BİRİKİMCİ HATUNLAR

bizim öleceğimize ihtimal vermiyor adamlar inşallah bırakırsın canım yardım da alabilirsin bantlar filan var ya bence ne yol varsa denemelisin.

damla cikolata zor canım o illetten kurtulmak sabır diliyorum sana sen yaparsın inanıyorum.
zor hakkaten tatlım... daralıyorum..menopoza girmiş gibiyim bi haller oluyor bana :))))) bi üşüme, bi terleme..evde tişört ile geziyorum, kapı cam açık...geliyorlar bana, soldan soldan....

kızım bıraktık ya, ne demek hala içmedim???? yok artık öyle bi hak bize, içmeyeceğiz tabiki..ne savaş veriyorum burada, Allahtan evde sigara yok....

elimin altında sabah açılmış paket, çekmecemde en az 6-7 paket sigara, çantamda da 1-2 paket varken (ben hep karton karton alırdım, elimdekileri toplayıp akşama kocama satmak niyetindeyim eğer benimle bırakmayacaksa yoksa bakkala iade, nakite çeviricem :)), tüm arkadaşlarım sigara içerken ve ben muhasebeciyim özellikle belirteyim
bu saate kadar sigara içmemiş olmak benim için büyük başarı, çoooooook büyük başarı
kendimi çok tebrik ediyorum
ewet şu an baş ağrım var, evet eskiden bu saatler çay sigara keyif saatimdi ama eskiden
ben içmeyeceğim
çünkü ben çok uzun zamandır bırakmak istiyorum bu şeyi
en küçük örnek; hergün itina ile yaptığım saçlarımda o kokuyu istemiyorum
dün buraya yazmamdaki sebepte o
tek başıma da belki yapabilirim ama sorumlu olduğum biri/birileri olursa daha çok azmederim, irademe sahip çıkarım diye düşündüm
geçen kış 12 kilo verdim, bu kış da sigarayı bırakıyorum
hadi bakalım

tebrik ediyorum canım o halde seni..
başlamak bitirmenin yarısıdır...
başladık, gerisi de gelecek diye düşünüyorum...

kızlar yaaaa, off ara ara öyle ataklar geliyor ki başım falan dönüyor... fiziksel yoksunluk hissediyorum...çok garip... umarım ilk 21 günü atlatabilirim...
Kararından dolayı tebrik ederim
Doğru olanı yapıyorsun
Yarın kendini daha iyi hissedeceksin
Hücrelerine giden oksijen miktarı arttıkça daha iyi koku almaya başladıkça iyi ki diyeceksin

ben halaaaaa sigara içmedim ya, oluyor galiba
elma çayı koydum kendime takılayım biraz
Kararından dolayı tebrik ederim
Hücrelerine giden oksijen miktarı arttıkça daha iyi koku almaya başladıkça iyi ki diyeceksin
Yarın kendini daha iyi hissedeceksin
Tebrik ediyorum kararından dolayı

Yaaaaa ben kötü bişey yaptım.
Eve gelince rutin olarak annemle telefonda konuşuyoruz. Yine onu aradım, mutfağa geçtim ve mutfak masasının ustunde duran sigaradan 1tane yakmışım. Birkaç nefes içmişim sonra bir çığlık attım kadincagiz da korktu ne oldu diye. Gerçekten bilinçsizce tamamen aliskanlik. Resmen kendimi kirlenmiş hissettim. Hemen dişlerimi fircaladim üstümdeki kokusu gitsin diye banyo yaptım ve evdeki tüm sigaraları cakmaklari topladım.
Kendime inanamadim ama banyo dolaplarında mutfakta salonda aklınıza gelen gelmeyen her yerde sigaraya dair birşey buldum

Şu an benim de ellerim titriyor ama direnmeye çalışıyorum, gündüz hissetmedim ama şimdi kötüyüm.
Ben de şöyle düşündüm sabah 1 (wc sorunum var maalesef)),
akşama da eşimle 2 tane icersem, daha kolay atlatabilirim diye düşündüm ben de
Evde daha çok sigara iciyormusum ben onu gördüm, bir de eşim içince çok canım istiyor

Ben gündüz evde çok kötü oldum, başım döndü,midem bulandı, ellerim titredi...yoksunluk belirtileri gösterdim resmen.bi anda kestirip atacak gücü bulamıyorum kendimde..dediğin gibi kurallar koyup o çerçevede icebiliriz.

Bu hafta günde birkaç tane tamam ama birbirimizi takibe devam
Haftaya gidisatimizi tekrar degerlendirelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…