BİRİKİMCİ HATUNLAR

Ewetttt beklediğim gaz buuuuu
Bana destek olacak bir yoldaş lazımdı
Varım ben de an itibari ile seninleyim damla cikolata

damla cikolata süpersin ya. Ama bende biliyorum o rüyada görenleri nasıl bir illet bu ya. Tamam bırakalım inşallah. Ama ben yarın katılayım diyorum :))))

Hahahhaha :)))) tamam bakalım şimdi katılıyorum şu saat itibariyle :)) çünkü içtim yani malesef sabahtan beri.

sabahtan beri ben de içtim olsun

Vayyy kızlar süpersiniz..ben de hayatımda ilk kez markete gidip sigara almadan döndüm.kasiyerler sok oldu :))))

Mısır aldım patlatacagim, yer fıstığı aldım,mandalina aldım, grisini ve diyet bisküvilerden aldım....bunlar oyalar beni bi sure.

Akşama pırasa ve kapuska yapacağım, mutfağa giriyorum simdi.

layyyn hani destek oluyorduk birbirimize..hani destek????? nerdesiniz kızlarrr ???

migrostan mısır aldım patlattım o da o kadar tatsızmış ki , pişmeden kararmış, yanar gibi olmuş..bugün hayat çook keyifsizzzz ((

Kızlar icmiyorsunuz di mi ? Z zeyneprer K kahvemsi mutluluk nedir durumlar ?

ben o kadar yoğunum ki bugün değil sigara içmek, wc'ye gidecek vaktim yok
size yazdıktan sonra hiç içmedim ben de
yemekten sonra hemen masama dönüp çalışmaya devam ettim, arkadaşlarla kahve içmeye de gitmedim
biraz böyle bir istek var ama geçer. limonlu su yaptım onu içiyorum arada.
benim için ev kısmı daha zor bakalım ne olacak.
bir de ben öğlenden önce bankaya gidip son kredi borcumu kapattım
kardeşimden biraz borç aldım, bankada beklerken dedim ki kendi kendime ben sigara içmesem o parayı biriktirsem bu borcu hiç yapmayacaktım
daha bir gaza geldim

:)) ben bimden alıyorum güzel çıktı gerçi bayadır yemiyorum ben de hafta sonu yapayım bari :)

süpersin canım yaaa, ben evdeyim ya, ondan bi coşuyorum arada..aşırı istiyor canım, o zaman o dakikalar geçmek bilmiyor..umarım kısa sürede atlatırız şu halleri...

süpersin canım yaaa, ben evdeyim ya, ondan bi coşuyorum arada..aşırı istiyor canım, o zaman o dakikalar geçmek bilmiyor..umarım kısa sürede atlatırız şu halleri...
canın çok istediğinde kendine oyalanacak birşeyler bulmaya çalış
mesela ben evdeyken gardrobu düzenlemeye başlayınca aklıma ne yemek ne sigara gelmiyor
sen de öyle işler çıkar kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…