BİRİKİMCİ HATUNLAR

hoşgeldin kuzum...yolum,senin yolun..keyfle ve başarıyla takipteyim canım, sayende vallahi..sen ve tüm topikdaşlar gaza getiriyorsunuz beni )))

herkes yaka silker hale geldi benden vallahi..kuyumcu desen öyle, bankacı desen ayrı... amannn pimpirikliyim azıcık herhalde

Kimbilir ilerde işleteceğin küçük yerine misafir olarak ben gelirim tatile
Canı gönülden o kadar mutlu oluyorum ki sen birikim yaptıkça, sanki ben hedeflerimi gerçekleştiriyorım yavaş yavaş

Kimbilir ilerde işleteceğin küçük yerine misafir olarak ben gelirim tatile
Canı gönülden o kadar mutlu oluyorum ki sen birikim yaptıkça, sanki ben hedeflerimi gerçekleştiriyorım yavaş yavaş
Allah razı olsun kuzum, biliyorum aynen ben de sizler aldıkça kendim almış gibi seviniyorum...ahhh keşke o günleri görsek, ne kadar çok sevinirim :)))))

Hakikaten ne yazdığımı anlayamadım çocuk la bağrişırken yazdım. Bende araç alacam diye çekmiştim malum fiyatlar artınca vadelide bıraktım.deniz banka bu ay tasiycam /yüzde 14 faiz oranları.

Hakikaten ne yazdığımı anlayamadım çocuk la bağrişırken yazdım. Bende araç alacam diye çekmiştim malum fiyatlar artınca vadelide bıraktım.deniz banka bu ay tasiycam /yüzde 14 faiz oranları.
hahahah, farkettim canım mesajın bi sebeple karışık yazıldığını..ben geçen aylarda denizbankta hesap açmıştım ona verdi %14 , şimdi 13-13,5 falan galiba...ilk aymış %14

Banada gelecekler hafta sonu kv kp :)) dedipin gibi sigara parasına cimrileşemiyoruz galiba :)

Allah kolaylık versin canım...hiç kolay değil yatılı misafir..sürekli alıp satmak gerekiyor..sigara öyle değil ama, o bizim arkadaşımız,yoldaşımız, canımız o bizim :)))))
Allahtan senede bir geliyorlar. Umarım bir haftayı geçmez :) gerçi zararları yok ama insan evde rahat edemiyor.
Sorma sigarayla ilgili şu düşüncelerimizden vazgeçemezsek, bırakamayız

damla cikolata ssenin otele kk nin bayanları akın eder zaten, çok musterin olur cooook

Z zeyneprer ve damla cikolata hadi sigarayı bırakmak için bir yol bulalım. Ayda 2 gram altın içiyoruz

Aa altın hiç içilir mi...
Şıngır mıngır sesini duymak varken

Her ay ekstradan 2 gram altın almaya davet ediyorum kızlar siziiii

kızlar çok zor yaa benim bırakmam, tam müptelayım maalesef..hele kilo vereyim diyorum, sigarayı bıraksam değil kilo vermek, misliyle alırım (((

Ayy ben ideal kiloma geliym birakicam dedim yazın, idealin de altına düştüm yine yok birakamadim.
Benim cok stresli bir hayatım var maalesef bir düzene girsem belki daha kolay olacak ayyy bilmiyorum
Ama sigarayı altına endeksleyince tekrar düşüneceğim bunu

ah işte pis bi alışkanlık, ha deyince bırakmak çok zor..inşallah bırakırız ama, günde 1 pk içiyorum ben, emzik gibi hep elimin altında ((

ah işte pis bi alışkanlık, ha deyince bırakmak çok zor..inşallah bırakırız ama, günde 1 pk içiyorum ben, emzik gibi hep elimin altında ((
Ben de en az bir içiyorum. Evde de çok içiyorum çünkü eşim de içiyor. Sohbete dalınca kaptırıp gidiyoruz sonra bir bakıyorum kul tablası göçmek üzere.

damla cikolata ssenin otele kk nin bayanları akın eder zaten, çok musterin olur cooook

Z zeyneprer ve damla cikolata hadi sigarayı bırakmak için bir yol bulalım. Ayda 2 gram altın içiyoruz

Kızlar bırakalım m sigarayı?
Kilo önemli değil alınır verilir..az önce kafama dank etti bir şeyler..gelecek hayalleri kuruyorum ama gelecek nasıl gelecek? Allahım korusun,evlerden ırak kötü bi hastalığa yakalanıp tüm birikimimizi tedavi için harcayıp eşimi erken yaşta yalnız bırakmak istemiyorum..bu ona ihanet değil de ne? Yarı yolda çekip gitmek? Bunu haketmiyor kimse..ben bırakıyorum an itibariyle..var mısınız?
Z zeyneprer K kahvemsi mutluluk

Ataklarda gelir burada yazısir birbirimize destek oluruz..sigaralarimi kırıp çakmakla beraber çöpe atıyorum su an..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…