BİRİKİMCİ HATUNLAR

Sigara icmem ama bi ara alkolle başim dertteydi.
Eşimle her aksam
Onu da biraktim şükür
Çok nadir yilbaşi yemeklerinde tatilde yada farkli mekanlarda ama cok nadir
Biz de bi dönem çok iciyorduk..abartmistik.simdi çok azalttık.alkol inanılmaz masraflı. 2 kişilik alkollü yemeğe 400-500 un altında çıkılmiyor mekandan..öyle öyle battık bi dönem

Biz de bi dönem çok iciyorduk..abartmistik.simdi çok azalttık.alkol inanılmaz masraflı. 2 kişilik alkollü yemeğe 400-500 un altında çıkılmiyor mekandan..öyle öyle battık bi dönem
Raki balik filan
Bodrum sokaklarinda
Ben işte öyle cok bosvermis savurgan hayattan biktim.
Bebisim olunca hayatin anlamini daha iyi anladim
Com yer gezdim gordum yedim ictim giydim artik hopp

Raki balik filan
Bodrum sokaklarinda
Aynen. Biz de öyle, nerde akşam orada sabah..neyseki ona da doyuluyormus )) geçti gitti o haller çok şükür.

Kaç y
Raki balik filan
Bodrum sokaklarinda
Kaç yaşındasın canm genelde çevrem 35 de başlıyor ciddi anlamda birikim yapmaya
Ben 26 yaşındayım bizde çok savurganız ama ben artık ev için peşinat biriktirmek istiyorum eşimi de ikna ettim
Öyle çok gezip tozmadık ama bi yandan ev için birikim bi yandan tatil gezi yapabiliriz diye umuyorum bakalım

Günaydın canım..dün akşam yatana kadar toplam 3 tane içtim.bu sabah kahve ile 1 tane içtim, şimdi saat 11.00 de 1 tane daha içeceğim. bugun saatler koyup kendime, sadece o saatlerde içmeyi planlıyorum. 2-3 saatte bir..yoksa yarım saate bir iciyordum.bu şekilde azaltayim diyorum.sen ne yaptın tüm gece?

Kızlar bu ay brikimlerden 1000 TL kadar eve para ayırdım,hiç bir hesaba dahil etmeyip , hesapsız çıkan masraflar ve maaşa kadar geçen sürede çok bunalmamak için... Daha önce başta birikimi ayırıp az bir miktar geçinmek için bıraktığımda stres oluyorduk.bu paradan harcasam da her maaştan yine 1000 e tamamlayıp kenarda tutacağım.misal dün hiç hesapta yokken su sayacı değişmesi gerekti, 100 TL gitti..bunun gibi bir çok hesapsız ödeme çıkabiliyor, artık bu şekilde dondurecegim o parayı...

günaydın kızlar

sen ne yaptın bakalım önce sen anlat :)

dün akşam 2 tane eşimle içtim,
bugün sabah 1 tane içtim.
şu an canım pek istemiyor. canım isterse öğlen 1 tane içerim belki.
işyeri değil de evdeki süreç daha ağırdı dün, bakalım bugün nasıl olacak.
ama hiç içmemek yerine arada 1-2 içerek nefsimizi köreltip, yoksunluk duygusuna girmeden daha kolay bırakabiliriz diye düşünüyorum.
sigara yakmadan önce gerçekten içmek istiyor muyum diye durup, düşünüp öyle içeceğim, keyfime göre değil
ihtiyaç/istek hesabı:)

Aynen, bence de bu şekilde daha kolay atlatiriz..ben de otomatik yakmak istemiyorum artık.gercekten ihtiyaç hissettiğim de ve keyif verecekse içeceğim.yoksa üst üste yakınca da bi keyfi olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…