- 25 Ağustos 2017
- 3.621
- 8.317
- 88
Aynen di mi canım..ben de öyle hissediyorum..hele @mavi_patikli yi o kadar çok okudum ki, kardeşim gibi oldu , onun haberi bile yoktu tabi o dönemlerO zaman bir teşekkür de benden hepinize
Ben evlilik hazırlığında diğer düğün dernek konularini çok takip ediyordum
Evlilikten sonra da burayı bulsam şu an kesin çok farklı noktadaydim
ben de bu forumu görünce ilk @mavi_patikli nin altın topigini görüp her satırını okumuştum. Hedef yazdirmistim. 3,5 ay falan oluyor .
Bu sürede bile o kadar çok degistiki hayatimda, isteyince neler oluyormuş gördüm. hiç birinizi tanimasam bile hepinizden o kadar güzel fikirler alıp, doğru yonlendirmelerinizi görüyorum ya sanki kırk yıllık arkadaşım gibi hissettiriyorsunuz.
Yalova, bursa iyidir o konudaSoğukta termal tatili yapmak lazım aslında.sucak sıcak hamam,sauna falan
Geriye dönük topikleri de oku tatlım.cok gaza getiriyor yazışmalar..Ben çok yeni katıldım. Çok pişmanım. Keşke daha erken girseymişim
YalovaaaaSoğukta termal tatili yapmak lazım aslında.sucak sıcak hamam,sauna falan
Yalova termali beğenirsin sanırım Canım. Bizim sık gittiğimiz bir yer. Ama bize yakın olduğu için günübirlik gider geliriz. Otel pansiyon nasıldır bilmiyorum.
Başta bakıyodum şimdi günlük yazışmalara ancak yetişiyorum. Hepinizi ayrı ayrı sevdim yaaGeriye dönük topikleri de oku tatlım.cok gaza getiriyor yazışmalar..
Aslında yazdan çok kıs tatilini seviyoruz biz.hem gereksiz kalabalık yok, hem fiyatlar yaza göre daha iyi ve coook dinlendirici oluyor sıcak havuz,sauna,hamam vs..kesinlikle tavsiye ederim kızlar
Şu an valizimi hazırlamak istiyorumAslında yazdan çok kıs tatilini seviyoruz biz.hem gereksiz kalabalık yok, hem fiyatlar yaza göre daha iyi ve coook dinlendirici oluyor sıcak havuz,sauna,hamam vs..kesinlikle tavsiye ederim kızlar
Bize de yakın aslına 1 en fazla 2 gece kalsak yeter zaten. Maksat değişiklik olsunYalova termali beğenirsin sanırım Canım. Bizim sık gittiğimiz bir yer. Ama bize yakın olduğu için günübirlik gider geliriz. Otel pansiyon nasıldır bilmiyorum.
Senin fena kaçasın gelmiş. Gerçekten bul bi yer git yoksa aklında kalırŞu an valizimi hazırlamak istiyorum
Bu aralar işyeri çok gergin, yoğun, karışıkSenin fena kaçasın gelmiş. Gerçekten bul bi yer git yoksa aklında kalır
En olmadı gel bana :)Bu aralar işyeri çok gergin, yoğun, karışık
Çok bunaldim, birkaç gün de olsa uzaklaşmaya çok ihtiyacım var
Erteleme o halde tatlim..2-3 hafta kadar önce biz de kaçtık, çok iyi geldi..eşim de bunalmışti işlerden, kafa dağıldı, çok iyi olduBu aralar işyeri çok gergin, yoğun, karışık
Çok bunaldim, birkaç gün de olsa uzaklaşmaya çok ihtiyacım var
Hahahha yolda iç tatlım zaman kaybetmeee :)
Çok soğuk buralar baharda gelin diyeydin ya tatlimOf benim daha kv kp gelecek hafta sonu. Temizlik yapasım da yok. Gelmeselerdi :))
Görümceme geldiler ist a. Dönüşte bana da uğrayacaklar. Konyalı eşim. Bakalım 1 haftayı geçmez inş :SÇok soğuk buralar baharda gelin diyeydin ya tatlim
İnşallah, Allah kolaylık versin tatlimGörümceme geldiler ist a. Dönüşte bana da uğrayacaklar. Konyalı eşim. Bakalım 1 haftayı geçmez inş :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?