- 25 Ağustos 2017
- 3.621
- 8.317
- 88
Saol canım, kolay olmuyor açıkçası..bakalım farklı taktikler geliştiriyoruz artık.Sigarayi birakmaya çalışan arkadaşlar
Kolayliklar diliyorum
Ara ara yazıyor son durumunu, maşallah o artık tam oturtmuş birikim işlerini.Bu arada konu sahibi ozrengin birikimciligi birakti galiba . Ben hic yazdigini görmedim
Çok mantıklı canım bu şekilde yapman.Kızlar bu ay brikimlerden 1000 TL kadar eve para ayırdım,hiç bir hesaba dahil etmeyip , hesapsız çıkan masraflar ve maaşa kadar geçen sürede çok bunalmamak için... Daha önce başta birikimi ayırıp az bir miktar geçinmek için bıraktığımda stres oluyorduk.bu paradan harcasam da her maaştan yine 1000 e tamamlayıp kenarda tutacağım.misal dün hiç hesapta yokken su sayacı değişmesi gerekti, 100 TL gitti..bunun gibi bir çok hesapsız ödeme çıkabiliyor, artık bu şekilde dondurecegim o parayı...
öyle tatlım yaa, bu sefer bunalıma giriyoruz maaş yatsın da elimiz rahatlasın diye..ne gerek var o kadar kasmaya..neticede ben de kumbara parası gibi kullanıyorum o parayı,azaldıkça yine 1000 e tamamlayacağım...Çok mantıklı canım bu şekilde yapman.
Dediğin gibi birikim vs hersey ayırınca ekstra için para kalmıyor.
Böyle yaparsak hem bunalmayız.
Geçen ay 500 tl ayırmıştım ben öyle.
Ekstra çıktığında ise onu değil kumbaradakileri harcadım hep :)))
Elim o paraya gitmedi :))))
ben de kontrollü içiyorum canım 2 saat ara ile..böylesi daha iyi olduMerhaba canlar :) nasılsınız. Bana o paketi bitirmeden rahat yoktu dün bitirdim. Yinede az içmiş oldum paket azdı. Bakalım bugün koştura koştura market yolunu tutmam inşallah :) bugün pazarım var bir ara çıkarım. Burda lapa lapa kar yağdı bir ara kızlar. Bende maaşı bekliyorum yana döne :) elime yine fazla bırakıyorum ama belli bir limitin altına düşünce tedirginlik oluyor.
)))))))) sen senBen sabah nöbetten çıkarken içmiştim daha yok. Bi güzel uyumuşum şimdide kızlar :)) pazara kim çıkacak :))
Doğru diyorsun ben çıkmazsam kim çıkar :))))))))))) sen sen
Geldim canim , tüm gün 7 adet içtim.gunluk 10 tane içersem benim için büyük başarıHuuuuuu huuuuuu sigarayı birakamayip azaltan kızlar neredesiniz :)))
Akşam yemeği sonrası 1 tane içtim.
Yatana kadar 2den fazla içmezsem bu benim için basaridir
Ben sabahtan beri içmedim krizlerdeyimmmmHuuuuuu huuuuuu sigarayı birakamayip azaltan kızlar neredesiniz :)))
Akşam yemeği sonrası 1 tane içtim.
Yatana kadar 2den fazla içmezsem bu benim için basaridir
Süpersin :))))Ben sabahtan beri içmedim krizlerdeyimmmm
Saol tatlım.ben de uzun yıllar uzakta yaşadım aslında..aynı şehirde olmak büyük avantajmis,geçen yılların acısını çıkarıyoruzBir tane daha içtim 4 etti. Kaldı 1 hakkım.
Z zeyneprer harikasın kuzumm
damla cikolata afiyetle yiyin canım, annem yakınken benim de hiç yemek derdim olmazdi. Şimdi bugünden yarının yemeğini düşünmek zorunda kalıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?