Çalışıyor musun? Birikim için harcamalardan önce bir tutar ayırmalısın. Kalan parayla geçinmeye çalışmalısın. Başka türlü çok zor.Sağol cnm edeyim artık bisiler yapmam lazım.
Ben bu ay pek evde yoktum onu unutmuşum :) annem yakın ondan çok takılıyoruz. 4 m3 kullanmışım oda 18tl etmiş. Bayadır bu kadar az faturam gelmemişti. Gerçi en fazla 6m3 olmuş baktım hepsineBizim ilki sonrası var mı bilmiyorum 8 metrküp olduğunda su bedeli 32 kusur 7 metrküp olduğunda 28.70 yani 4.10 sanırım metreküp bedeli 8 metreküp kullandığımızda 60-64 tl filan geliyor
Anneninki de uygun canım bizim buraya göre. Biz de evde olmasak bile en az 50 geliyor bana geçen aylarda 100 tl gelmişliği varBen bu ay pek evde yoktum onu unutmuşum :) annem yakın ondan çok takılıyoruz. 4 m3 kullanmışım oda 18tl etmiş. Bayadır bu kadar az faturam gelmemişti. Gerçi en fazla 6m3 olmuş baktım hepsine
İstanbuldaysanız doğrudur. Oraya su yetiştirmek ayrı mevzu zaten. Bende çok ikamet ettim daha memlekete döneli çok olmadı biliyorum iyi kötü.Anneninki de uygun canım bizim buraya göre. Biz de evde olmasak bile en az 50 geliyor bana geçen aylarda 100 tl gelmişliği var
Birikim için mi cekiyosuniz . Biraz bahsedermisiniz yöntemdenGünaydın birikimin hatunlari
Misafirler yarın akşam gidecek ve ben de ekonomik açıdan nefes alacağım sanırımyatılı misafir hem de 1 hafta cook zormus cok..
Dün 2 banka ile görüştüm, 24 ay vadeli kredimi sanırım salı günü çekeceğim.2 yılda kaybım 400-500 TL gibi olacak...düşük faizden çekip biraz daha yüksek faizle vadeli ye atacağım kısmet olursa.
Hayırlısı diyeyim..bu da bi birikim metodu sonuçta
evet birikim için çekeceğim, aslında özel bir yöntemi yok. 2 banka ile çalışıyorum, finans ve deniz..dün ikisine de gittim, 15 bin tl çekeceğim 24 ay vadeli..finans çok cazip oranlar verdi.bunun sebebi de hem doğum günü haftam olduğu için, hem de kredi notum oldukça yüksekmiş, not yükseldikçe kredi oranlarında kişiye özel esneklik yapabiliyorlarmış..hatta denizdeki bankacım bile şaşırdı, oran çok güzel finanstan çek dedi..parayı finanstan çekip denize yatıracağım vadelide deniz güzel oran veriyor..2 yıl vadelide tutacağım parayı 32-45 gün arası en iyi vade getiren dilimmiş... aşağı yukarı aynı oluyor tutarları sadece başta ödeyeceğim masraf ve vergi kesintisi olmuş olacak...Birikim için mi cekiyosuniz . Biraz bahsedermisiniz yöntemden
Anladim simdi. 15 bin cekip yatirim yapicaksiniz. 2 yilda ödediginiz faiz , yaptiginiz birikimden az olacagı ıçin kârda olacaksiniz.guzel fikir..evet birikim için çekeceğim, aslında özel bir yöntemi yok. 2 banka ile çalışıyorum, finans ve deniz..dün ikisine de gittim, 15 bin tl çekeceğim 24 ay vadeli..finans çok cazip oranlar verdi.bunun sebebi de hem doğum günü haftam olduğu için, hem de kredi notum oldukça yüksekmiş, not yükseldikçe kredi oranlarında kişiye özel esneklik yapabiliyorlarmış..hatta denizdeki bankacım bile şaşırdı, oran çok güzel finanstan çek dedi..parayı finanstan çekip denize yatıracağım vadelide deniz güzel oran veriyor..2 yıl vadelide tutacağım parayı 32-45 gün arası en iyi vade getiren dilimmiş... aşağı yukarı aynı oluyor tutarları sadece başta ödeyeceğim masraf ve vergi kesintisi olmuş olacak...
eşim birikimden yana pek başarılı değil..yılbaşında maaşına gelecek zammı oraya bağlamak istiyorum, yoksa o para çar çur olur elimizde...
oranlar çok değişken olduğu için net bir şey diyemeyeceğim ama 17.800 civarı geri ödeme olacak, vadelide 18300 gibi elime geçecek...ufak bir kar oradan gelecek ama başta da vergi ve msaraf kesintisi olacak 250-300 arası gibi. çekip yatırınca çok net bilgi verebilirim.niyetiniz varsa en doğru olanı bankanız ile görüşmekAnladim simdi. 15 bin cekip yatirim yapicaksiniz. 2 yilda ödediginiz faiz , yaptiginiz birikimden az olacagı ıçin kârda olacaksiniz.guzel fikir..
15 bini 24 ay aylik ne kadar odeyeceksiniz faiz ne kadar olacak toplamda.
Bende sizin gibi yapabilirim
bi de benim buay vadelide 10000 kdar param olmuş olacak onun üstüne ekleyeceğim için daha da artar vadeliden gelecek para..azıcık karışık benim iş..zaten tek amacım, kredi ile vadeli birbirini karşılasın,oradan kazanç elde etme isteğim yok pekAnladim simdi. 15 bin cekip yatirim yapicaksiniz. 2 yilda ödediginiz faiz , yaptiginiz birikimden az olacagı ıçin kârda olacaksiniz.guzel fikir..
15 bini 24 ay aylik ne kadar odeyeceksiniz faiz ne kadar olacak toplamda.
Bende sizin gibi yapabilirim
Aynen hem kendi bütçenize göre de kaç yıl cekeceksiniz, aylık kaç lira ödeyeceksiniz bilmiş olursunuz..Evet bi araştirmali
Bi de mesela finans masraf 300-400 olur diyor denizdeki bankacim kabul etme 200 un üstü masrafı extra sigorta yapmasinlar , uyanık ol diyor..yani çekip parayı yatirana kadar durum nedir emin değilim ben de..ben 2 yıl için 400-500 zararı göze alabilirdim ama araştırdıkça da karla cikacakmis gibi görünuyor..gerçi pek kar da değil.2 yıl sonunda 3000 totalde artmış olacak para.ama şimdilik benim aklıma en çok yatanı bu oldu.Evet bi araştirmali
Hayırlı olsun beybisi.evet birikim için çekeceğim, aslında özel bir yöntemi yok. 2 banka ile çalışıyorum, finans ve deniz..dün ikisine de gittim, 15 bin tl çekeceğim 24 ay vadeli..finans çok cazip oranlar verdi.bunun sebebi de hem doğum günü haftam olduğu için, hem de kredi notum oldukça yüksekmiş, not yükseldikçe kredi oranlarında kişiye özel esneklik yapabiliyorlarmış..hatta denizdeki bankacım bile şaşırdı, oran çok güzel finanstan çek dedi..parayı finanstan çekip denize yatıracağım vadelide deniz güzel oran veriyor..2 yıl vadelide tutacağım parayı 32-45 gün arası en iyi vade getiren dilimmiş... aşağı yukarı aynı oluyor tutarları sadece başta ödeyeceğim masraf ve vergi kesintisi olmuş olacak...
eşim birikimden yana pek başarılı değil..yılbaşında maaşına gelecek zammı oraya bağlamak istiyorum, yoksa o para çar çur olur elimizde...
aynen bebeğim yaa, yine de tavsiyene uyup 20 bin yerine 15 e düşürdüm kalan farkla da altına devam etmeyi planlıyorum yeni yılda...Hayırlı olsun beybisi.
Çok sevindim, ne zamandır aklındaydı zaten
Sen işini bilirsin canımaynen bebeğim yaa, yine de tavsiyene uyup 20 bin yerine 15 e düşürdüm kalan farkla da altına devam etmeyi planlıyorum yeni yılda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?