BİRİKİMCİ HATUNLAR

Biraz daha azaltmayı başarinca kızlar 1 gün içip 1 gün içmemeyi mi denesek???..mesela pazartesiye kadar bu şekilde azaltılmış devam edip, pazartesiden sonra..

Ne dersiniz?

Ben farkettim ki 1 pk bile geciyormusum... Bugün sayılı tüketince farkına vardım
Ben hep 1paket içtiğimi düşünüyordum
ama çok büyük ihtimal daha fazla içiyorum dur. Dün evdeki sigaraları toplarken farkettim elimi attığım her yerde sigara paketi var, çoğu da yarım yarım. bir ondan bir bundan içip duruyordum.

Vay vay, yılbaşı deyince geri dönüp bi baktım da, 1 yıl önce sıfır birikimle burada uzaktan topikleri okur hayret ederdim, nasıl biriktirmişler, maşallah derdim..1 yılda geldiğim noktaya inanamıyorum. @mavi_patikli bende hakkın çok tatlım, helal et coook okudum senin yazılarını.

Ve bu topiklerdeki herkesten Allah razı olsun vallahi...

Son düzenleme:
Kartepede kış tatili biraz tuzluymuş diye duymuştum. Dağda tek bir otel var greenpark. Maşukiye yol Üzerinde daha uyguna bulunabilir. Hiç kış tatili yapmadım kızlar pek bilgimde yok aslında. Soğukta evden pek çıkmayı sevmem :)

O zaman bir teşekkür de benden hepinize
Ben evlilik hazırlığında diğer düğün dernek konularini çok takip ediyordum
Evlilikten sonra da burayı bulsam şu an kesin çok farklı noktadaydim
ben de bu forumu görünce ilk @mavi_patikli nin altın topigini görüp her satırını okumuştum. Hedef yazdirmistim. 3,5 ay falan oluyor .
Bu sürede bile o kadar çok degistiki hayatimda, isteyince neler oluyormuş gördüm. hiç birinizi tanimasam bile hepinizden o kadar güzel fikirler alıp, doğru yonlendirmelerinizi görüyorum ya sanki kırk yıllık arkadaşım gibi hissettiriyorsunuz.

Soğukta termal tatili yapmak lazım aslında.sucak sıcak hamam,sauna falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…