- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
O kendini disarlara attı bence hiç sesi çıkmıyordamla cikolata ne alemde acaba
Paketli gezme. Ben onu yapamam. Ben ilk gün paketi bitirmeden rahat edemedim. Olmayınca içmiyosun yine.ya da işe giderken 3 adet al pakete koy. Günlük sayın o olsun filan. Tam paketi götürme yanındaO kendini disarlara attı bence hiç sesi çıkmıyor
Paketi özellikle yanıma aldım ki herşeye rağmen yapabiliyorum diyebileyim:))Paketli gezme. Ben onu yapamam. Ben ilk gün paketi bitirmeden rahat edemedim. Olmayınca içmiyosun yine.ya da işe giderken 3 adet al pakete koy. Günlük sayın o olsun filan. Tam paketi götürme yanında
evet ya sn.topik sahibesi kusura bakmayınızBurası sigara bırakma merkezi oldu. Konu başlığını değiştirelim lütfennn :)))
Helal olsun beee. Ben öyle dayanamam iştee. Benim yemekler hazır şimdi napsam boş durmamak lazım :)Paketi özellikle yanıma aldım ki herşeye rağmen yapabiliyorum diyebileyim:))
Evde yiyecek içeceğin varsa idare edebilirsin sanırım yoksa kredi kartı yolu gözüküyor . ayy gelmek bilmedi şu 15i. Gelsin artık bende bekliyorum. Market listesi yapıyorum şu anEvimize dönüş yolundayız çok şükür 15 ine kadar 150 tl paramız kaldı
evde oyalancak birşey mutlaka vardır:)Helal olsun beee. Ben öyle dayanamam iştee. Benim yemekler hazır şimdi napsam boş durmamak lazım :)
İdare ederiz ya inş kredi kartımız YokEvde yiyecek içeceğin varsa idare edebilirsin sanırım yoksa kredi kartı yolu gözüküyor . ayy gelmek bilmedi şu 15i. Gelsin artık bende bekliyorum. Market listesi yapıyorum şu an
Aynen bacım sen ki birikim üstadın elbette sigara yoktur hayatında diye düşünüyordum. Neyse bende şu çanta vs seyinden bir uzaklaşabilir mi... Aslında altın tarzında takan bir tip degilim. Ama işte yaş geçiyor yaNiye inanmadın canım yaaa
Bu kadar pinti bi insan sigaraya para vermez mi dedin yoksa:))))
Biz kadınlar için ayakkabı, çanta da ciddi bi bağımlılık..ben kurtardım kendimi.evde o kadar çok ki, yıllarca almasam ne eskir ne de modası geçer..son 1 yıldır ayakkabı ve çanta aldığımı hatırlamıyorum...
Hergun takmazsin.Allah korusun,devir kötü...ben sevmiyorum altın takıyı.tarzima yakistiramiyorum...
Süper olur tabi.herkes yazsın o halde aylık ve yıllık hedeflerini.
hayırlı yolculuklarEvimize dönüş yolundayız çok şükür 15 ine kadar 150 tl paramız kaldı
Ben de evde içerim diye düşünüyorum kendimi öyle sakinlestiriyorumEşime dedim işten gelirken birinden bi adet sigara al gel :) bekliyorummmm
Süper. Kullanmasını bilene çok güzel birşey ama yinede olmaması daha iyiİdare ederiz ya inş kredi kartımız Yok
Yok canım yaa,ustalık kim, ben kim..Aynen bacım sen ki birikim üstadın elbette sigara yoktur hayatında diye düşünüyordum. Neyse bende şu çanta vs seyinden bir uzaklaşabilir mi... Aslında altın tarzında takan bir tip degilim. Ama işte yaş geçiyor ya
hayırlı yolculuklar
Nerdesin seeeen? Bütün gün seni bekledik. Bende içtim rahatladım sonunda :) paketim hala yok ama. Nasıl güzel başım döndüKizlarrrr, neler yaptınız?
E siz çok kasmissiniz.ben günde 10 adet sınır koyunca kendime rahat oldu. Sabah çıktım, yürüdüm bol bol.sonrada ev işlerine daldım.bugun 7 adet içtim , yatana kadar 3 adet hakkım kaldı.zor oluyor elbet ama hiç içmemekten iyi bence
K kahvemsi mutluluk Z zeyneprer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?