- 25 Ağustos 2017
- 3.621
- 8.317
- 88
kocişin geldi bizi unuttun şekerim...Çok teşekkür ediyorum canım
Kızlar az önce bi arkadaşım aradı Mersin'den eşine oldukca iyi bir iş teklifi gelmiş,heyecanlanmis bana sordu ama ben de hiç gitmedim hayatımda. Mersin'de yaşayan var mı aranızda? Nasıldır yaşam? Özellikle dışarıdan gelenler için? Yaşamak için önereceği biz bi semti var mı? Arkadaşım İzmirli ufak bebeği var,çok zorlanır mi adapte olmakta? bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
çok saol canım, tatil yapma şansı sanırım olmaz, bebeği de ufak ya..ben de iş görüşmesine eşinle git kal 2 gün dedim ama 2 günde bir şey anlaması da zor tabi...bir kaç defa gittim, arkadaşım orada oturuyordu. Mimari olarak çok güzel, denizi doğası şahane. Tarsus ve adana çok yakın. Hatay kültürü de yakın. Ama ben nem ve sıcaktan çok hasta oldum. İzmir den gidip zorlanabilir. Yeni yapılaşma bölgesinde yeni siteler var ama çok göç alan bir şehir. ve benim alışkın olmadığım bir şehir. Bence gidip küçük bir tatil yapma imkanı varsa kendisi görmeye çalışsın.
çok saol canım, tatil yapma şansı sanırım olmaz, bebeği de ufak ya..ben de iş görüşmesine eşinle git kal 2 gün dedim ama 2 günde bir şey anlaması da zor tabi...
haklısın, bakalım neye karar verecekler... düzen değiştirmek de hiç kolay değil sonuçtaküçük bebek sıcakta zorlanabilir hava şartları izmirden çok farklı sanırım.
maddi manevi eksi artılar değerlendirilip karar vermeli.
Yok şekerim aşk olsun ya gece çok geç uyuduk 05:00 te yatağa yattık İnankocişin geldi bizi unuttun şekerim...
oyy kıyamam..tatil moduna girin artık.. dinlen güzelce, keyfini çıkar..kısmetse ne zaman yolculuk?Yok şekerim aşk olsun ya gece çok geç uyuduk 05:00 te yatağa yattık İnan
ohh maşalllah, hadi geçmiş olsun...selam kızlar :) kredi kartını tamamen kapattık bu ay çok şükür düze çıktık :)telefon taksidi vardı o da bitti bu ay:)
eşim diyor ki sanki kapansa nolcak hep bi borç olacak sonuçta ama olsun ben rahatlıyorum :) kızlar bu ay 1400 tl elımde var napsam ki acaba?ohh maşalllah, hadi geçmiş olsun...
Tam tarih belli değil canım yaoyy kıyamam..tatil moduna girin artık.. dinlen güzelce, keyfini çıkar..kısmetse ne zaman yolculuk?
canım bi arkadaş vardı ama hangi topikteydi hatırlayamadım, sanırım bugün ne almadın topiğinde olabilir..bez bebekler yapıp instada satıyordu sanırım bi yza istersen orayakızlar sürekli aklıma takılan ama bi türlü nasıl olacağını bilemediğim bi şey var. bu instagramdan para kazananlar nasıl kazanıyorlar ya gerçekten zor mu uğraşması? çevresinde uğraşan veya tanıdığı olan falan var mı acaba fikir verebilecek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?