BİRİKİMCİ HATUNLAR

bir kaç defa gittim, arkadaşım orada oturuyordu. Mimari olarak çok güzel, denizi doğası şahane. Tarsus ve adana çok yakın. Hatay kültürü de yakın. Ama ben nem ve sıcaktan çok hasta oldum. İzmir den gidip zorlanabilir. Yeni yapılaşma bölgesinde yeni siteler var ama çok göç alan bir şehir. ve benim alışkın olmadığım bir şehir. Bence gidip küçük bir tatil yapma imkanı varsa kendisi görmeye çalışsın.

çok saol canım, tatil yapma şansı sanırım olmaz, bebeği de ufak ya..ben de iş görüşmesine eşinle git kal 2 gün dedim ama 2 günde bir şey anlaması da zor tabi...

çok saol canım, tatil yapma şansı sanırım olmaz, bebeği de ufak ya..ben de iş görüşmesine eşinle git kal 2 gün dedim ama 2 günde bir şey anlaması da zor tabi...

küçük bebek sıcakta zorlanabilir hava şartları izmirden çok farklı sanırım.
maddi manevi eksi artılar değerlendirilip karar vermeli.

merhaba hanımlar
bugün pazara gittim amaan o fiyatlar ne 2 haftadır gitmemiştim
domates 4tl, havuç 2.5tl, kabak 4tl, muz 6tl vs
hiçbişey almadan döndüm bizim burada yerel bir market var pazarın olduğu gün halk günü yapıyor
baktım fiyatlarda en az 50 kuruş 1 lira fark var herşeyi oradan aldım

patates 90 kuruş,muz 4 tl,pırasa 1.5tl, domates 2.5tl, havuç 1.5tl idi
bütün aldıklarım 16.5 tl tuttu aynı miktarlarda pazardan alsaydım 20-25 lirayı geçerdi

yalnız gıda kısmı felaket fiyatlar çok fena markette 1 kutu sütü alsam mı almasam mı diye 5 dk düşünen insanlar gördüm sonumuz hayrolsun

a101den 10lu yumurta ve kek için küçük süt aldım 5.60tl de oraya ödedim

şimdi yarın misafirliğe götürmek için kek yapacağım en az masraflı ve pratik yol bu benim için

Kredi kartıma 90 ₺ yıllık üyelik aidatı kesilmiş.Aradım iptal ettirmek için 60 ₺ bonus yükleyelim diyorlar.Bende kartımı iptal ettireceğim sanırım.Aidat bedeli olmayan bir kart istiyorum.Yani tekliflerini kabul etmedim.

kızlar sürekli aklıma takılan ama bi türlü nasıl olacağını bilemediğim bi şey var. bu instagramdan para kazananlar nasıl kazanıyorlar ya gerçekten zor mu uğraşması? çevresinde uğraşan veya tanıdığı olan falan var mı acaba fikir verebilecek?

canım bi arkadaş vardı ama hangi topikteydi hatırlayamadım, sanırım bugün ne almadın topiğinde olabilir..bez bebekler yapıp instada satıyordu sanırım bi yza istersen oraya

sabahtan beri çarşı pazar gezip haşatım çıktı kızlarrr...inanılmaz yorgunum..yeni girdim eve, duş alıp pc başına geçtim...

nihayet vadeli hesbımın günü bugündeü...çok şükür gidip paramı bankaya teslim ettim, artık ucundan kıyısından harcamak yok...çarşıda bir arkadaşıma rastladım yemek ısmarladım 45 tl yemeğe ödedim, dönüşte migrosa uğradım, süt,tavuk,sigara, biraz sebze, pirinç,sıvıyağ indirimliydi... hepsine 36 tl ödedim geldim evime...

tavuk göğüs etini rondodan çekip kıyma haline getirip tavuk köfte yapmayı planlamakla birlikte acayip yorulmuşum...

bu arada kredi notuma baktırdım geçen aydan bu yana oldukça yükselmiş..1650 nin üzerine çıkmış, önümüzdeki ay krediyi çekeceğim..kmhesabı açmış banka, ona da onay verdim...800 tl mevduat hesabı olsun dedim, abartmak istemedim.. çekeceğim kredinin aylık ödemesini 800 civarı planladığım için kmh limitini de 800 açtırdım..oradan çeker oraya yatırır hareket sağlarım hesaplarda dedim...

Günaydın hanımlar dün gelirken migrosa uğradım ton balığı aldım ne kadar pahalılanmış yahu marketin kendi markası olan ton balıkları ucuz da markalı olanlar bayağı pahalılanmış
evde yemek olmadığı zaman işyerine salata+ton balığı götürüyorum pratik oluyor o yüzden aldım birkaç tane
21 lira ödedim

dönüşte bime uğradım döner ve salatalık turşusu aldım bimin salatalık turşusunu seviyorum
2.5 kiloluk halini getirmişler daha uyguna geliyor diye aldım stoğa ekledim
buraya da 20 lira ödedim

4 parça şeye 41 lira ödeyerek günü kapattım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…