Süper fikirKizlar diger tarafada yazdim aktif ve aktif kulllanacak olanlara bir onerim var. Burayi bozmadan 2018 icin minik hedefler belirleyip muhakakk planlamaliyiz. Ve gelecek yila (ölmezde sag kalirsak sayet) paylasmaliyiz gerceklestirilenleri... Paradan ziyade altin gram veya ceyrek butcesi olan ata ceyrek ata lira vs vs artirabilir. Ne dersiniz
Yok dur bakalim bacim. Alacagimda simdi vadelide birikimimDoğru bazen değişiyor zevkler. İçinde kalmasın
Çoğu arkadaş kabul eder bence. Konuyu açan arkadaşı hiç görmedim burda. Çok eski değilim ama.Kizlarda okusun sonra kac kisi evet der falan planlariz.Varyemez neredesin ?
2014 de cocuk oluncak ancak bircok konu acilsada aktif olunamiyor bambaska birsey cocukla olan degisim... Kizlarda bakalim ne diyecekler bende yeni telefon aldim en azindan isteyken oglen arasinda falan takip edecegim hergun. Su eski mobil uygulamasini bozdu diye silmistim berbat simdikide sacma ama olsun takip edecegim kk yi.Çoğu arkadaş kabul eder bence. Konuyu açan arkadaşı hiç görmedim burda. Çok eski değilim ama.
Maşallah. Bende borçlarımı tutmalıyım. Darısı başıma. Hayırlı geceler. Görüşürüz
Kesinlikle borc odemeyle biter oructa da aynen gecerli... Haydi kactim iyi gecelerMaşallah. Bende borçlarımı tutmalıyım. Darısı başıma. Hayırlı geceler. Görüşürüz
Canimsin...Slogan bekle bizi 2018 gümbür gümbür geliyoruz
Sende iyiki varsın canım, iyiki tanıdım seni ve hepinizi.. Yoksa öyle borç içinde devam edecektik valla.
Bazen bende benzetiyorum seni kendime, benim gibi hırslı, inatçı, sevdimi sonuna kadar
çok samimisin canım gerçekten..
sinirli porsuvun ictigine inanamadim.vallla birakin kizlar cocuk yok anlasilan olunca saglik sorunlari zor. Bir suru birikim para maas gidiyor ustelik birc harc oluyor alllahim saglik en onemlisi sonra para
Ben sigara icmiyorum ama canta ayakkkabi hastaligim var. En az 4 vakkkom 3 gön 3 tommmy 2 mk 1 ck 3 _5 pierre cardin guess yok yok. Bunlarin alimini azaltmaliyim. Ha kabul edelim cocuk sonrasi topu topu 6 canta almisim biri nike sirt biri beymen. Bir beymende genis kol iki postaci ama yine cok annnem babam laf ediyor esim dukanmi acacan diyordu. Simdi ayriyim ve abartisiz yeni yasayacagim yere bir koca valiz cantayla yani canta dolu valizle geldim. Offf sigara gibi kana cana zarar vermesede yine altin gibi birikimli de degil. Hem altin dususte sozde yilbasina dek dusecekmis
Yasimda geciyor diyemi ne simdi kafaya seyi koydum hic sevmezdim bundan 5 yil once derken yavas yavas sempatim oldu ve bu yil almak istiyorum. Buyuk şık fantazi olmasada işciliksiz kalin bir bilezik. Calisan biriyim ama cok şık modelller var. Alacagim en az 35 40 gram olur cok para ama guzel degil midir. Ne dersiniz. Esim karsi kolumu keserler darp edilirim vs diye ama hosuma gidiyor.
Kizlar diger tarafada yazdim aktif ve aktif kulllanacak olanlara bir onerim var. Burayi bozmadan 2018 icin minik hedefler belirleyip muhakakk planlamaliyiz. Ve gelecek yila (ölmezde sag kalirsak sayet) paylasmaliyiz gerceklestirilenleri... Paradan ziyade altin gram veya ceyrek butcesi olan ata ceyrek ata lira vs vs artirabilir. Ne dersiniz
Bende biraz sıkılınca market gezmeleri yapiyorum ihtiyaç olmasa daGunaydin birikimci hatunlar
Sabah erkenden kalkıp evi havalandirip toz alıp mutfağı toplayıp beyazları yıkadım astım, şimdi siyahlar yıkanıyor..
Bugün a101 ve diğer marketleri gezeyim diyorum.bi ihtiyac yok ama hem evden çıkmış olur bi hava alırım, hem de yürüyüş yapmış olurum.
günaydın tatlım :) ne yapıyorsunGünaydınlarrrr
Canım depresyonlardayım uyanıp uyanıp uyuyorum :) sizleri sormalıgünaydın tatlım :) ne yapıyorsun
yoksunluk duygusu yüzünden mi :)Canım depresyonlardayım uyanıp uyanıp uyuyorum :) sizleri sormalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?