BİRİKİMCİ HATUNLAR

Selamlar kızlar, Hayırlı sabahlar diliyorum. Birikim konusunda pek becerikli olduğum söylenemez ama, burada olmak etkiliyor mu, yoksa zaten yapabilenler mi biraradasınız.

Aa canım sende mi burdasın

Selamlar kızlar, Hayırlı sabahlar diliyorum. Birikim konusunda pek becerikli olduğum söylenemez ama, burada olmak etkiliyor mu, yoksa zaten yapabilenler mi biraradasınız.
Tatlım hoşgeldin

Vallahi ben birikim adına hiç bir şey bilmez ve dünyanın neredeyse en savruk insanı iken 1 yıldır topikleri takip edip okuya okuya güzel bi birikim yaptım çok şükür..kesinlikle çok etkili ekonomi topikleri

Öylemi dersin, bende becerebilirmiyim ki acaba, takımda olmak için ne ypmk gerekli

Öylemi dersin, bende becerebilirmiyim ki acaba, takımda olmak için ne ypmk gerekli
Canim bizim bu topik çok aktif değil, altın biriktireye başlıyoruz topigi var, ben orada da varım aynı zamanda.orasi çok daha aktif. karamelli_turta kankim seni listeye ekler hemen.inan yapamaman için hiç bir sebep yok, tabiki yaparsın.

canımm ben de özledim uzun uzun muhabbetlerimizi yoğunluk oldu hayatlarımızda sanırım.
ya birikimi baştan ayırmak da bu yüzden sıkıntılı ya da her duruma karşı evde 1000 tl filan bırakmak gerek galiba. böyle misafir için filan. yakınlarınız ise çok zorlamaz herşey yenilir içilir de biraz uzaksa olmuyor tabi.güzel günleriniz olsun inşallah

Bu arada bil Kazan yarışmasından Philips süpürge kazanmisim, coook mutluyum 2 gündür..bi yerden gidiyor bi yerden veriyor Allah..çok şükür, hamdolsun..
aa şimdi baktım da güzelmiş de süpürge kardeşim güle güle süpür evini artık :)) dediğin gibi Allah çok büyük bak ne güzel oldu şimdi

Saol birtanem, daha güzelleri sizin olsun.ihtiyacti gerçekten, çok sevindim..
Gelenler,kuzenim ve eşi..üniv Hastanesi'ne tedavi için geldiler.. kalabalık olunca yenip içiliyor.kismet artık, hallolur bir şekilde. Kıyamıyorum da,bu ara ben diyetteyim yiyemiyorum ama onlar bol bol yesin diye dört dönüyorum.

Evet bu arada uzun sohbetlerimizi ben de çok özledim.benimkileri doyurup hastaneye göndereyim, gelirim yine

Merhaba Canım iyiyim sen nasılsın bu arada adına çok sevindim philips Süpürge miiii güle güle kullan canımmm. .
Bende giderleri yazmıyorum pek moralim bozulabilir. Iyiki birikimi ay başında ayırıyorum da ondan da yemeye fırsat kalmıyor. Kış geldi mont lazım, bot lazım vs... Gider işte bir şekilde sağlık olsun..

Bu arada dün a101 e gittim, fellik fellik aradım bergamotlu tomurcuk çayı, bir süredir gelmiyormuş. Bende poşet karadem bergamotlu çayını aldım her demlemede kullandığım toz çayımın içine bir adet o poşet çaydan koyacağım.

ay benim de annem diyette yaptıklarımdan yiyemiyor pek iyi olmuyor ya üzülüyorum
Allah yardımcısı olsun canım kuzeninin ve eşinin de.beklerim canım pazartesi uyuşukluğu var bende de :))

Saol kuzumm daha güzelleri sizin olsun, çok mutlu oldum ben de..

Karadem tomurcuk metal kutuda, her a191 de var aslında, üzüldüm bulamadığına...dun akşam misafirler de bayıldı ne güzel çay olmuş diye

Masraf hiç bitmiyor, Allah yardımcımız olsun

ay benim de annem diyette yaptıklarımdan yiyemiyor pek iyi olmuyor ya üzülüyorum
Allah yardımcısı olsun canım kuzeninin ve eşinin de.beklerim canım pazartesi uyuşukluğu var bende de :))
Üzülme canım, boşver, yemenin sonu yok, sağlık için azıcık kilo vermek iyi olur..

günlük 5 tl :) yol parası yemek filan yoksa yeter de varsa aç kalırsın kuzum
ben de 50 tl aldım yanıma inşallah 15 ine kadar yeter benim yol ve yemek masrafım yok zaten bakalım :)
Yol, yemek yok Canım. Yeter diye düşünüyorum ama ekstra çıkmazsa. Zaten aramızda kalsın kumbaradan da borç 200 tl aldım
Canım özellikle aradım, sordum ama ilgilenen arkadaş bir süredir gelmiyor o tomurcuk dedi. Bergamot aromasını bende çok seviyorum

Üzülme canım, boşver, yemenin sonu yok, sağlık için azıcık kilo vermek iyi olur..
haklısın canım anneme diyetisyeni 20 kilo verme hedefi koymuş ben 27 yıldır annemi hiç o kadar zayıf görmedim ki dedim çıldırmış diyetisyen ama 10 kilo versen güzel olur
benim de ütü almam lazım ya 2 ütüm vardı ikisi de bozuldu şöyle eli yüzü düzgün takımlarımın ceketine buhar atabileceğim filan çok pahalı da olmayan bi ütü lazım bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…