- 25 Ağustos 2017
- 3.621
- 8.317
- 88
canın çok istediğinde kendine oyalanacak birşeyler bulmaya çalış
mesela ben evdeyken gardrobu düzenlemeye başlayınca aklıma ne yemek ne sigara gelmiyor
sen de öyle işler çıkar kendine
ben çikolata yedim mutluluk verir:)
aaa bitmiş ya tatil canım...Şekerim ya perşembe dönüyoruz . Bol harcamalı geçti o yüzden biraz canım sıkkın
Hahahahah sigarayı bırakalım derken duba gibi olmayalım kızlar :) yemek yaptım pardon ihmal ettim sizleri :) elimde az bi paket var o bana bakıyo ben onaaaa atamıyorum daaalayyyn hani destek oluyorduk birbirimize..hani destek????? nerdesiniz kızlarrr ???
migrostan mısır aldım patlattım o da o kadar tatsızmış ki , pişmeden kararmış, yanar gibi olmuş..bugün hayat çook keyifsizzzz((
Ayarladığım para bitti canım üzerine altın bozdurdum benle ilgisi Yok . Kv de umreye gidiyor eşimde onlara alışveriş filan yaptı çok acıldı . Canım sıkıldı söyledim anlamadı aradan birgün geçti. Sonra anladı ama artık çok geçti canım ona sıkkınaaa bitmiş ya tatil canım...
sıkma canını, her zaman mı bu... tatilde harcamayacaksın da nerede harcayacaksın...tadını çıkar. keyfini kaçırma
olalım yaa, verilir kilo, kurtuluşu var nasılsa..ama Allah korusun, evlerden ırak akciğer kanseri teşhisinin kurtuluşu yok..o sebeple kır at o pakedi canım benim...Hahahahah sigarayı bırakalım derken duba gibi olmayalım kızlar :) yemek yaptım pardon ihmal ettim sizleri :) elimde az bi paket var o bana bakıyo ben onaaaa atamıyorum daaa
O kadar üzülme boşver. Her zaman izne çıkmıyordun sanırım olur arada böyle. Biz karı koca ailelerimize sürekli destek oluyoruz. Beterin beteri var de boşver :) canınız sağolsun. Eve dönünce yaparsın fazlasıyla inşAyarladığım para bitti canım üzerine altın bozdurdum benle ilgisi Yok . Kv de umreye gidiyor eşimde onlara alışveriş filan yaptı çok acıldı . Canım sıkıldı söyledim anlamadı aradan birgün geçti. Sonra anladı ama artık çok geçti canım ona sıkkın
aman canını sıktığın şeye bak..boşuna mevzu yapmışsın tatlım...alacak tabi ki annesine, gidip de dönememek var, annesi sevinsin, oğlunun elinden alınan ne kadar kıymetlidir şimdi o kadıncağız için..dertlenme sen de, yerine konmayacak para yok bu hayatta, giden altın olsun, Allah eşine sağlık versin çaılışır yine yerine koyarsınız...Ayarladığım para bitti canım üzerine altın bozdurdum benle ilgisi Yok . Kv de umreye gidiyor eşimde onlara alışveriş filan yaptı çok acıldı . Canım sıkıldı söyledim anlamadı aradan birgün geçti. Sonra anladı ama artık çok geçti canım ona sıkkın
Sorma birde ben sağlıkçıyım. Gördüğüm hastalarla muhabbet ederim. Bırak sigarayı diyorlar hepolalım yaa, verilir kilo, kurtuluşu var nasılsa..ama Allah korusun, evlerden ırak akciğer kanseri teşhisinin kurtuluşu yok..o sebeple kır at o pakedi canım benim...
miladımız olsun zeynepcim bugün hakikaten..ben de kurtulmak istiyorum artık, gerçekten kararlıyım...Sorma birde ben sağlıkçıyım. Gördüğüm hastalarla muhabbet ederim. Bırak sigarayı diyorlar hepçok kötü haldeler ki bende tıkanmaya başladım
İnşallah canım. Ben bi yarım saat komşuya geçiyorum devam ederiz yinemiladımız olsun zeynepcim bugün hakikaten..ben de kurtulmak istiyorum artık, gerçekten kararlıyım...
İnşallah canım hayırlısıaman canını sıktığın şeye bak..boşuna mevzu yapmışsın tatlım...alacak tabi ki annesine, gidip de dönememek var, annesi sevinsin, oğlunun elinden alınan ne kadar kıymetlidir şimdi o kadıncağız için..dertlenme sen de, yerine konmayacak para yok bu hayatta, giden altın olsun, Allah eşine sağlık versin çaılışır yine yerine koyarsınız...
Ben bi yarım saat komşuya gidiyorum.
İnşallah canım. Ben bi yarım saat komşuya geçiyorum devam ederiz yine
İnşallah canım hayırlısı
Evet bir arkadaşım kullanıyor canım, netten açılıyormuş hesap, ilk 12 ay dediğin kadar mışkızlarr, ingbank kullanan var mı aranızda? turuncu hesapta 1 yıl boyunca %13.75 faiz..bu rakam çok iyi..ne dersiniz?karamelli_turta sinirliportakal
benim şuanki getirimle arasında 20 tl var canım 20 tl için hesap açmam ya.kızlarr, ingbank kullanan var mı aranızda? turuncu hesapta 1 yıl boyunca %13.75 faiz..bu rakam çok iyi..ne dersiniz?karamelli_turta sinirliportakal
yoo 1 yıl boyunca dokunamıyorsun diye bir şey yok.yine aylık vs seçiliyor ve farketmiyor sanırım faiz.Mesela 20bine yuzde 13 faizin aylik ne kadar getirisi var. Birde vade 12 ay mi. Yani 1 yil boyunca dokunamiyoruz
Evet bir arkadaşım kullanıyor canım, netten açılıyormuş hesap, ilk 12 ay dediğin kadar mış
benim şuanki getirimle arasında 20 tl var canım 20 tl için hesap açmam ya.
canım ingbankın sitesine gir, kaç lira kaç günde ne kazandırıyor orada otomatik hesaplayıcısı var...Mesela 20bine yuzde 13 faizin aylik ne kadar getirisi var. Birde vade 12 ay mi. Yani 1 yil boyunca dokunamiyoruz
öyle canım da ben fazla bankayla çalışmayı sevmiyorum sade hayat beni daha mutlu ediyor seçenek çoğaldıkça seçmem gereken şeyler artıyor ve bu da benim hayatımda başka gerekli şeyleri aksatıyor..bu yüzden geçmem yani şükür diyelim :)aa enpara gibi yani, şubeden açıklmıyor...anladım tatlım..sen hangi bankayı kullanıyorsun tatlım? fizi oranı ne vadelide?
anladım kuzu..e hesap açmak sıkıntı mı? değil di mi? neticede kanun gereği artık bireysel hesaplardan ücret alamıyorlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?