- 25 Ağustos 2017
- 3.621
- 8.317
- 88
Aa canım sende mi burdasınİyi haftalar birikimci hatunlarrr
Herkes iyi mi? Nasıl geçiyor günler ?
karamelli_turta sinirliportakal @tuce_tuce canlarım, iyi misiniz?
Dün misafirlerim geldi, 1 hafta yatili kalacaklar bende.ben daha ilk günden maddi manevi goctum.ayin 10 una kadar yetecek olan param bitti bile..içerden avans çekeceğiz artıkve inanılmaz yorgunum
Özlüyorum sizleri..
Tatilde yiyemediklerine sayarsın kuzum :))))Bu arada bil Kazan yarışmasından Philips süpürge kazanmisim, coook mutluyum 2 gündür..bi yerden gidiyor bi yerden veriyor Allah..çok şükür, hamdolsun..
Tatlım hoşgeldinSelamlar kızlar, Hayırlı sabahlar diliyorum. Birikim konusunda pek becerikli olduğum söylenemez ama, burada olmak etkiliyor mu, yoksa zaten yapabilenler mi biraradasınız.
Buradayım tabiiiAa canım sende mi burdasın
Öylemi dersin, bende becerebilirmiyim ki acaba, takımda olmak için ne ypmk gerekliTatlım hoşgeldin
Vallahi ben birikim adına hiç bir şey bilmez ve dünyanın neredeyse en savruk insanı iken 1 yıldır topikleri takip edip okuya okuya güzel bi birikim yaptım çok şükür..kesinlikle çok etkili ekonomi topikleri
Canim bizim bu topik çok aktif değil, altın biriktireye başlıyoruz topigi var, ben orada da varım aynı zamanda.orasi çok daha aktif.Öylemi dersin, bende becerebilirmiyim ki acaba, takımda olmak için ne ypmk gerekli
Ayrıca 20 kilo vermeyi beceren bi kadının bu dünyada beceremeyecegi hiç bir şey yokÖylemi dersin, bende becerebilirmiyim ki acaba, takımda olmak için ne ypmk gerekli
canımm ben de özledim uzun uzun muhabbetlerimizi yoğunluk oldu hayatlarımızda sanırım.İyi haftalar birikimci hatunlarrr
Dün misafirlerim geldi, 1 hafta yatili kalacaklar bende.ben daha ilk günden maddi manevi goctum.ayin 10 una kadar yetecek olan param bitti bile..içerden avans çekeceğiz artıkve inanılmaz yorgunum
Özlüyorum sizleri..
aa şimdi baktım da güzelmiş de süpürge kardeşim güle güle süpür evini artık :)) dediğin gibi Allah çok büyük bak ne güzel oldu şimdiBu arada bil Kazan yarışmasından Philips süpürge kazanmisim, coook mutluyum 2 gündür..bi yerden gidiyor bi yerden veriyor Allah..çok şükür, hamdolsun..
Saol birtanem, daha güzelleri sizin olsun.ihtiyacti gerçekten, çok sevindim..canımm ben de özledim uzun uzun muhabbetlerimizi yoğunluk oldu hayatlarımızda sanırım.
ya birikimi baştan ayırmak da bu yüzden sıkıntılı ya da her duruma karşı evde 1000 tl filan bırakmak gerek galiba. böyle misafir için filan. yakınlarınız ise çok zorlamaz herşey yenilir içilir de biraz uzaksa olmuyor tabi.güzel günleriniz olsun inşallah
aa şimdi baktım da güzelmiş de süpürge kardeşim güle güle süpür evini artık :)) dediğin gibi Allah çok büyük bak ne güzel oldu şimdi
Merhaba Canım iyiyim sen nasılsın bu arada adına çok sevindim philips Süpürge miiii güle güle kullan canımmm. .İyi haftalar birikimci hatunlarrr
Özlüyorum sizleri..
ay benim de annem diyette yaptıklarımdan yiyemiyor pek iyi olmuyor ya üzülüyorumSaol birtanem, daha güzelleri sizin olsun.ihtiyacti gerçekten, çok sevindim..
Gelenler,kuzenim ve eşi..üniv Hastanesi'ne tedavi için geldiler.. kalabalık olunca yenip içiliyor.kismet artık, hallolur bir şekilde. Kıyamıyorum da,bu ara ben diyetteyim yiyemiyorum ama onlar bol bol yesin diye dört dönüyorum.
Evet bu arada uzun sohbetlerimizi ben de çok özledim.benimkileri doyurup hastaneye göndereyim, gelirim yine
günlük 5 tl :) yol parası yemek filan yoksa yeter de varsa aç kalırsın kuzumAyın 5ine kadar 40 TL im kalmış harçlık
Saol kuzumm daha güzelleri sizin olsun, çok mutlu oldum ben de..Merhaba Canım iyiyim sen nasılsın bu arada adına çok sevindim philips Süpürge miiii güle güle kullan canımmm. .
Bende giderleri yazmıyorum pek moralim bozulabilir. Iyiki birikimi ay başında ayırıyorum da ondan da yemeye fırsat kalmıyor. Kış geldi mont lazım, bot lazım vs... Gider işte bir şekilde sağlık olsun..
Bu arada dün a101 e gittim, fellik fellik aradım bergamotlu tomurcuk çayı, bir süredir gelmiyormuş. Bende poşet karadem bergamotlu çayını aldım her demlemede kullandığım toz çayımın içine bir adet o poşet çaydan koyacağım.
Üzülme canım, boşver, yemenin sonu yok, sağlık için azıcık kilo vermek iyi olur..ay benim de annem diyette yaptıklarımdan yiyemiyor pek iyi olmuyor ya üzülüyorum
Allah yardımcısı olsun canım kuzeninin ve eşinin de.beklerim canım pazartesi uyuşukluğu var bende de :))
Oyy oy, inşallah yeter kuzumAyın 5ine kadar 40 TL im kalmış harçlık
Yol, yemek yok Canım. Yeter diye düşünüyorum ama ekstra çıkmazsa. Zaten aramızda kalsın kumbaradan da borç 200 tl aldımgünlük 5 tl :) yol parası yemek filan yoksa yeter de varsa aç kalırsın kuzum
ben de 50 tl aldım yanıma inşallah 15 ine kadar yeter benim yol ve yemek masrafım yok zaten bakalım :)
Canım özellikle aradım, sordum ama ilgilenen arkadaş bir süredir gelmiyor o tomurcuk dedi. Bergamot aromasını bende çok seviyorumSaol kuzumm daha güzelleri sizin olsun, çok mutlu oldum ben de..
Karadeniz tomurcuk metal kutuda, her a191 de var aslında, üzüldüm bulamadığına...dun akşam misafirler de bayıldı ne güzel çay olmuş diye
Masraf hiç bitmiyor, Allah yardımcımız olsun
haklısın canım anneme diyetisyeni 20 kilo verme hedefi koymuş ben 27 yıldır annemi hiç o kadar zayıf görmedim kiÜzülme canım, boşver, yemenin sonu yok, sağlık için azıcık kilo vermek iyi olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?