BİRİKİMCİ HATUNLAR

Çok mantıklı canım bu şekilde yapman.
Dediğin gibi birikim vs hersey ayırınca ekstra için para kalmıyor.
Böyle yaparsak hem bunalmayız.
Geçen ay 500 tl ayırmıştım ben öyle.
Ekstra çıktığında ise onu değil kumbaradakileri harcadım hep :)))
Elim o paraya gitmedi :))))

öyle tatlım yaa, bu sefer bunalıma giriyoruz maaş yatsın da elimiz rahatlasın diye..ne gerek var o kadar kasmaya..neticede ben de kumbara parası gibi kullanıyorum o parayı,azaldıkça yine 1000 e tamamlayacağım...

Merhaba canlar :) nasılsınız. Bana o paketi bitirmeden rahat yoktu dün bitirdim. Yinede az içmiş oldum paket azdı. Bakalım bugün koştura koştura market yolunu tutmam inşallah :) bugün pazarım var bir ara çıkarım. Burda lapa lapa kar yağdı bir ara kızlar. Bende maaşı bekliyorum yana döne :) elime yine fazla bırakıyorum ama belli bir limitin altına düşünce tedirginlik oluyor.

ben de kontrollü içiyorum canım 2 saat ara ile..böylesi daha iyi oldu

oo kar var demek haaa, aman dikkat edin kendinize...

Huuuuuu huuuuuu sigarayı birakamayip azaltan kızlar neredesiniz :)))
Akşam yemeği sonrası 1 tane içtim.
Yatana kadar 2den fazla içmezsem bu benim için basaridir
Geldim canim , tüm gün 7 adet içtim.gunluk 10 tane içersem benim için büyük başarı sırf içmemek için uyudum ben de öğleden sonra :))))))

Dün kapuska ve z.yagli pırasa yapmıştım.
Annem bugün akşamüstü arayıp size yemek yaptım, damat gelsin alsın dedi..ben mest :)))
1 büyük tencere etli biber dolma ile 1 tencere etli lahana sarma göndermiş.. en sevdiğimiz 2 yemek..4 gün falan yenir bizde.yemek derdi olmaması çok keyifli..

Beleş yemek, en sevdigimmmm

Saol tatlım.ben de uzun yıllar uzakta yaşadım aslında..aynı şehirde olmak büyük avantajmis,geçen yılların acısını çıkarıyoruz

Günde 5 adet çok iyi..ben de evde olmasaydım daha da azaltabilirdim belki ama evde olmak çok tukettiriyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…