- 5 Ağustos 2014
- 3.767
- 8.611
- 358
Philips yada tefal arastırmalarım arasında en iyisi çıkmıştı.haklısın canım anneme diyetisyeni 20 kilo verme hedefi koymuş ben 27 yıldır annemi hiç o kadar zayıf görmedim kidedim çıldırmış diyetisyen ama 10 kilo versen güzel olur
benim de ütü almam lazım ya 2 ütüm vardı ikisi de bozulduşöyle eli yüzü düzgün takımlarımın ceketine buhar atabileceğim filan çok pahalı da olmayan bi ütü lazım bana
Merhaba canım nasılsın ay yatılı misafir çok zor ya maddi manevi bizi bitiyor normal misafir bile cidden zor . Çaya misafir alsak 100 tl kesin harcıyorum kuruyemişi kaliteli meyve çeşit pasta börek vs derkenİyi haftalar birikimci hatunlarrr
Herkes iyi mi? Nasıl geçiyor günler ?
karamelli_turta sinirliportakal @tuce_tuce canlarım, iyi misiniz?
Dün misafirlerim geldi, 1 hafta yatili kalacaklar bende.ben daha ilk günden maddi manevi goctum.ayin 10 una kadar yetecek olan param bitti bile..içerden avans çekeceğiz artıkve inanılmaz yorgunum
Özlüyorum sizleri..
philips azur var ben de ona yoğunlaştım o zaman doğru yoldayım :) teşekkür ederim canım maşallah diyelim ütüne de nazar değmesinPhilips yada tefal arastırmalarım arasında en iyisi çıkmıştı.
Philips almıştım 5 yıl önce hala da takır takır maşallah. Tavsiye ederim Canım
Evet evet benimki de azur modellerinden canım. Philips iyidir bence.philips azur var ben de ona yoğunlaştım o zaman doğru yoldayım :) teşekkür ederim canım maşallah diyelim ütüne de nazar değmesin
Güle güle kullanın süpürgenizi. Burdan okudumda.Saol birtanem, daha güzelleri sizin olsun.ihtiyacti gerçekten, çok sevindim..
Gelenler,kuzenim ve eşi..üniv Hastanesi'ne tedavi için geldiler.. kalabalık olunca yenip içiliyor.kismet artık, hallolur bir şekilde. Kıyamıyorum da,bu ara ben diyetteyim yiyemiyorum ama onlar bol bol yesin diye dört dönüyorum.
Evet bu arada uzun sohbetlerimizi ben de çok özledim.benimkileri doyurup hastaneye göndereyim, gelirim yine
14 yıllık evliyiz eşim de askeriyede 14.yili geçen temmuz ayına kadar hiç programlı izne çıkmamıştık buyil nasıl olur bilmiyorum çocukların okulu olunca kışında gidemiyoruz neyse gözünüz aydın bekliyordunuz hayırlı yolculuklar kolay gelsin size....Ay Kızlar ani şekilde izne çıkıyoruz. Bu akşam ailemizin yanına yola çıkıyoruz bende hazırlıklara başladım .
gözünaydın canım Allah sağ salim gidip gelmeyi nasip etsin inşallahAy Kızlar ani şekilde izne çıkıyoruz. Bu akşam ailemizin yanına yola çıkıyoruz bende hazırlıklara başladım .
aaaa bilmiyor muydun süper olmuş hediye sanaaAaa evet canım cumartesi oldu yarışma sonucu, ben de çok mutlu oldum, çok sagoll
güle güle kullan harika bir süpürgeBu arada bil Kazan yarışmasından Philips süpürge kazanmisim, coook mutluyum 2 gündür..bi yerden gidiyor bi yerden veriyor Allah..çok şükür, hamdolsun..
etkiler bulun bacımSelamlar kızlar, Hayırlı sabahlar diliyorum. Birikim konusunda pek becerikli olduğum söylenemez ama, burada olmak etkiliyor mu, yoksa zaten yapabilenler mi biraradasınız.
iyi tatiller bacımAy Kızlar ani şekilde izne çıkıyoruz. Bu akşam ailemizin yanına yola çıkıyoruz bende hazırlıklara başladım .
Biliyordum da canım, sürpriz oldu yine de.. hayatımda üniversiteden başka bir şey kazanmamışim, onu farkettimaaaa bilmiyor muydun süper olmuş hediye sanaa
güle güle kullan harika bir süpürge
etkiler bulun bacım
iyi tatiller bacım
Ay teşekkür ediyorum canım geldik çok şükürGünaydın kk nin en birikimci hatunlari..Kasım ayı da bitiyor..aylar su gibi akıp gidiyor vallahi..
tuce_tuce canım çok sevindim, sağ salim varmissinizdir inşallah.iyi tatiller dilerimmm
iyi tatiller canım iyi eğlencelerAy Kızlar ani şekilde izne çıkıyoruz. Bu akşam ailemizin yanına yola çıkıyoruz bende hazırlıklara başladım .
merhaba tatlım, ohh misss, faturalar tam kıvamında..son 2 aydır benim de bu aralarda geliyor...selam kızlar :)
elektrik faturası:70 tl (elektrikli sobayı bazı geceler az açıyorum 5-10 tl farketmiş)
su faturası:55 tl (neden biraz daha düşük geldi anlamadım ama 5 tl kadar düşmüş.)
dün damacana siparişine %50 indirim yaptılar 10 tl ye aldığımız suyu 5 tl ye aldık :)) her yerden tasarruf fırsatlarını takipte olmaya çalışıyoruz
sadece ilk siparişe canım bisu nun kampanyası imiş.bir kayıt ol istersen indir uygulamayı belki yaparlar sana da :)merhaba tatlım, ohh misss, faturalar tam kıvamında..son 2 aydır benim de bu aralarda geliyor...
damacana işi iyi olmuş, uzun sürecek mi ki bu indirim?
Aynen kuzum, misafirler gidene kadar koptum buralardan...pazar akşamı uğurlayacağım kismetse..sadece ilk siparişe canım bisu nun kampanyası imiş.bir kayıt ol istersen indir uygulamayı belki yaparlar sana da :)
zaten sipariş veriyorduk hep eşimden bana da mesaj gelince ilk ve son kez benden sipariş etmiş olduk :)
senin misafirlerin var ondan pek girmiyorsun dmiben de yol parası hariç pek harcama yapmıyorum bugün a101 e gideceğim kitaplar filan var bi bakayım şöyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?