- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
Ben farkettim ki 1 pk bile geciyormusum... Bugün sayılı tüketince farkına vardımŞu anki halimiz bile başarı kızlar. Günde 1 paketten buralara, dayanacagiz ve yapacağız.
Biz daha iyisini yapana kadar en iyisi bunu:)
Ben hep 1paket içtiğimi düşünüyordumBen farkettim ki 1 pk bile geciyormusum... Bugün sayılı tüketince farkına vardım
Olabilir deneyelimBiraz daha azaltmayı başarinca kızlar 1 gün içip 1 gün içmemeyi mi denesek???..mesela pazartesiye kadar bu şekilde azaltılmış devam edip, pazartesiden sonra..
Ne dersiniz?
:) Ben de diyorum niye bir oradan bir buradan yazıyoruz bizBen sana yazıyorum diye gidip başka topige yazmışım ya :)))))) diyorum nereye gitti yazdıklarım:))))) yılbaşı tatili ile ilgili yazisalarimizi burada yapıyoruz sandım :)))) K kahvemsi mutluluk
Aklımda Ağva, Abant, Sapanca, Kartepe var
Ben burada yazışıyoruz sanıyordum, sen gitmişsin oraya :))))):) Ben de diyorum niye bir oradan bir buradan yazıyoruz biz
O zaman bir teşekkür de benden hepinizeVay vay, yılbaşı deyince geri dönüp bi baktım da, 1 yıl önce sıfır birikimle burada uzaktan topikleri okur hayret ederdim, nasıl biriktirmişler, maşallah derdim..1 yılda geldiğim noktaya inanamıyorum. @mavi_patikli bende hakkın çok tatlım, helal etcoook okudum senin yazılarını.
Ve bu topiklerdeki herkesten Allah razı olsun vallahi...
Soğukta termal tatili yapmak lazım aslında.sucak sıcak hamam,sauna falanKartepede kış tatili biraz tuzluymuş diye duymuştum. Dağda tek bir otel var greenpark. Maşukiye yol Üzerinde daha uyguna bulunabilir. Hiç kış tatili yapmadım kızlar pek bilgimde yok aslında. Soğukta evden pek çıkmayı sevmem :)
Çok mersi ben kullanmiyorum diyeceğim o zamana :)Buyur gel şekerim karşılıklı yakarız bi tane :))
İnşallah :) benim gözüm dönüyo şu an. Eşimde kullanmıyo. Hadi kalk sigara alalım diyip duruyorum :)Çok mersi ben kullanmiyorum diyeceğim o zamana :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?