBende saat 15:00 te yürüyüş yapıp kuaföre gidicem oradan markete giricem bir sürü şey almam lazım ev tam takır sebze meyve yok
Al tabi canımBende altın alıcam
Aman alın alın derken zarar etme de benim yüzümdenben seni yalnız bırakır mıyım hiç beybisi..hiç nakdim olmasa bile kredi kartı ile alır yine de alırım
Fark ediliyor zaten sürekli aldığım ürünlere bakıyorum da üfffamaan vallahi çok da sıkılıyorum şu gıdaya giden paralaraher şey çok pahalı..a101 de önümde adam vardı her şey zamlanmış yine diyordu, kasiyer kız da her hafta ufak ufak da olsa geliyor zam dedi..hiç bir şeyin fiyatı yerinde durmuyor maalesef
yok canım yaaa, bir miktar nakitte param olsun diye şuan almıyorum aslında..acil durum parası olur, iyi gün parası olur..ama altınları kısmetse bi 5 sene bozmayı düşünmüyorum...5 sene sonra gönlümüze uygun bi yer bulunca her şeyi satar savar gider yerleşiriz..belki de 10 yıl..bilemedim ki..hayırlısı olsun hakkımızda inşallahAl tabi canım
Aman alın alın derken zarar etme de benim yüzümden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?