- 25 Ağustos 2017
- 3.621
- 8.317
- 88
aynen canım böyle benimkisi.yapı krediye bakıyorum şuan 1.000-25.000 arası %12, 25.000 - 100.000 arası %12.50 veriyor..sende de oranlar bu şekilde mi canımsinirliportakal
:)))) süpersin, kafanı yorma bu işlere diyorsun yaniöyle canım da ben fazla bankayla çalışmayı sevmiyorum sade hayat beni daha mutlu ediyor seçenek çoğaldıkça seçmem gereken şeyler artıyor ve bu da benim hayatımda başka gerekli şeyleri aksatıyor..bu yüzden geçmem yani şükür diyelim :)
içinden bir şeyler dürtmüyor mu daha fazla neresi faiz veriyor bi bak da taşı paranı diye :)))))aynen canım böyle benimkisi.
hahahaha :)) aslında ben de öyleyim canım normalde de şu zamanlar biraz yoğun bir dönemdeyim ya iş-sınav-çocuk vs ondan unutkanlıklarım bile başladı. eşime devrettim hatta çoğu para konusunu. çünkü ne kadar bende olursa senin gibi ıncık cıncık herşeyi araştırırım duramam:)))) süpersin, kafanı yorma bu işlere diyorsun yani
amaannn benim bu hallerim, fix...hep aynı..hep heyecan, hep bi ekşın, hep bi telaş :)))))
of valla paran mı var derdin var sevgili sinirli kardeşim.. :)))) dert sahibi oldum bu yıl ben..eskiden ne güzel harcar geçerdim, dertsiz tasasızdım..ne zormuş yahu bu işler..benim koca da hiç ilgilenmez böyle şeylerle, sen ilgilen desem hiç umurunda olmaz...hahahaha :)) aslında ben de öyleyim canım normalde de şu zamanlar biraz yoğun bir dönemdeyim ya iş-sınav-çocuk vs ondan unutkanlıklarım bile başladı. eşime devrettim hatta çoğu para konusunu. çünkü ne kadar bende olursa senin gibi ıncık cıncık herşeyi araştırırım duramamzaten bi gaza gelip yapı krediye taşıdım öyle şimdi de turuncuya filan geçersem önünü alamam kendimi biliyorum
öyle gerçekten bugün eksi hesaptan para çektim geçen bahsettim ya o sebeptenof valla paran mı var derdin var sevgili sinirli kardeşim.. :)))) dert sahibi oldum bu yıl ben..eskiden ne güzel harcar geçerdim, dertsiz tasasızdım..ne zormuş yahu bu işler..benim koca da hiç ilgilenmez böyle şeylerle, sen ilgilen desem hiç umurunda olmaz...
öyle gerçekten bugün eksi hesaptan para çektim geçen bahsettim ya o sebeptenaklıma bankamda maaşımın yarısının olduğu gibi durduğu günler geldi.istediğim kadar çeker harcardım vadeliye atayım altın alayım vs dertlerim yoktu
şimdi vadeliye tüm parayı attık diye eksi hesaplara düştüm yahu ne zor işler gerçekten kardeşim bunlar
aa enpara gibi yani, şubeden açıklmıyor...anladım tatlım..sen hangi bankayı kullanıyorsun tatlım? fizi oranı ne vadelide?
anladım kuzu..e hesap açmak sıkıntı mı? değil di mi? neticede kanun gereği artık bireysel hesaplardan ücret alamıyorlar..
para harcamak çok kolay esas olan biriktirmekmiş dimihahahaha :)))))) di mi ama yaaaaa......off of dertlendim lakin yakacak bi dal sigaram bile yokkk :))))
ya ne güzel mutlu mutlu, gezip tozup yiyip içip üstüne bi güzel sigaramı tüttürüyordum..nereden çıktı şimdi bu birikim yatırım işleri..tüm keyfim kaçtı haaa :))))
yaa ne kadar olmuş konut kredisi faiz oranları?kızlar ben sabah kredi kapatmak için bankaya gittim ya, konut kredisinde faiz oranı atrmış
bu durumda vadeli hesapta da faiz oranı artacaktır :)
hahahahah, aynen kuzum yaaa, :)))) ben de aynı o haldeyim :))) yaa hiç aklın karışmıyor mu şu turuncu hesaptaki %13.75 i görünce????damla cikolata canım, akbank ta benim para şu an 12,50.
4 ay önce düşük oran verdikleri için ben bu konuda sizden beklediğimi alamıyorum, yollarımızı ayırmayı düşünüyorum dedim ve hahha işte paran mı derdin var kardeşlerim :))))) bankaya girişi bile değişiyor insanın :)))
Valla bak
aynen tatlım yaaa, zor olan birikimi becerebilmekmiş...para harcamak çok kolay esas olan biriktirmekmiş dimi)
ay bide sigarayı da çıkarınca iyice keyfin kaçtı tabi ama 5 yıl sonraki hayaliniz için sağlıklı da kalman gerek canım benim :) ya ben de söylene söylene gidip geliyorum bazen yolda işte ne vardı bu kadar borca girecek yol parası hesaplıyorum halime bak iştekiler görse güler vs
neyse hedeften sapmayalım 5 yıllık hedefimin içinde evimiz ve arabamızın olması var bunun için biraz sıkılacak gibi canım
Karışıyor hatta onu örnek göstererek alttan alttan göz dağı verdim.hahahahah, aynen kuzum yaaa, :)))) ben de aynı o haldeyim :))) yaa hiç aklın karışmıyor mu şu turuncu hesaptaki %13.75 i görünce????
kızım bıraktık ya, ne demek hala içmedim???? yok artık öyle bi hak bize, içmeyeceğiz tabiki..ne savaş veriyorum burada, Allahtan evde sigara yok....ben halaaaaa sigara içmedim ya, oluyor galiba
elma çayı koydum kendime takılayım biraz
yaaa ben de ayın 22 sinde gidip bi tüküreyim ağızlarınaKarışıyor hatta onu örnek göstererek alttan alttan göz dağı verdim.
Şu bankada şu kadar, şurada bu kadar ben size düzenli birikim yaptığım halde getirinizden hiç memnun değilim, sizinle başka sorunum yok ama uyumumuz yok.,çıkmayı düşünüyorum dedim :))))
Her vade sonunda yeniden düzenleme yapıyor zavallı kadın :))))
Gittiği yere kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?