BİRİKİMCİ HATUNLAR

Pekte erkencisiniz maşallah. Biz ev eşyası borçları bide uygun yollu bi araba alalım dedik iyi kötü onları hallettik şimdiye kadar. Ev peşinatı biriktirmek istiyorum şu saatten sonra inşallah.

Pekte erkencisiniz maşallah. Biz ev eşyası borçları bide uygun yollu bi araba alalım dedik iyi kötü onları hallettik şimdiye kadar. Ev peşinatı biriktirmek istiyorum şu saatten sonra inşallah.
ben işteyim ondan öyle erken oldu biraz :))
maşallah size sırayla olur inşallah hepsi

İnşallah. Kolay gelsin size. Ben nöbet usulü çalışıyorum. Mesai usulü çalışmak çok zor sanıyorum. Bazen mesai usulü gitmem gerekiyor. Çok zor geliyor bana.
sağolun evet bazen iyi geliyor bazen kötü :)) az önce onu düşünüyordum diş yaptırmayı bile erteliyor insan hafta içi her gün işe gidince..ama çocuk açısından düşününce giriş çıkış saati öğle uykusu vs hepsi bir düzen içinde bu şekilde. Allah herkese bir yerden zorluk veriyorsa bir yerden kolaylık veriyor görebilene

Esasında daha düzenli bir hayat oluyor. Benim düzenim hiç belli değil. Eşim mesai usulü ben nöbet. Gecem gündüzüm belli değil benim. Belki çocuk olunca düzelir, kendime benzetmezsem :)

Esasında daha düzenli bir hayat oluyor. Benim düzenim hiç belli değil. Eşim mesai usulü ben nöbet. Gecem gündüzüm belli değil benim. Belki çocuk olunca düzelir, kendime benzetmezsem :)
bizim de tam tersi eşim nöbet usulü bizim hayalimiz aynı sistemle çalışmaktı hep. beraber evden çıkmak beraber hafta sonu geçirmek filan..
çocukları biz kendimize benzetemiyoruz ya onlar minicik ama kendilerine bizi benzetecek kadar kararlılar
biz 1 yaşına kadar sabah 5 te kalktık gün o zaman doğuyordu. şimdi 8 e doğru hava aydınlanıyor ya öyle kalkıyoruz :))

bu arada dün kabanımın cebinde 10 tl buldum ve bu şekilde zaman zaman biraz para ayırmaya karar verdim bi çantama bulunca sevinmek için :))

Evet benimde geçenlerde bir kaç yerden beklemediğim paralar çıkmıştı para çekmek zorunda kalmamıştım çok güzel oluyor :) yemeğimi hazırladım. Yarın kahvaltıya arkadaşlarım gelecekmiş aradılar. telaşe tuttu alışveriş yapmam lazım :) eşim gelince çıkarız artık. Bi boşnak böreği yaparım. Gece kuşu olarak gece yarısından sonra yaparım herhalde :)

oo evet börek çok güzel olur kahvaltıda :)) en sevdiğim öğün
ben de eşime alışveriş yaptırdım sucuk tereyağı makarna filan almış 150 tl ödemiş. ama bundan sonra asla bensiz gitmezmiş bana telefonla sordukça sinir basmış adama

Evet bende aldırıyorum bazen ufak tefek şeyler. Bu adamlar böyle hanımlar gibi idareli alamıyorlar hem. Alacağım başka şeylerde var o yüzden beraber çıkmak en iyisi. Görmem lazım :)

Evet bende aldırıyorum bazen ufak tefek şeyler. Bu adamlar böyle hanımlar gibi idareli alamıyorlar hem. Alacağım başka şeylerde var o yüzden beraber çıkmak en iyisi. Görmem lazım :)
evet benim söylediğim bir şeyi çok pahalıya almış fiyatını sorsa aldırmazdım :))
ben de öyle her şeyi incelerim de işte mesai ve nöbet sisteminden dolayı o yaptı böyle oldu bu seferlik

evet benim söylediğim bir şeyi çok pahalıya almış fiyatını sorsa aldırmazdım :))
ben de öyle her şeyi incelerim de işte mesai ve nöbet sisteminden dolayı o yaptı böyle oldu bu seferlik

Olur tabi. Birde çocuk varmış zaten hangi birine yetişeceksiniz. Ben manayla geziniyorum işte. Sistem tüketim toplumu olmaya itiyor işte herşeyi al al al üretim yok hiçbirimizde. Alışveriş yaparak mutlu oluyoruz çoğu zaman.

aynen öyle gerçekten buna dur demeye çalışıyorum ama annem bile üzerine başına birşeyler al deyip duruyor sürekli. ben bundan sonra kapsül dolap için sade kaliteli ürünler almak dışında kendime birşey almayı düşünmüyorum. ev kredimiz bitene kadar da evde giymek için tişört dahi almam. ama ev kredimiz bitince eşimle kendime kaliteli pijama takımları almak istiyorum gece yatmak için ve evde giymek için 2 şer tane..planlar krediye bağlı :)

Haklısınız valla :) tasarrufsuz olmuyor. Bende birikim moduna girdim kıyamıyorum kıyafete filan para vermeye. Avm ye filan gitmemeye çalışıyorum. Dışarda yememeye çalışıyorum. İki kişi olduğumuzdan faturalarımızda çok yüksek değil. Şok bir tasarruf moduna girmeliyim. Altın hesabı açtırdım. Eşim giderlerle ilgilenecek. Ben kenara atıcı olucam. Maalesef sigara gibi bi zaafım var bide onu bırakabilsem.

Sigara hem masraf hem sağlığa zarar. Bebek için de bırakmak zorunda kalacaksın zaten ilerde şimdiden bırak gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…