BİRİKİMCİ HATUNLAR

Paketli gezme. Ben onu yapamam. Ben ilk gün paketi bitirmeden rahat edemedim. Olmayınca içmiyosun yine.ya da işe giderken 3 adet al pakete koy. Günlük sayın o olsun filan. Tam paketi götürme yanında
Paketi özellikle yanıma aldım ki herşeye rağmen yapabiliyorum diyebileyim:))

bu saate kadar şirkette hiç içmedim artık da içmem sanırım çaylar falan biraz oyaladı başağrım geçmedi ama azaldı hemen cv'me sigara kullanım durumunu mesai saatleri içeri içerisinde kullanmıyorum yapmam lazım :)

Evde yiyecek içeceğin varsa idare edebilirsin sanırım yoksa kredi kartı yolu gözüküyor . ayy gelmek bilmedi şu 15i. Gelsin artık bende bekliyorum. Market listesi yapıyorum şu an
İdare ederiz ya inş kredi kartımız Yok

Aynen bacım sen ki birikim üstadın elbette sigara yoktur hayatında diye düşünüyordum. Neyse bende şu çanta vs seyinden bir uzaklaşabilir mi... Aslında altın tarzında takan bir tip degilim. Ama işte yaş geçiyor ya

Evimize dönüş yolundayız çok şükür 15 ine kadar 150 tl paramız kaldı
hayırlı yolculuklar

Yok canım yaa,ustalık kim, ben kim..
Ben de daha 1 yıldır bir şeyler yapmaya çalışıyorum, sigara 15 yıllık alışkanlık.

Nerdesin seeeen? Bütün gün seni bekledik. Bende içtim rahatladım sonunda :) paketim hala yok ama. Nasıl güzel başım döndü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…