BİRİKİMCİ HATUNLAR

çay çay diyince gittim bir çay aldım biraz ders çalışarak içeyim bari :))

aynen canım en güzeli mis gibi evde yapmak..
benim çayla hiç aram yoktur,ama çok fazla sade şekersiz nesfa içerim..çay eşim için her akşam demliyorum belki 1 bardak içersem o da limonlu öyle içiyorum

az önce eşimle telefonda konuştuk..sesi düşmüş bi moralsiz..ben bu filmi çook uzun yıllardır izliyorum..maaş yattığı haftayı takiben, haftasonuna yakın o ses düşer...amaç belli haftasonu bi yerlere kaçmak...nitekim de konuşmanın sonu şuydu: ben indirimli güzel bir otel bakayım akşam konuşuruz dedi..ben ne yapsam boş...

kışın aile olarak turizme katkı sağlamak bizim en birinci görevimiz!!! Allah muhafaza batar sonra oteller...paramız nasip olsun... :))))

Ya ama olmasın mı canınız sağolsun gidin kız bizim yerimize de gidin kardeşim :)) sen de seviyorsun güzel de vakit geçiriyorsunuz anı biriktiriyorsunuz. En güzel birikim

Ya ama olmasın mı canınız sağolsun gidin kız bizim yerimize de gidin kardeşim :)) sen de seviyorsun güzel de vakit geçiriyorsunuz anı biriktiriyorsunuz. En güzel birikim
amann ne bileyim canım yaa, her ay her ay tatile mi gidilir..gerçi 1 gece gidiyoruz ya da en fazla 2 gece ama, yazık ya giden paraya..pinti oldum kızım ben, valla bildiğin cimrinin önde gideni oldum :)

merhaba kızlar marketten geldim 3 market gezdim çok yoruldum bimden yoğurt aldım 6.40 ödedim. A101 den toz şeker yumurta kuru maya makarna,salam,yeşil zeytin, buzdolabı poşeti aldım oraya 21.10 ödedim. Yerel markette uğradım oradan mandalina,jilet, 2 ekmek, nar ekşisi , limon, kivi, sivri biber, havuç, salatalık,maydonoz, roka, nar, patates aldım orada da 18.70 kuruş ödemişim . Toplamda 46 tl ödemişim

amann ne bileyim canım yaa, her ay her ay tatile mi gidilir..gerçi 1 gece gidiyoruz ya da en fazla 2 gece ama, yazık ya giden paraya..pinti oldum kızım ben, valla bildiğin cimrinin önde gideni oldum :)
Evet kız valla pinti olunca öyle oluyor geçen dışarı çıktık ben özledim ya tabi eşime diyorum bir yere oturalım eşim bakındı buralarda bir yer var mı bakalım filan dedi sonra ben bi düşündüm çay içsek tatlı yesek en az 20-25 tl sen dedim bana halka tatlı ısmarla yürüyelim biraz 2 tl ile kapattık günü

aynen canım yaaa, vallahi içim eriyor artık boşa para harcayınca...gerçi bunlarda ihtiyaç ama ne bileyim...

ben de hep bi kıyas içindeyim..eşim diyor misal kebapçıya gidelim hemen kafamda evirip çevirip o parya ben 1 haftalık mutfak masrafını karşılarım... kahvaltıya gidiyoruz, 2 kişi 100 tl hesap geliyor..benim kafa hemen ben o parayla 1 haftalık tavuk yumurta süt sebzemi alırdım mutsuzluğu dönüp dolaşmaya başlıyor

yanlış alıntı oldu :)

maşallah canım, gayet uyguna almışsın.. zaten markete bir gidiş 50 tl, çözdüm ben bu olayı afiyetle yiyin inşallah

Aha aynı ben

merhaba hanımlar
yaklaşık 1.5-2 haftadır markete gitmiyorum zaten yavaştan artıyordu fiyatlar bakalım gitmediğim dönemde ne kadar artmış
yarın hem pazara hem markete gideceğim dönüşte fiyatları yazarım artık
ben de eskiden bir yerde oturayım bişeyler içeyim çok severdim şimdi hiç oturmuyorum eşimi de oturtmuyorum 20-25 liradan aşağı çıkılmıyor en basit kafeden bile
bişeyler yerken ben de sizler gibi hesaplıyorum aslında iyi mi kötü mü bilmiyorum ama alışkanlık oldu illa ki ben o parayla .... alır yapardım diyorum
biz böyle yapıyoruz ama eşler eh yeter artık hesaplama demez inşallah bir süre sonra

diyebilirler canım abartırsak hem kendimize hem çevremizdekilere hayatı zehir etme durumu olabilir bence bu
biz bütün yıl dikkatli yaşıyoruz tatilde de b.kunu çıkarıyoruz kafalar rahat ya 1 haftada tüm yıl sıktığımızın acısını çıkarıyoruz hiç etmeyecek şeylere para veriyoruz 1 senedir almayı ertelediğimiz güneş gözlüklerini, ayakkabıları, kıyafetleri alıyoruz filan detoks oluyor resmen çok da sıkmamak lazım yani sonra böyle çıkabiliyor acısı

Kızlar az önce bi arkadaşım aradı Mersin'den eşine oldukca iyi bir iş teklifi gelmiş,heyecanlanmis bana sordu ama ben de hiç gitmedim hayatımda. Mersin'de yaşayan var mı aranızda? Nasıldır yaşam? Özellikle dışarıdan gelenler için? Yaşamak için önereceği biz bi semti var mı? Arkadaşım İzmirli ufak bebeği var,çok zorlanır mi adapte olmakta? bilgisi olan yardımcı olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…