BİRİKİMCİ HATUNLAR

Philips yada tefal arastırmalarım arasında en iyisi çıkmıştı.
Philips almıştım 5 yıl önce hala da takır takır maşallah. Tavsiye ederim Canım

Merhaba canım nasılsın ay yatılı misafir çok zor ya maddi manevi bizi bitiyor normal misafir bile cidden zor . Çaya misafir alsak 100 tl kesin harcıyorum kuruyemişi kaliteli meyve çeşit pasta börek vs derken

Güle güle kullanın süpürgenizi. Burdan okudumda.
Merhaba bayanlar. Umarım güzrl bir hafta olur hepimiz için.

Ay Kızlar ani şekilde izne çıkıyoruz. Bu akşam ailemizin yanına yola çıkıyoruz bende hazırlıklara başladım .
14 yıllık evliyiz eşim de askeriyede 14.yili geçen temmuz ayına kadar hiç programlı izne çıkmamıştık buyil nasıl olur bilmiyorum çocukların okulu olunca kışında gidemiyoruz neyse gözünüz aydın bekliyordunuz hayırlı yolculuklar kolay gelsin size....

Aaa evet canım cumartesi oldu yarışma sonucu, ben de çok mutlu oldum, çok sagoll
aaaa bilmiyor muydun süper olmuş hediye sanaa
Bu arada bil Kazan yarışmasından Philips süpürge kazanmisim, coook mutluyum 2 gündür..bi yerden gidiyor bi yerden veriyor Allah..çok şükür, hamdolsun..
güle güle kullan harika bir süpürge

Selamlar kızlar, Hayırlı sabahlar diliyorum. Birikim konusunda pek becerikli olduğum söylenemez ama, burada olmak etkiliyor mu, yoksa zaten yapabilenler mi biraradasınız.
etkiler bulun bacım

Ay Kızlar ani şekilde izne çıkıyoruz. Bu akşam ailemizin yanına yola çıkıyoruz bende hazırlıklara başladım .
iyi tatiller bacım

Günaydın kk nin en birikimci hatunlari..Kasım ayı da bitiyor..aylar su gibi akıp gidiyor vallahi..

tuce_tuce canım çok sevindim, sağ salim varmissinizdir inşallah.iyi tatiller dilerimmm

selam kızlar :)
elektrik faturası:70 tl (elektrikli sobayı bazı geceler az açıyorum 5-10 tl farketmiş)
su faturası:55 tl (neden biraz daha düşük geldi anlamadım ama 5 tl kadar düşmüş.)

dün damacana siparişine %50 indirim yaptılar 10 tl ye aldığımız suyu 5 tl ye aldık :)) her yerden tasarruf fırsatlarını takipte olmaya çalışıyoruz

merhaba tatlım, ohh misss, faturalar tam kıvamında..son 2 aydır benim de bu aralarda geliyor...
damacana işi iyi olmuş, uzun sürecek mi ki bu indirim?

merhaba tatlım, ohh misss, faturalar tam kıvamında..son 2 aydır benim de bu aralarda geliyor...
damacana işi iyi olmuş, uzun sürecek mi ki bu indirim?
sadece ilk siparişe canım bisu nun kampanyası imiş.bir kayıt ol istersen indir uygulamayı belki yaparlar sana da :)
zaten sipariş veriyorduk hep eşimden bana da mesaj gelince ilk ve son kez benden sipariş etmiş olduk :)
senin misafirlerin var ondan pek girmiyorsun dmi ben de yol parası hariç pek harcama yapmıyorum bugün a101 e gideceğim kitaplar filan var bi bakayım şöyle

Aynen kuzum, misafirler gidene kadar koptum buralardan...pazar akşamı uğurlayacağım kismetse..

A101 e gittim ben bugün kitap göremedim ama...

Damacana almıyoruz biz aslında çok yer kaplıyor 5 lt alıyoruz suyu ama o da çok pahalıya geliyor bi değerlendirmek lazım.

Sen nasılsın,iyi misin kuzum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…