Merhaba :)Merhaba birikimci hatunlar..
Bana elektrik 57 geldi şaşırdım bende elektrikli sobayı çok çalıştırdım. Suda fix 25 30 arası geliyor. İki kişiyiz.selam kızlar :)
elektrik faturası:70 tl (elektrikli sobayı bazı geceler az açıyorum 5-10 tl farketmiş)
su faturası:55 tl (neden biraz daha düşük geldi anlamadım ama 5 tl kadar düşmüş.)
dün damacana siparişine %50 indirim yaptılar 10 tl ye aldığımız suyu 5 tl ye aldık :)) her yerden tasarruf fırsatlarını takipte olmaya çalışıyoruz
Maşallah :) biz de 2 kişiyiz ama şehirde suyun metreküpü çok pahalı maalesef.Bana elektrik 57 geldi şaşırdım bende elektrikli sobayı çok çalıştırdım. Suda fix 25 30 arası geliyor. İki kişiyiz.
Ben izmitteyim. Anneme 70lerde geliyor. Bizdede çok ucuz değil ama ben ilk kotayı aşmıyorum. Çünkü ilk kotayı aşınca hem metreküp fiyatı hemde atık su bedeli artıyor. Senin 50lerde olduğuna göre belli tonajı geçmişsin o yüzden malesef.Maşallah :) biz de 2 kişiyiz ama şehirde suyun metreküpü çok pahalı maalesef.
Kaç metrküp harcıyorsunuz? Biz 8 metrküp harcıyoruzBen izmitteyim. Anneme 70lerde geliyor. Bizdede çok ucuz değil ama ben ilk kotayı aşmıyorum. Çünkü ilk kotayı aşınca hem metreküp fiyatı hemde atık su bedeli artıyor. Senin 50lerde olduğuna göre belli tonajı geçmişsin o yüzden malesef.
Bugün annemde kalıcam yarın eve dönünce bakar yazarım inşallah. Anneminkine baktıö şimdi 15 m3. 72tl. 10 m3e kadar 1.kademeymiş. 10dan sonra 2.kademe.Kaç metrküp harcıyorsunuz? Biz 8 metrküp harcıyoruz
Yani ilk 10 2.06 ile çarpılmış. Sonraki 5 3.76 ile. Atık su 20tl. Su bedeli 40tlKaç metrküp harcıyorsunuz? Biz 8 metrküp harcıyoruz
Cnm merhaba bende kocaelideyim. Bakalım bu ay ne kadar gelecek faturalar. Market ihtiyacım var indirim bekliyorumBen izmitteyim. Anneme 70lerde geliyor. Bizdede çok ucuz değil ama ben ilk kotayı aşmıyorum. Çünkü ilk kotayı aşınca hem metreküp fiyatı hemde atık su bedeli artıyor. Senin 50lerde olduğuna göre belli tonajı geçmişsin o yüzden malesef.
Onundan sonra geliyor galiba :) hadi bakalım doğal gazlar gelmeye başlasın :) soğuğu hiç sevmemM
Cnm merhaba bende kocaelideyim. Bakalım bu ay ne kadar gelecek faturalar. Market ihtiyacım var indirim bekliyorum
Sen ne taraftasın?M
Cnm merhaba bende kocaelideyim. Bakalım bu ay ne kadar gelecek faturalar. Market ihtiyacım var indirim bekliyorum
Soğuk sevilecek bir şey degil. 5 ay güzel faturalar gelir dogalgazdanOnundan sonra geliyor galiba :) hadi bakalım doğal gazlar gelmeye başlasın :) soğuğu hiç sevmem
O zaman şanslısın ben muzdaribim güneş konusunda. Salon, oturma odası pek almıyor. Yalıtım fena değil Allahtan.Bizim dogalgaz da yarin gelir . Cok merak ediyorum ne kadar gelecek. Az gelmesi lazim cunu kullanmadim. Evim aksama kadar günes aliyor
Altın biriktirme sayfası var orayıda takip etmelisin. Burdada fikir alışverişi yapıyoruz tabiSelam kızlar ben de geldim araniza ben oldukça savruk bir insanım maalesef.birikim yapamıyorum bir türlü.ama kararliyim az az koyacağım kenara. Napmak gerek?bildirim mi yapacağız?
Sağol cnm edeyim artık bisiler yapmam lazım.Altın biriktirme sayfası var orayıda takip etmelisin. Burdada fikir alışverişi yapıyoruz tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?