BİRİKİMCİ HATUNLAR

Kırdım ve attım hepsini çöpe..
Biz bunu basaririz, ben inanıyorum

Z zeyneprer K kahvemsi mutluluk
Ay ben şok :)) nasıl radikal bir karar buu. Daha dün neler diyordun :) Ben geçenlerde bi denedim başarılı olamadım. Tekrar denemeye değer. Ama ben sigaraları kıramayacağım o kadar güvenemedim kendime şu an :) bu gün içmemeye çalışıcam bakalım o zaman :)

Aynen canım yaaa, sabah kalkar kalkmaz kahvenin yanına sigarayı yakınca bi tiksindim kendimden.bu kadar aciz olmamalıyım dedim.bi de Allah korusun bi hastalık teşhisi konulana kadar her şey..sonrasının yıkımını hayal dahi etmek istemedim eşimi yalnız bırakmamaliyim dedim..hayallerimiz var daha..

Alış veriş yapmayacağım diyordum ama sigara yerine koymam gereken atıştırmalık almak zorundayım.diyet bisküvi, galeta,grisini, çerez ve meyve alacağım.

Veeee kendime bir soz verdim.2 ay içmemeyi basarirsam Şubat başında ödül olarak kendime çok şık ve özel bir marka kaban alacağım.fiyatina bakmaksızın.bu da benim ödülüm olsun buraya da kondurmus olayım..

Ay neler olmuş burada :)) tebrik ederim Kızlar sizi çok güzel bir karar vermişsiniz
Günlük sigara paranızı da kumbaraya atın öyleyse onunla alırsınız kendinize en güzelinden ödülleri
Saol kuzummm, ama ben kumbara yapamıyorum aylık 300-400 arası garanti zaten sigaraya giden.hesp etmesi zor olmayacak o yüzden

Saol kuzummm, ama ben kumbara yapamıyorum aylık 300-400 arası garanti zaten sigaraya giden.hesp etmesi zor olmayacak o yüzden
ayy nasıl bir meblağ o ya yılda 3600-4000 yapar lütfen hemen kesenizi hem sağlığınızı düşünün.eşim de içiyor ama aylık 100 tl lilk kadar kesemizi de sağlığını da o kadar etkilemiyordur o halde başında et kalmadı adamın

:))) Başka bir şey olsa hayatta ayda 300-400 vermem oysa.. neyse bıraktım gitti.saat
10 gibi markete gidip kalorisiz atıştırmalıkları toplayayim. ..

:))) Başka bir şey olsa hayatta ayda 300-400 vermem oysa.. neyse bıraktım gitti.saat
10 gibi markete gidip kalorisiz atıştırmalıkları toplayayim. ..
ay hadi inşallah milat okarak kaydet bugünü hayatının ikinci yarısı başlasın
topla canım sakız çiğnemeyi seviyorsan o da oyalayabilir. bir de ilk zaman kahvenin yanında filan çekecek canın ama bir ömür sürmeyecek belki bir kaç ay bunların geçeceğini söyle kendine.

İnsallahhhh tatlimmm, inşallah sancısız geçer..eşim bırakalı 7 yıl oluyor, hala arada rüyasında içtiğini görüyormuş ,))

İnsallahhhh tatlimmm, inşallah sancısız geçer..eşim bırakalı 7 yıl oluyor, hala arada rüyasında içtiğini görüyormuş ,))
Allahım nasıl bir illettir yahu. ben kendimi düşünürüm nasıl daha verimli faydalı iyi olabilirim diye ve kendimi oraya yönlendiririm o yüzden sigarayı da eşimle bir kaç kez içtim baktım hiç bir anlamı yok devam etmedim alkol vs de aynı şekilde arada eşlik ederim ortama ayak uydururum filan o kadar. benim tüm derdim diş fırçaliyim yüzümü temiz tutayım temizlik yapayım kitap okuyayım filan böyle geçiyor hayatım

Neyse bu konuyla zihnimizi meşgul etmeyelim o zaman. Akşama ne yemek yapacaksınız ya da yemeğiniz var mı? Kıyma çıkardım patates yemeği yapmayı planlıyorum. Dün kuru yapmıştım. Tam emin değilim ama ne yapsam diye hala düşünüyorum. Sabah nöbete gittim meğer akşamcıymışım geri döndüm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…