Ay ne fena illet. Gecenin körü aklıma bi geldi dönüyorum evde ne yapsam unutsam. Meyve yedim bi dünya yooook arkadaş hiç bişey tutmuyor yerini. Ah şöyle 1 tane içseydim şimdi. Hem başımda dönerdi ara verdim diyeyoksunluk duygusu yüzünden mi :)
yemekten beridir sigara içeceğim hep birşey çıkıyor yerime oturuyorum, ilahi işaret diyorum ama başım çok ağrıyor:)
HİÇ İÇMEDİN Mİ SENNNAy ne fena illet. Gecenin körü aklıma bi geldi dönüyorum evde ne yapsam unutsam. Meyve yedim bi dünya yooook arkadaş hiç bişey tutmuyor yerini. Ah şöyle 1 tane içseydim şimdi. Hem başımda dönerdi ara verdim diye
Yok en son dün sabah 9 10da içmiştimHİÇ İÇMEDİN Mİ SENNN
24 saati geçirmişsin tebrikler sakın arama değmez kız :))Sigara bırakılsa da aradaki bağ kopmuyor. Ben aşık mıyım acaba sigaraya :)) ayrılınca çok özledimm :))
Ay inşallah canım hiç umutlu değilim ama nedense :)24 saati geçirmişsin tebrikler sakın arama değmez kız :))
normal ya bu süreçler eşimden biliyorum 6 yıldır bırakacak ki günde 4-5 tane içtiğini söylüyor gerçekten tüm gün evdeyse hiç içmiyor ya da 1-2 tane içiyor o halde cesaret edip bırakamadı çok mutluyum sizin adınıza bırakırsanız daha da mutlu olcm :))Ay inşallah canım hiç umutlu değilim ama nedense :)
selam :)Merhaba kızlar
Çok teşekkürler canım inşallah bende çok istiyorum. 10 seneyi geçti artık. Arada göğsüm sıkışıyor. Sonu kötü yoksanormal ya bu süreçler eşimden biliyorum 6 yıldır bırakacak ki günde 4-5 tane içtiğini söylüyor gerçekten tüm gün evdeyse hiç içmiyor ya da 1-2 tane içiyor o halde cesaret edip bırakamadı çok mutluyum sizin adınıza bırakırsanız daha da mutlu olcm :))
İşte misin? İçen yoksa iyi de varsa fenaselam :)
İnşallah yanormal ya bu süreçler eşimden biliyorum 6 yıldır bırakacak ki günde 4-5 tane içtiğini söylüyor gerçekten tüm gün evdeyse hiç içmiyor ya da 1-2 tane içiyor o halde cesaret edip bırakamadı çok mutluyum sizin adınıza bırakırsanız daha da mutlu olcm :))
MerhabaMerhaba kızlar
İşteyim ama çalışamıyorumİşte misin? İçen yoksa iyi de varsa fena
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?