- 25 Ağustos 2017
- 3.621
- 8.317
- 88
hoşgeldin kuzum...yolum,senin yolun..keyfle ve başarıyla takipteyim canım, sayende vallahi..sen ve tüm topikdaşlar gaza getiriyorsunuz benidamla cikolata canım buralardaydım arasıra okuyup çıktım...eve geldiğimde biraz yattım, regl ağrım vardı.
Hayırlı olsun canım sen doğru yoldasın zaten.
Bankacıyı bile şaşırtmışsın
Sana da bu yakışır
Kimbilir ilerde işleteceğin küçük yerine misafir olarak ben gelirim tatilehoşgeldin kuzum...yolum,senin yolun..keyfle ve başarıyla takipteyim canım, sayende vallahi..sen ve tüm topikdaşlar gaza getiriyorsunuz beni)))
herkes yaka silker hale geldi benden vallahi..kuyumcu desen öyle, bankacı desen ayrı... amannn pimpirikliyim azıcık herhalde
Allah razı olsun kuzum, biliyorum aynen ben de sizler aldıkça kendim almış gibi seviniyorum...ahhh keşke o günleri görsek, ne kadar çok sevinirim :)))))Kimbilir ilerde işleteceğin küçük yerine misafir olarak ben gelirim tatile
Canı gönülden o kadar mutlu oluyorum ki sen birikim yaptıkça, sanki ben hedeflerimi gerçekleştiriyorım yavaş yavaş
Amin çok aminnnnnnAllah razı olsun kuzum, biliyorum aynen ben de sizler aldıkça kendim almış gibi seviniyorum...ahhh keşke o günleri görsek, ne kadar çok sevinirim :)))))
Hakikaten ne yazdığımı anlayamadım çocuk la bağrişırken yazdım. Bende araç alacam diye çekmiştim malum fiyatlar artınca vadelide bıraktım.deniz banka bu ay tasiycam /yüzde 14 faiz oranları.Canim mesajın otomatik klavye kurbanı olmuş, pek bir şey anlamadım yazdıklarından...anladığım kadarıyla, Denizbank a geçmeyi düşünüyorsun? Ben de seviyorum Denizbank'ı, onunla başlar, sonra neresi hesabıma uyarsa devam ederim.esim bana bi araba alma taraftarı ama ben bu paraya dokunmak istemiyorum, uzun bir süre vadelide bırakacağım inşallah..
hahahah, farkettim canım mesajın bi sebeple karışık yazıldığını..ben geçen aylarda denizbankta hesap açmıştım ona verdi %14 , şimdi 13-13,5 falan galiba...ilk aymış %14Hakikaten ne yazdığımı anlayamadım çocuk la bağrişırken yazdım. Bende araç alacam diye çekmiştim malum fiyatlar artınca vadelide bıraktım.deniz banka bu ay tasiycam /yüzde 14 faiz oranları.
Benim durumu görenler hocam bermuda üçgeninde n beter diyorlarBen 2 banka ile sınırlı tuttum, yetti bana
Banada gelecekler hafta sonu kv kp :)) dedipin gibi sigara parasına cimrileşemiyoruz galiba :)geçen hafta, 1 hafta boyunca yatılı misafirlerim vardı.. neyseki uğurladık...ben de bi soluklanacağım artık kısmetse..çok masraflı oluyormuş uzun süreli misafir..bu hafta çok sıkıp kasmam gerek...evde ne varsa o.... yapacak bir şey yok..alış-verişten uzak olmak istiyorum..
ben bu ara dikkatli besleniyorum...akşam için tarhana çorbası yaptım, 1 kase içtim..eşime yumurtalı patates kavurma,bulgur pilavı ve ıceberg salata yaptım...şu mutfak masrafları çok sıkıyor benim canımı yaa... öte yandan günde 10 tl sigaraya vermek koymuyor da, markette harcadığım para çok koyuyor bana :)
yemek yemek bir ihtiyaç olmaktan çıkmalı bence :)))))
Allah kolaylık versin canım...hiç kolay değil yatılı misafir..sürekli alıp satmak gerekiyor..sigara öyle değil ama, o bizim arkadaşımız,yoldaşımız, canımız o bizim :)))))Banada gelecekler hafta sonu kv kp :)) dedipin gibi sigara parasına cimrileşemiyoruz galiba :)
Allahtan senede bir geliyorlar. Umarım bir haftayı geçmez :) gerçi zararları yok ama insan evde rahat edemiyor.Allah kolaylık versin canım...hiç kolay değil yatılı misafir..sürekli alıp satmak gerekiyor..sigara öyle değil ama, o bizim arkadaşımız,yoldaşımız, canımız o bizim :)))))
Aadamla cikolata ssenin otele kk nin bayanları akın eder zaten, çok musterin olur cooook
Z zeyneprer vedamla cikolata hadi sigarayı bırakmak için bir yol bulalım. Ayda 2 gram altın içiyoruz
hahaha süper olur canım, çıkın çıkın gelin vallahadamla cikolata ssenin otele kk nin bayanları akın eder zaten, çok musterin olur cooook
Z zeyneprer vedamla cikolata hadi sigarayı bırakmak için bir yol bulalım. Ayda 2 gram altın içiyoruz
damla cikolata ssenin otele kk nin bayanları akın eder zaten, çok musterin olur cooook
Aaaltın hiç içilir mi...
Şıngır mıngır sesini duymak varken
Her ay ekstradan 2 gram altın almaya davet ediyorum kızlar siziiii
ah işte pis bi alışkanlık, ha deyince bırakmak çok zor..inşallah bırakırız ama, günde 1 pk içiyorum ben, emzik gibi hep elimin altındaAyy ben ideal kiloma geliym birakicam dedim yazın, idealin de altına düştüm yine yok birakamadim.
Benim cok stresli bir hayatım var maalesef bir düzene girsem belki daha kolay olacak ayyy bilmiyorum
Ama sigarayı altına endeksleyince tekrar düşüneceğim bunu
Ben de en az bir içiyorum. Evde de çok içiyorum çünkü eşim de içiyor. Sohbete dalınca kaptırıp gidiyoruz sonra bir bakıyorum kul tablası göçmek üzere.ah işte pis bi alışkanlık, ha deyince bırakmak çok zor..inşallah bırakırız ama, günde 1 pk içiyorum ben, emzik gibi hep elimin altında((
Ah ne güzel öneri. Bilmiyorum bırakabilir miyiz? Bi öneri varsa denenebilir toplu şekilde. Bırakamıyorum zaten. Önerilere açığımdamla cikolata ssenin otele kk nin bayanları akın eder zaten, çok musterin olur cooook
Bende bir paket. Hele nöbetteysrm geçebiliyor bileah işte pis bi alışkanlık, ha deyince bırakmak çok zor..inşallah bırakırız ama, günde 1 pk içiyorum ben, emzik gibi hep elimin altında((
damla cikolata ssenin otele kk nin bayanları akın eder zaten, çok musterin olur cooook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?