- 22 Eylül 2017
- 37
- 21
- 3
- 40
oranlar çok değişken olduğu için net bir şey diyemeyeceğim ama 17.800 civarı geri ödeme olacak, vadelide 18300 gibi elime geçecek...ufak bir kar oradan gelecek ama başta da vergi ve msaraf kesintisi olacak 250-300 arası gibi. çekip yatırınca çok net bilgi verebilirim.niyetiniz varsa en doğru olanı bankanız ile görüşmek
Teşekkür ederim.Hayırlısı olsun da bu kadar faize bulaşmaktansa , her ay krediye ödeyeceğiniz parayla direk altın alsanız daha karlı olursunuz gibi geliyor
Bir de ocakta gelecek zam kredi taksidini karşılıyor mu
Açıkçası bende sizin gibi düşündüm amaHayırlısı olsun da bu kadar faize bulaşmaktansa , her ay krediye ödeyeceğiniz parayla direk altın alsanız daha karlı olursunuz gibi geliyor
Bir de ocakta gelecek zam kredi taksidini karşılıyor mu
Çok teşekkürler, hepimiz için hayırlısı neyse o olsun inşallah...Açıkçası bende sizin gibi düşündüm amadamla cikolata kafasına koymuş gibi. Hayırlısı olsun hakkınızda inşallah damla cikolata
Zam yüklü bir meblağ mı?Teşekkür ederim.
Bunun 3 sebebi var.
1. Kenarda TL olarak toplu nakit para bulunsun istiyorum
2.bankalarla ilişkilerimi iyi tutup kredi notumu en yükseğe çıkarmayı istiyorum ( 5-1o sene sonra hayallerimizi gerçekleştirebilmek için çok fazla nakde ihtiyacımız olacak)
3. Gelecek olan zammı eşimin savruklugundan korumak zor olacak,krediye bağlamak istiyorum.
Bu sene çok şükür bir miktar altın biriktirdim.yine yılbaşından sonra az da olsa altın almaya da devam etmeyi planlıyorum Allah kısmet ederse... Hepimizin birikimleri bereketli olsun inşallah...
8 aydır kredi notumu yükselterek kredi çekmeye hazır hale getirmeye çalıştım.uzun süredir planladığım bir şey kredi çekmek.hedeflerimi uzun süreli yaparak adım adım planlamaya çalışıyorum..tabi Rabbim nasip etsin inşallah o günleri sağlıkla gormeyi. Doğum günü haftamin vermis oldugu avantajlı oranları da kullanmak istiyorum.Açıkçası bende sizin gibi düşündüm amadamla cikolata kafasına koymuş gibi. Hayırlısı olsun hakkınızda inşallah damla cikolata
Krediyi karşılayacak inşallahZam yüklü bir meblağ mı?
Oo çok sevindim gerçekten :) bize hakkınızda hayırlı olsun demek düşer. İnşallah herşey istediğiniz gibi olur. Nice senelere bu arada :))Krediyi karşılayacak inşallah
Çok çok teşekkür ederim, Allah razı olsun.. inşallah hepimizin gonullerine göre versin Rabbim..her şeyin hayırlısını nasip etsin.Oo çok sevindim gerçekten :) bize hakkınızda hayırlı olsun demek düşer. İnşallah herşey istediğiniz gibi olur. Nice senelere bu arada :))
8 aydır kredi notumu yükselterek kredi çekmeye hazır hale getirmeye çalıştım.uzun süredir planladığım bir şey kredi çekmek.hedeflerimi uzun süreli yaparak adım adım planlamaya çalışıyorum..tabi Rabbim nasip etsin inşallah o günleri sağlıkla gormeyi. Doğum günü haftamin vermis oldugu avantajlı oranları da kullanmak istiyorum.
Teşekkür ederim.
Bunun 3 sebebi var.
1. Kenarda TL olarak toplu nakit para bulunsun istiyorum
2.bankalarla ilişkilerimi iyi tutup kredi notumu en yükseğe çıkarmayı istiyorum ( 5-1o sene sonra hayallerimizi gerçekleştirebilmek için çok fazla nakde ihtiyacımız olacak)
3. Gelecek olan zammı eşimin savruklugundan korumak zor olacak,krediye bağlamak istiyorum.
Bu sene çok şükür bir miktar altın biriktirdim.yine yılbaşından sonra az da olsa altın almaya da devam etmeyi planlıyorum Allah kısmet ederse... Hepimizin birikimleri bereketli olsun inşallah...
Aynısını yaptım bacım benimki aylık bazda belirsiz hemen istediğini alırım diye aylık vadelide yani denizde 32 ye ilk ay yuzde14 vermekte sen kesin tutacaksan günü ilk etapta uzun Türkiye yuzde14 un çok olsun sonraki ay 13.5civarina iniyor bende bu yüzden sırf İng nin e turuncu vadeli hesabına atmayı bile dusjndumde 90km İng bank mesafem o yüzden kaldı boşu boşuna faizi susuyor. Aktif bank var en para vari sadece yatırım için inada bak derim ki benimde 19 aralık deniz e geçişim olacak. Daha öncesinde güzel araştırmalarım olursa paylaştım. Not benim bir de çocuğum var ona sürpriz gider çok oluyorevet birikim için çekeceğim, aslında özel bir yöntemi yok. 2 banka ile çalışıyorum, finans ve deniz..dün ikisine de gittim, 15 bin tl çekeceğim 24 ay vadeli..finans çok cazip oranlar verdi.bunun sebebi de hem doğum günü haftam olduğu için, hem de kredi notum oldukça yüksekmiş, not yükseldikçe kredi oranlarında kişiye özel esneklik yapabiliyorlarmış..hatta denizdeki bankacım bile şaşırdı, oran çok güzel finanstan çek dedi..parayı finanstan çekip denize yatıracağım vadelide deniz güzel oran veriyor..2 yıl vadelide tutacağım parayı 32-45 gün arası en iyi vade getiren dilimmiş... aşağı yukarı aynı oluyor tutarları sadece başta ödeyeceğim masraf ve vergi kesintisi olmuş olacak...
eşim birikimden yana pek başarılı değil..yılbaşında maaşına gelecek zammı oraya bağlamak istiyorum, yoksa o para çar çur olur elimizde...
Kredili ürünler kullanılarak ve düzgün ödemeler yapılarak..1-2 bankadan kredi kartı ve kmh açtırıp bunları kullanıp gününde eksiksiz ödeme yaparsanız zamanla yükseliyor..bi de vadeli hesap açtım ben...bu 3 u oldukça katkı sağladı.8 aydır kredi notunuzu ne yaparak yükseltiyorsunuz
Bu kredi notu nsl yükselir asıl merak ettiğim bu aslında
Canim mesajın otomatik klavye kurbanı olmuş, pek bir şey anlamadım yazdıklarından...anladığım kadarıyla, Denizbank a geçmeyi düşünüyorsun? Ben de seviyorum Denizbank'ı, onunla başlar, sonra neresi hesabıma uyarsa devam ederim.esim bana bi araba alma taraftarı ama ben bu paraya dokunmak istemiyorum, uzun bir süre vadelide bırakacağım inşallah..Aynısını yaptım bacım benimki aylık bazda belirsiz hemen istediğini alırım diye aylık vadelide yani denizde 32 ye ilk ay yuzde14 vermekte sen kesin tutacaksan günü ilk etapta uzun Türkiye yuzde14 un çok olsun sonraki ay 13.5civarina iniyor bende bu yüzden sırf İng nin e turuncu vadeli hesabına atmayı bile dusjndumde 90km İng bank mesafem o yüzden kaldı boşu boşuna faizi susuyor. Aktif bank var en para vari sadece yatırım için inada bak derim ki benimde 19 aralık deniz e geçişim olacak. Daha öncesinde güzel araştırmalarım olursa paylaştım. Not benim bir de çocuğum var ona sürpriz gider çok oluyor
Ben 2 banka ile sınırlı tuttum, yetti banadamla cikolata bende maaş iş ve yer değişimi sebebiyle abartmiyorum 5 bankaya aktif biriyle pasif çalıştım
çok saol tatlım yaa, tüm haftasonu oturup düşündüm, bu sabah da erkenden kalkıp tuttum bankanın yolunu..neyseki çektim sonunda, şimdi onlar düşünsün, ben rahat, kafam rahat.. gittim bankaya yatırdım, diğer vadeli hesabımın günü ay sonuna geliyor hepsini birleştirip unutacağım artık..Allah hepimize ödeme gücü versin.düşün düşün karardım tüm haftasonu..damla cikolata hayırlı olsun canım kendi getirisi faizini karşılayıp hatta geçecek mi çok iyiymiş öyleyse benmki karşılamıyor biraz ödeme yapılacak üzerine.
güzel bir birikim olur inşallah :))
Helal olsun valla. Dişliymişsin :))çok saol tatlım yaa, tüm haftasonu oturup düşündüm, bu sabah da erkenden kalkıp tuttum bankanın yolunu..neyseki çektim sonunda, şimdi onlar düşünsün, ben rahat, kafam rahat.. gittim bankaya yatırdım, diğer vadeli hesabımın günü ay sonuna geliyor hepsini birleştirip unutacağım artık..Allah hepimize ödeme gücü versin.düşün düşün karardım tüm haftasonu..
yalnız bankacılar çok uyanık,her şeyi hesaplattım didik didik ettim, misal ödemeyi 40 gün sonra yapayım dedim, olur 3-5 tl fark olur dedi, peşini bırakmadım, hesap yaptırdım aylık 20 tl nin üzerinde çıktı ve 24 ay ödenecek...delirmişler... ben dedim sadece ilk ay vade uzun oalcak, yok böyle oluyor diyor..yani saçma sapan bir sürü şey... 15500 çekelim masraflara keseriz üstünü dedi, kabul etmedim zorunlu sigorta ve vergi harici hiçbir şeyi ödemem dedim, en son 277 tl çıktı masraf ve vergi..hiç bir şeyi imzalamam dedim..zorlu müşteri oldum yani...15 bin yerine 15500 çekecek, ben o 500 ü de faizli ödeyeceğim 100-150 de oradan iteleyecek..yemedim tabi.. sonuç, gittim yatırdım... offf rahatladım kuzum...
saol canım yaa, yapmak gerekiyormuş, çook uyanıklar çook...Helal olsun valla. Dişliymişsin :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?