- 5 Ağustos 2014
- 3.767
- 8.611
- 358
bizim öleceğimize ihtimal vermiyor adamlaraynen tatlım yaaa, zor olan birikimi becerebilmekmiş...
eşime dedim ki ben sigarayı bıraktım, çünkü o kadar birikim yapacam sonra sigaradan ölüp gidersem sen de gidip benim birikimlerimi çıtırlarla yersin o sebeple bıraktım dedim..demez mi bana o kadar çok içmiyordun aslında, o kadar zarar vermezdi sana :))))))) tam serseri yaaa, dalga geçiyor benimle
her şey tamam da, şu sigara bırakma mevzusu biraz ağır geldi galiba bana....ilk gün zorladı oldukça((
zor hakkaten tatlım... daralıyorum..menopoza girmiş gibiyim bi haller oluyor bana :))))) bi üşüme, bi terleme..evde tişört ile geziyorum, kapı cam açık...geliyorlar bana, soldan soldan....damla cikolata zor canım o illetten kurtulmak sabır diliyorum sana sen yaparsın inanıyorum.
1,09 du 1,14 olmuşyaa ne kadar olmuş konut kredisi faiz oranları?
biz zaten 2 yıl önce 1.13 ten çekmiştik geçen sene bir düşürdülerdi demek şimdi yine çekiyorlar yukarı1,09 du 1,14 olmuş
bi bakmalı aslında..sağlık ocağı veriyormuş galiba..ama kimbilir nerede...offf ...bizim öleceğimize ihtimal vermiyor adamlarinşallah bırakırsın canım yardım da alabilirsin bantlar filan var ya bence ne yol varsa denemelisin.
kızım bıraktık ya, ne demek hala içmedim???? yok artık öyle bi hak bize, içmeyeceğiz tabiki..ne savaş veriyorum burada, Allahtan evde sigara yok....
tebrik ediyorum canım o halde seni..elimin altında sabah açılmış paket, çekmecemde en az 6-7 paket sigara, çantamda da 1-2 paket varken (ben hep karton karton alırdım, elimdekileri toplayıp akşama kocama satmak niyetindeyim eğer benimle bırakmayacaksa yoksa bakkala iade, nakite çeviricem :)), tüm arkadaşlarım sigara içerken ve ben muhasebeciyim özellikle belirteyim
bu saate kadar sigara içmemiş olmak benim için büyük başarı, çoooooook büyük başarı
kendimi çok tebrik ediyorum
ewet şu an baş ağrım var, evet eskiden bu saatler çay sigara keyif saatimdi ama eskiden
ben içmeyeceğim
çünkü ben çok uzun zamandır bırakmak istiyorum bu şeyi
en küçük örnek; hergün itina ile yaptığım saçlarımda o kokuyu istemiyorum
dün buraya yazmamdaki sebepte o
tek başıma da belki yapabilirim ama sorumlu olduğum biri/birileri olursa daha çok azmederim, irademe sahip çıkarım diye düşündüm
geçen kış 12 kilo verdim, bu kış da sigarayı bırakıyorum
hadi bakalım
olacak, olacaktebrik ediyorum canım o halde seni..
başlamak bitirmenin yarısıdır...
başladık, gerisi de gelecek diye düşünüyorum...
Evet cok fazla. 2bucuk yil once 0.89dan cekmistim1,09 du 1,14 olmuş
Kararından dolayı tebrik ederimkızlar yaaaa, off ara ara öyle ataklar geliyor ki başım falan dönüyor... fiziksel yoksunluk hissediyorum...çok garip... umarım ilk 21 günü atlatabilirim...
Kararından dolayı tebrik ederimben halaaaaa sigara içmedim ya, oluyor galiba
elma çayı koydum kendime takılayım biraz
Ben gündüz evde çok kötü oldum, başım döndü,midem bulandı, ellerim titredi...yoksunluk belirtileri gösterdim resmen.bi anda kestirip atacak gücü bulamıyorum kendimde..dediğin gibi kurallar koyup o çerçevede icebiliriz.Şu an benim de ellerim titriyor ama direnmeye çalışıyorum, gündüz hissetmedim ama şimdi kötüyüm.
Ben de şöyle düşündüm sabah 1 (wc sorunum var maalesef)),
akşama da eşimle 2 tane icersem, daha kolay atlatabilirim diye düşündüm ben de
Evde daha çok sigara iciyormusum ben onu gördüm, bir de eşim içince çok canım istiyor
Bu hafta günde birkaç tane tamam ama birbirimizi takibe devamBen gündüz evde çok kötü oldum, başım döndü,midem bulandı, ellerim titredi...yoksunluk belirtileri gösterdim resmen.bi anda kestirip atacak gücü bulamıyorum kendimde..dediğin gibi kurallar koyup o çerçevede icebiliriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?