BİRİKİMCİ HATUNLAR

Bana elektrik 57 geldi şaşırdım bende elektrikli sobayı çok çalıştırdım. Suda fix 25 30 arası geliyor. İki kişiyiz.

Maşallah :) biz de 2 kişiyiz ama şehirde suyun metreküpü çok pahalı maalesef.
Ben izmitteyim. Anneme 70lerde geliyor. Bizdede çok ucuz değil ama ben ilk kotayı aşmıyorum. Çünkü ilk kotayı aşınca hem metreküp fiyatı hemde atık su bedeli artıyor. Senin 50lerde olduğuna göre belli tonajı geçmişsin o yüzden malesef.

Kaç metrküp harcıyorsunuz? Biz 8 metrküp harcıyoruz

Bizim ilki sonrası var mı bilmiyorum 8 metrküp olduğunda su bedeli 32 kusur 7 metrküp olduğunda 28.70 yani 4.10 sanırım metreküp bedeli 8 metreküp kullandığımızda 60-64 tl filan geliyor

M
Cnm merhaba bende kocaelideyim. Bakalım bu ay ne kadar gelecek faturalar. Market ihtiyacım var indirim bekliyorum

Bizim dogalgaz da yarin gelir . Cok merak ediyorum ne kadar gelecek. Az gelmesi lazim cunu kullanmadim. Evim aksama kadar günes aliyor

günaydın hanımlar
dün doğalgaz geldi 38 lira
kasımda 2-3 gün yakmıştık artık aralık geldi soğur havalar yakarız

dün pazar yerine halk günü yapan markete gittim
mandalina, muz, salatalık, pırasa, kabak, patlıcan aldım bir de cips aldım almamam lazım ama bu aralar canım çok çekiyor abur cubur alıyorum
hepsine 23 tl ödedim
evin eksikleri hiç bitmiyor ki baktım sabah da peynir bitmek üzere çayın yanında yemelik kuruyemiş atıştırmalık çikolata vs kalmamış bugün de onları alacağım

Selam kızlar ben de geldim araniza ben oldukça savruk bir insanım maalesef.birikim yapamıyorum bir türlü.ama kararliyim az az koyacağım kenara. Napmak gerek?bildirim mi yapacağız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…