BİRİKİMCİ HATUNLAR

:)))) süpersin, kafanı yorma bu işlere diyorsun yani
amaannn benim bu hallerim, fix...hep aynı..hep heyecan, hep bi ekşın, hep bi telaş :)))))

:)))) süpersin, kafanı yorma bu işlere diyorsun yani
amaannn benim bu hallerim, fix...hep aynı..hep heyecan, hep bi ekşın, hep bi telaş :)))))
hahahaha :)) aslında ben de öyleyim canım normalde de şu zamanlar biraz yoğun bir dönemdeyim ya iş-sınav-çocuk vs ondan unutkanlıklarım bile başladı. eşime devrettim hatta çoğu para konusunu. çünkü ne kadar bende olursa senin gibi ıncık cıncık herşeyi araştırırım duramam zaten bi gaza gelip yapı krediye taşıdım öyle şimdi de turuncuya filan geçersem önünü alamam kendimi biliyorum

of valla paran mı var derdin var sevgili sinirli kardeşim.. :)))) dert sahibi oldum bu yıl ben..eskiden ne güzel harcar geçerdim, dertsiz tasasızdım..ne zormuş yahu bu işler..benim koca da hiç ilgilenmez böyle şeylerle, sen ilgilen desem hiç umurunda olmaz...

öyle gerçekten bugün eksi hesaptan para çektim geçen bahsettim ya o sebepten aklıma bankamda maaşımın yarısının olduğu gibi durduğu günler geldi.istediğim kadar çeker harcardım vadeliye atayım altın alayım vs dertlerim yoktu
şimdi vadeliye tüm parayı attık diye eksi hesaplara düştüm yahu ne zor işler gerçekten kardeşim bunlar

hahahaha :)))))) di mi ama yaaaaa......off of dertlendim lakin yakacak bi dal sigaram bile yokkk :))))

ya ne güzel mutlu mutlu, gezip tozup yiyip içip üstüne bi güzel sigaramı tüttürüyordum..nereden çıktı şimdi bu birikim yatırım işleri..tüm keyfim kaçtı haaa :))))

damla cikolata canım, akbank ta benim para şu an 12,50.
4 ay önce düşük oran verdikleri için ben bu konuda sizden beklediğimi alamıyorum, yollarımızı ayırmayı düşünüyorum dedim ve hahha işte paran mı derdin var kardeşlerim :))))) bankaya girişi bile değişiyor insanın :)))
Valla bak

para harcamak çok kolay esas olan biriktirmekmiş dimi )
ay bide sigarayı da çıkarınca iyice keyfin kaçtı tabi ama 5 yıl sonraki hayaliniz için sağlıklı da kalman gerek canım benim :) ya ben de söylene söylene gidip geliyorum bazen yolda işte ne vardı bu kadar borca girecek yol parası hesaplıyorum halime bak iştekiler görse güler vs
neyse hedeften sapmayalım 5 yıllık hedefimin içinde evimiz ve arabamızın olması var bunun için biraz sıkılacak gibi canım

hahahahah, aynen kuzum yaaa, :)))) ben de aynı o haldeyim :))) yaa hiç aklın karışmıyor mu şu turuncu hesaptaki %13.75 i görünce????

aynen tatlım yaaa, zor olan birikimi becerebilmekmiş...

eşime dedim ki ben sigarayı bıraktım, çünkü o kadar birikim yapacam sonra sigaradan ölüp gidersem sen de gidip benim birikimlerimi çıtırlarla yersin o sebeple bıraktım dedim..demez mi bana o kadar çok içmiyordun aslında, o kadar zarar vermezdi sana :))))))) tam serseri yaaa, dalga geçiyor benimle

her şey tamam da, şu sigara bırakma mevzusu biraz ağır geldi galiba bana....ilk gün zorladı oldukça ((

hahahahah, aynen kuzum yaaa, :)))) ben de aynı o haldeyim :))) yaa hiç aklın karışmıyor mu şu turuncu hesaptaki %13.75 i görünce????
Karışıyor hatta onu örnek göstererek alttan alttan göz dağı verdim.
Şu bankada şu kadar, şurada bu kadar ben size düzenli birikim yaptığım halde getirinizden hiç memnun değilim, sizinle başka sorunum yok ama uyumumuz yok.,çıkmayı düşünüyorum dedim :))))
Her vade sonunda yeniden düzenleme yapıyor zavallı kadın :))))
Gittiği yere kadar.

yaaa ben de ayın 22 sinde gidip bi tüküreyim ağızlarına en en yüksek faiz neyse onu versinlerrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…