BİRİKİMCİ HATUNLAR

Kizlar diger tarafada yazdim aktif ve aktif kulllanacak olanlara bir onerim var. Burayi bozmadan 2018 icin minik hedefler belirleyip muhakakk planlamaliyiz. Ve gelecek yila (ölmezde sag kalirsak sayet) paylasmaliyiz gerceklestirilenleri... Paradan ziyade altin gram veya ceyrek butcesi olan ata ceyrek ata lira vs vs artirabilir. Ne dersiniz

Süper fikir

Çoğu arkadaş kabul eder bence. Konuyu açan arkadaşı hiç görmedim burda. Çok eski değilim ama.
2014 de cocuk oluncak ancak bircok konu acilsada aktif olunamiyor bambaska birsey cocukla olan degisim... Kizlarda bakalim ne diyecekler bende yeni telefon aldim en azindan isteyken oglen arasinda falan takip edecegim hergun. Su eski mobil uygulamasini bozdu diye silmistim berbat simdikide sacma ama olsun takip edecegim kk yi.

Maşallah. Bende borçlarımı tutmalıyım. Darısı başıma. Hayırlı geceler. Görüşürüz

Canimsin...

Yıllarca borç içinde cirpinmisiz.ne kolaymış oysa.hep amaaan bu kadar paradan ne birikecek, birikse de ne olacak diye küçümsemisim paramızı.ne büyük hataymış! Birikmeyecek maaş yokmuş gerçekten...

Allah sağlık, güç versin, güzel güzel biriktirip sağlıkla harcamayı nasip etsin inşallah.

sinirli porsuvun ictigine inanamadim.vallla birakin kizlar cocuk yok anlasilan olunca saglik sorunlari zor. Bir suru birikim para maas gidiyor ustelik birc harc oluyor alllahim saglik en onemlisi sonra para

Niye inanmadın canım yaaa
Bu kadar pinti bi insan sigaraya para vermez mi dedin yoksa :))))

Biz kadınlar için ayakkabı, çanta da ciddi bi bağımlılık..ben kurtardım kendimi.evde o kadar çok ki, yıllarca almasam ne eskir ne de modası geçer..son 1 yıldır ayakkabı ve çanta aldığımı hatırlamıyorum...

Hergun takmazsin.Allah korusun,devir kötü...ben sevmiyorum altın takıyı.tarzima yakistiramiyorum...

Süper olur tabi.herkes yazsın o halde aylık ve yıllık hedeflerini.

Gunaydin birikimci hatunlar

Sabah erkenden kalkıp evi havalandirip toz alıp mutfağı toplayıp beyazları yıkadım astım, şimdi siyahlar yıkanıyor..

Bugün a101 ve diğer marketleri gezeyim diyorum.bi ihtiyac yok ama hem evden çıkmış olur bi hava alırım, hem de yürüyüş yapmış olurum.

Bende biraz sıkılınca market gezmeleri yapiyorum ihtiyaç olmasa da

Günaydın kızlar,
Ben bugün hasta hissediyorum kendimi. Ihlamur koydum demlensin içeceğim.
Canım hiç sigara falan istemiyor. Sabah 1 tane yaktim, malum sebepten dolayı, iki nefesten sonra attım. Hiç calisasim yok ama 2 tane de toplantim var. Bugün çabuk biter umarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…