BİRİKİMCİ HATUNLAR

günaydın birikimci hatunlarr, hayırlı cumalar dilerim hepimize...

bugün şu muhteşem cuma indirimlerinde köşe bucak kaçıyorum..her yerden saldırıdalar..mail gönderiyorlar, mesaj atıyorlar, insta da face de her yerdeler veee ben hiç birini okumadan silip geçiyorummmm

markete gittim zorunlu alış verişimi yapıp geldim..bugün aldığım her şey indirimdeydi..

pantene şampuan, 12 li wc kağıdı, tavuk baget, kalçalı but, bütün piliç, kuru soğan,patates, havuç,domates, nescafe, reçel, 12 li yumurta, yoğurt,süt, makarna 4 pk. domates, oda parfümü, ezine peynir, lor peyniri, elma, mandalina, doğadan karadeniz bergamotlu çay 48 li demlik poşet, sigara,ayran aldım hepsine 81 tl ödedim..

bu arada karadem tomurcuk alıp denediniz mi kızlar? merak ettim fikirlerinizi? sinirliportakal

Ben bakıyorum indirimlere birşey yokki ya bana mı öyle geliyor acaba . 10 aralıkta izne gidiyoruz sonunda
cilt bakım ürünlerine bakabilirdim ama hiç ihtiyacım yok bu ara, okumadan silmek daha iyi bence..okursam aklımı çelebilir...

ohh hadi gözün aydın tatlım, çok sevindim

cilt bakım ürünlerine bakabilirdim ama hiç ihtiyacım yok bu ara, okumadan silmek daha iyi bence..okursam aklımı çelebilir...

ohh hadi gözün aydın tatlım, çok sevindim
Aynen canım birşeye ihtiyacım Yok benimde bazanın altı şuan kozmetik dolu. Bende örgü örmeye başlamak istiyorum ama off becerebilirsem miyim acaba

Uygun bir alışveriş olmuş gerçekten. Tebrikler :)

canım çok güzel alışveriş olmuş gerçekten :))
ben karadem alamadım bim vardı yolumun üzerinde o günlerde krizim tutunca berk aldım ama fena değil. yolum düşerse kesinlikle karadem alıp deneyeceğim bergamot hoşuma gidiyor benim kesin anladım bunu :))

bac
altın,dolar,euro uçuşa devam ediyor... piyasa feci..iddia ediyorum çeyrek altın 300 ü görecek 2018 de...az önce tv de 261 dediler!!!
ım nasılsın uzun süredir giremiyordum bir girdim ne göreyim phipls süpürge kazananların mesajı gelmiş seninde ismin var tebrikler belki yazışmışsınızdır geçmişi okuyamadım kızlar.

herkese merhabalar. dediğiniz gibi altın dolar euro uçuşta tl kayıpta valla sonumuz hayrola. hiç bir birikim yapamaz oldum bir ay önce65 tl ye aldığım çocuk bezi olmuş 82 en ucuz sitede 79 var siz düşünün amannn

kolay gelsin bacım. altın alacam demişsssin alınırmı ki ... çok belirsiz valla durumlar . geçen bir arkdşım kredi kartıyla mı yoksa işbank alışveriş kredisiydi galiba hepsiburadadan o şekilde baya taksitle altın almıştı ben aman ne eettin gramı 151 çok demiştim üstünden 2 hafta geçti geçmedi oldu 163 valla ne diyeyim. çok karamsarım ben alacak olsam kesin düşer

Canım burada 155 tl deyken altın alınırmı altın uçtu deniliyordu şimdi 164 oldu yine öyle deniyor . Ben altının öyle düştüğünü hiç görmedim. Şimdide düşse düşse 162 ye düşer bence daha düşmez. Öyle çok büyük altın almadığım için 3 5 tl düşse aa demem yani. Burada amaç nakit parayı elimde tutamadığım için en iyisi altın Dursun diyorum ne yapayım

kesinlikle doğru diyo
doğru diyosun bacım bende sen gibi yapıp oğluşumun kumbarasına atıyordum çeyrek ona ortak ev almıştık o sayede

b
en iyisi bende zorunluluktan telefon aldım şu paranın yok zamanında ki hem tlfnum 2 aydır yoktu hemde peşin olması telefonun daha bir koydu

bac

ım nasılsın uzun süredir giremiyordum bir girdim ne göreyim phipls süpürge kazananların mesajı gelmiş seninde ismin var tebrikler belki yazışmışsınızdır geçmişi okuyamadım kızlar.
Aaa evet canım cumartesi oldu yarışma sonucu, ben de çok mutlu oldum, çok sagoll

İyi haftalar birikimci hatunlarrr

Herkes iyi mi? Nasıl geçiyor günler ?
@mavi_patikli sinirliportakal @tuce_tuce canlarım, iyi misiniz?

Dün misafirlerim geldi, 1 hafta yatili kalacaklar bende.ben daha ilk günden maddi manevi goctum.ayin 10 una kadar yetecek olan param bitti bile..içerden avans çekeceğiz artık ve inanılmaz yorgunum

Özlüyorum sizleri..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…