- 25 Ağustos 2017
- 3.621
- 8.317
- 88
Hahahaaaa, icmeyince de kafam güzel gibi oluyorum ..bi hoş oluyor kafa..üstüne içince de baş dönmesi, bi güzellik :)))))Nerdesin seeeen? Bütün gün seni bekledik. Bende içtim rahatladım sonunda :) paketim hala yok ama. Nasıl güzel başım döndü
Sorma içmeyincede kafa hoş, açılamadım bütün gün. Meyveye verdim kendimi :)Hahahaaaa, icmeyince de kafam güzel gibi oluyorum ..bi hoş oluyor kafa..üstüne içince de baş dönmesi, bi güzellik :)))))
asıl içmeyince çok garip oluyor aynı dediğin gibi ayılamamış gibi, sarhoş gibi bi garip oluyorSorma içmeyincede kafa hoş, açılamadım bütün gün. Meyveye verdim kendimi :)
Geçen gün bir bayan oturdu yanıma yeminle kıyafeti üstü başı, nefesi öyle ağır kokuyordu, 15 dk. Nezaketen kalkamadım yanından bir de konuştu hep.. Hiç olmazsa sakız şeker kullanaydı iyiydi..Bugün servise binerken sigara içen insanların ne pis koktuğunu gördüm.
Kapı önünde servis gelene kadar sigara içip öyle biliyorlar, bütün araç kultablasi gibi kokuyor resmen
İçen var içmeyen var
Ben içtiğim zaman bile çok dikkat ederdim buna ve hiç hoşuma gitmezdi, bugün icmeyince daha bir tiksindim.Geçen gün bir bayan oturdu yanıma yeminle kıyafeti üstü başı, nefesi öyle ağır kokuyordu, 15 dk. Nezaketen kalkamadım yanından bir de konuştu hep.. Hiç olmazsa sakız şeker kullanaydı iyiydi..
Evet canım ufak ufak da olsa bırakacağızKızlar size inanıyorum altıncı hatunlarım benim
damla cikolata Z zeyneprer
K kahvemsi mutluluk
Azalta Azalta bırakacaksınız..
Sigara konusunda hiç tecrübem yok yalnız ortaokul dönemimde arkadaşlarla sırf meraktan bir paket almıştık
Zor bitirdik sonra gizleye gizleye
damla cikolata nerdesin sen
Kızlar ben eve geldim güzelce yemeğimi yedim. Baş ağrım biraz geçti. Esimle içeceğim sigara onu bekliyorum.
Bugün servise binerken sigara içen insanların ne pis koktuğunu gördüm.
Kapı önünde servis gelene kadar sigara içip öyle biliyorlar, bütün araç kultablasi gibi kokuyor resmen
İçen var içmeyen var
Kızlar size inanıyorum altıncı hatunlarım benim
damla cikolata Z zeyneprer
K kahvemsi mutluluk
Azalta Azalta bırakacaksınız..
Sigara konusunda hiç tecrübem yok yalnız ortaokul dönemimde arkadaşlarla sırf meraktan bir paket almıştık
Zor bitirdik sonra gizleye gizleye
Kızlar eşim aç geliyormuş yemek hazırlıyorum.telin şarjı bitmek uZere, şarja taktım.
İnanılmaz koku oluyor haklisinizzz ve inanılmaz dikkat ederim.evdeyken bile eşim gelmeden dusumu alır parfüm sürer yeni kıyafet giyer öyle beklerim eşimi.kokudan nefret ediyorum...
Şimdi de mısır patlatıyorum bir yandan
2 gündür non-stop yeme başladı.sonum hiç iyi değil...2 gecedir de ruyamda komodo ejderi görüyorum ki kendileri dünya üzerinde en en en tiksindigim canlıdır, adı bile geçince çok fena olurum.kabuslar bırakmıyor yakamı.hep sigarasizliktanKolay gelsin cnmm...
Biizde çok severiz mısırı
Kıyamam yaa..2 gündür non-stop yeme başladı.sonum hiç iyi değil...2 gecedir de ruyamda komodo ejderi görüyorum ki kendileri dünya üzerinde en en en tiksindigim canlıdır, adı bile geçince çok fena olurum.kabuslar bırakmıyor yakamı.hep sigarasizliktan
Yakında kapalı havuz var açılmasını bekliyorum canım.havuza gideceğim.hic sevmem dikiş boyama falanKıyamam yaa..
Bir hobi edinsen ahşap boyama, dil kursu, dikiş,yapmaktan zevk alacağın bişey mesela. Çok da güzel olur canım
Oo süper o zaman canımYakında kapalı havuz var açılmasını bekliyorum canım.havuza gideceğim.hic sevmem dikiş boyama falanzaten onlar da engel olmaz ki icmeme.yoksa son derece keyifli geçiyor günlerim.sıkıntım yok yani
Aynen tatlim.sigara da icemem yüzerken hem :)))))Oo süper o zaman canım
Yüzmeyi seviyorsun zaten
Ay bende nefret ediyorum ve psikolojik galiba sanki biyerde karsilasicaz ve beni ısıracak2 gündür non-stop yeme başladı.sonum hiç iyi değil...2 gecedir de ruyamda komodo ejderi görüyorum ki kendileri dünya üzerinde en en en tiksindigim canlıdır, adı bile geçince çok fena olurum.kabuslar bırakmıyor yakamı.hep sigarasizliktan
Rüyamda komodo adasına dusmusum sahile bi cikacam ki binlercesi var...kafayı yedimmmmnAy bende nefret ediyorum ve psikolojik galiba sanki biyerde karsilasicaz ve beni ısıracak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?