- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
Benim tarafımdan kimse gelmez bi kv kp geliyor Onada bişe diyemiyosun senede bir geliyorNe kadar uzun kaliyolar
Hic öýle uzun kalan akrabam yada misafirim olmadi benim
Benim geçen hafta kuzenler vardı 1 hafta, çok zordu vallahiNe kadar uzun kaliyolar
Hic öýle uzun kalan akrabam yada misafirim olmadi benim
Zor oluyp tabi. Kardeşin bile olsa ay ne yedireyim nr içireyim şu bu yani düşünüyorsunBenim geçen hafta kuzenler vardı 1 hafta, çok zordu vallahi
Canım benimVay vay, yılbaşı deyince geri dönüp bi baktım da, 1 yıl önce sıfır birikimle burada uzaktan topikleri okur hayret ederdim, nasıl biriktirmişler, maşallah derdim..1 yılda geldiğim noktaya inanamıyorum.karamelli_turta bende hakkın çok tatlım, helal et coook okudum senin yazılarını.
Ve bu topiklerdeki herkesten Allah razı olsun vallahi...
Sağol canım, bende sizden öğrendimO zaman bir teşekkür de benden hepinize
Ben evlilik hazırlığında diğer düğün dernek konularini çok takip ediyordum
Evlilikten sonra da burayı bulsam şu an kesin çok farklı noktadaydim
ben de bu forumu görünce ilkkaramelli_turta nin altın topigini görüp her satırını okumuştum. Hedef yazdirmistim. 3,5 ay falan oluyor .
Bu sürede bile o kadar çok degistiki hayatimda, isteyince neler oluyormuş gördüm. hiç birinizi tanimasam bile hepinizden o kadar güzel fikirler alıp, doğru yonlendirmelerinizi görüyorum ya sanki kırk yıllık arkadaşım gibi hissettiriyorsunuz.
Yeni geldin ama artık sende bizim gruptansın canımBen çok yeni katıldım. Çok pişmanım. Keşke daha erken girseymişim
Neler Neler yazdım acabaAynen di mi canım..ben de öyle hissediyorum..helekaramelli_turta yi o kadar çok okudum ki, kardeşim gibi oldu , onun haberi bile yoktu tabi o dönemler )
Coook şey öğrendim buralardan..geç oldu ama vardır bunda da bi hayır..hep birlikte daha nice güzel birikimlere ulaşacağız inşallah..
Canimsin, iyi ki varsın.Canım benim
Helal olsun bende sizden öğrendim vallahi bende bilmiyordum
Hep okudum özellikle eski topikleri.. Harika yazılar var
Neye, nereden ve nasıl yapmam gerektiğini bilmeyen ben bile öğrendiysem
Sağol canım, bende sizden öğrendim
Yeni geldin ama artık sende bizim gruptansın canım
Neler Neler yazdım acaba
Saçmalamış da olablirim.
Ama koydugum tüm hedefleri tutturdum.
Toplamda 1,5 yıldır.
Azim, istek ve istikrar olmalı...
Ha bir de sizin gibi candan dostlar..
Dostlar olunca daha kolay daha zevkli
Slogan bekle bizi 2018 gümbür gümbür geliyoruzCanimsin, iyi ki varsın.
İyi ki hepiniz varsınız..bekle bizi 2018))
Birlikte iyice hirslandik.biraz ayrı kalsam buralardan hemen koşup gelesim oluyor, özlüyorum sizleri..
Ne saçmalamasi kuzum ya, kendime çok benzetiyorum senipeşinden emin adımlarla ilerliyorum
İyi geceler ben yarın evdeyim geç katılırım aranıza.Yatayım artık ben.ayin 10 u gelse de maaşlar gelse yine tatlı telaşimiz başlasa
İyi geceler canlar..
İyi geceler ben yarın evdeyim geç katılırım aranıza.
Görüşürüz :)
sinirli porsuvun ictigine inanamadim.vallla birakin kizlar cocuk yok anlasilan olunca saglik sorunlari zor. Bir suru birikim para maas gidiyor ustelik birc harc oluyor alllahim saglik en onemlisi sonra paradamla cikolata ssenin otele kk nin bayanları akın eder zaten, çok musterin olur cooook
Z zeyneprer vedamla cikolata hadi sigarayı bırakmak için bir yol bulalım. Ayda 2 gram altın içiyoruz
Ben sigara icmiyorum ama canta ayakkkabi hastaligim var. En az 4 vakkkom 3 gön 3 tommmy 2 mk 1 ck 3 _5 pierre cardin guess yok yok. Bunlarin alimini azaltmaliyim. Ha kabul edelim cocuk sonrasi topu topu 6 canta almisim biri nike sirt biri beymen. Bir beymende genis kol iki postaci ama yine cok annnem babam laf ediyor esim dukanmi acacan diyordu. Simdi ayriyim ve abartisiz yeni yasayacagim yere bir koca valiz cantayla yani canta dolu valizle geldim. Offf sigara gibi kana cana zarar vermesede yine altin gibi birikimli de degil. Hem altin dususte sozde yilbasina dek dusecekmisAaaltın hiç içilir mi...
Şıngır mıngır sesini duymak varken
Her ay ekstradan 2 gram altın almaya davet ediyorum kızlar siziiii
kesinlikle biyle bir odulun olmali.hattta 2. Ay sonunda 6. Aydada baska bir odul vermelisin kendine ki 6 ay icmeyince olay bitmistir. Neyse bacim seni ve ekip arkadaslarini cok cok tebrik ediyorum.guzel haberlerinizi bekliyoruzAlış veriş yapmayacağım diyordum ama sigara yerine koymam gereken atıştırmalık almak zorundayım.diyet bisküvi, galeta,grisini, çerez ve meyve alacağım.
Veeee kendime bir soz verdim.2 ay içmemeyi basarirsam Şubat başında ödül olarak kendime çok şık ve özel bir marka kaban alacağım.fiyatina bakmaksızın.bu da benim ödülüm olsunburaya da kondurmus olayım..
Hiç altın takı hevesim yok, seviyorsan hedefin o olsun al bir taneYasimda geciyor diyemi ne simdi kafaya seyi koydum hic sevmezdim bundan 5 yil once derken yavas yavas sempatim oldu ve bu yil almak istiyorum. Buyuk şık fantazi olmasada işciliksiz kalin bir bilezik. Calisan biriyim ama cok şık modelller var. Alacagim en az 35 40 gram olur cok para ama guzel degil midir. Ne dersiniz. Esim karsi kolumu keserler darp edilirim vs diye ama hosuma gidiyor.
Benimde asla asla sevgim yoktu yasda yolu yarilamaya ramak kalinca mi ne degistim adetaHiç altın takı hevesim yok, seviyorsan hedefin o olsun al bir tane
Doğru bazen değişiyor zevkler. İçinde kalmasınBenimde asla asla sevgim yoktu yasda yolu yarilamaya ramak kalinca mi ne degistim adeta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?