Sen istediğini yap aynen. Ben yalnızsam geçiştiriyorum genelde. Hiç iyi değil ama işteBende ne yemek yapsam diye düşünenlerdnim. Kocam nöbetci
Kafama gore takilirim
Ewetttt beklediğim gaz buuuuu
Bana destek olacak bir yoldaş lazımdı
Varım ben de an itibari ile seninleyimdamla cikolata
damla cikolata süpersin ya. Ama bende biliyorum o rüyada görenleri nasıl bir illet bu ya. Tamam bırakalım inşallah. Ama ben yarın katılayım diyorum :))))
Hahahhaha :)))) tamam bakalım şimdi katılıyorum şu saat itibariyle :)) çünkü içtim yani malesef sabahtan beri.
Neyse bu konuyla zihnimizi meşgul etmeyelim o zaman. Akşama ne yemek yapacaksınız ya da yemeğiniz var mı? Kıyma çıkardım patates yemeği yapmayı planlıyorum. Dün kuru yapmıştım. Tam emin değilim ama ne yapsam diye hala düşünüyorum. Sabah nöbete gittim meğer akşamcıymışım geri döndüm :)
sabahtan beri ben de içtim olsun
Yok en son içmiyorum dedikten sonra içmedim :)
Tamam canım içmek yok artık..kriz anında yüzünü duvara dönüp sakinlesmeye çalışmak gerekiyormuş.bi de yudum yudum su içmek..Yok en son içmiyorum dedikten sonra içmedim :)
Hadi bakalım bindik bi alamete :)Tamam canım içmek yok artık..kriz anında yüzünü duvara dönüp sakinlesmeye çalışmak gerekiyormuş.bi de yudum yudum su içmek..
İnşallah kurtulabiliriz :)Masallah kizlar size
Insallah basarirsiniz
Hem kendinize hem butcenize zarar
saol canım, inşallah başarırız..ilk günler zor geçiyor tabi..Masallah kizlar size
Insallah basarirsiniz
Hem kendinize hem butcenize zarar
nasıl geçiyor ilk gün zeynepcim? hiç sıkıntı yok gibi sende maşallahİnşallah kurtulabiliriz :)
:)) ben bimden alıyorum güzel çıktı gerçi bayadır yemiyorum ben de hafta sonu yapayım bari :)layyyn hani destek oluyorduk birbirimize..hani destek????? nerdesiniz kızlarrr ???
migrostan mısır aldım patlattım o da o kadar tatsızmış ki , pişmeden kararmış, yanar gibi olmuş..bugün hayat çook keyifsizzzz((
süpersin canım yaaa, ben evdeyim ya, ondan bi coşuyorum arada..aşırı istiyor canım, o zaman o dakikalar geçmek bilmiyor..umarım kısa sürede atlatırız şu halleri...ben o kadar yoğunum ki bugün değil sigara içmek, wc'ye gidecek vaktim yok
size yazdıktan sonra hiç içmedim ben de
yemekten sonra hemen masama dönüp çalışmaya devam ettim, arkadaşlarla kahve içmeye de gitmedim
biraz böyle bir istek var ama geçer. limonlu su yaptım onu içiyorum arada.
benim için ev kısmı daha zor bakalım ne olacak.
bir de ben öğlenden önce bankaya gidip son kredi borcumu kapattım
kardeşimden biraz borç aldım, bankada beklerken dedim ki kendi kendime ben sigara içmesem o parayı biriktirsem bu borcu hiç yapmayacaktım
daha bir gaza geldim
alayım ben de bimden bari canım..offf ağzımın tadı yok, mutsuzum bugün bennn:)) ben bimden alıyorum güzel çıktı gerçi bayadır yemiyorum ben de hafta sonu yapayım bari :)
canın çok istediğinde kendine oyalanacak birşeyler bulmaya çalışsüpersin canım yaaa, ben evdeyim ya, ondan bi coşuyorum arada..aşırı istiyor canım, o zaman o dakikalar geçmek bilmiyor..umarım kısa sürede atlatırız şu halleri...
Şekerim ya perşembe dönüyoruz . Bol harcamalı geçti o yüzden biraz canım sıkkın@mavi_patikli neredesin kuzum, beğenip kaçmışsın, iki satır yazaydın
tuce_tuce şekerim nasıl gidiyor tatill, keyfin iyi mi??? unuttun bizleri
ben çikolata yedim mutluluk verir:)alayım ben de bimden bari canım..offf ağzımın tadı yok, mutsuzum bugün bennn(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?