BİRİKİMCİ HATUNLAR

Sorma içmeyincede kafa hoş, açılamadım bütün gün. Meyveye verdim kendimi :)
asıl içmeyince çok garip oluyor aynı dediğin gibi ayılamamış gibi, sarhoş gibi bi garip oluyor iyi yapmışsın vitamin almışsın..ben de eşime leblebi siparişi verdim..leblebi yerim artık bol bol :)))

Bugün servise binerken sigara içen insanların ne pis koktuğunu gördüm.
Kapı önünde servis gelene kadar sigara içip öyle biliyorlar, bütün araç kultablasi gibi kokuyor resmen
İçen var içmeyen var
Geçen gün bir bayan oturdu yanıma yeminle kıyafeti üstü başı, nefesi öyle ağır kokuyordu, 15 dk. Nezaketen kalkamadım yanından bir de konuştu hep.. Hiç olmazsa sakız şeker kullanaydı iyiydi..

Geçen gün bir bayan oturdu yanıma yeminle kıyafeti üstü başı, nefesi öyle ağır kokuyordu, 15 dk. Nezaketen kalkamadım yanından bir de konuştu hep.. Hiç olmazsa sakız şeker kullanaydı iyiydi..
Ben içtiğim zaman bile çok dikkat ederdim buna ve hiç hoşuma gitmezdi, bugün icmeyince daha bir tiksindim.
Kesinlikle sigara kullanıyorsanız normalden daha çok özen göstermek gerek

Evet canım ufak ufak da olsa bırakacağız
Kendimiz için çok büyük adımlar attık bence bu 3 günde
Sana da desteğin ve bizi gazladigin için ayrıca teşekkür ederim

damla cikolata nerdesin sen
Kızlar ben eve geldim güzelce yemeğimi yedim. Baş ağrım biraz geçti. Esimle içeceğim sigara onu bekliyorum.

Bugün servise binerken sigara içen insanların ne pis koktuğunu gördüm.
Kapı önünde servis gelene kadar sigara içip öyle biliyorlar, bütün araç kultablasi gibi kokuyor resmen
İçen var içmeyen var

Kızlar eşim aç geliyormuş yemek hazırlıyorum.telin şarjı bitmek uZere, şarja taktım.

İnanılmaz koku oluyor haklisinizzz ve inanılmaz dikkat ederim.evdeyken bile eşim gelmeden dusumu alır parfüm sürer yeni kıyafet giyer öyle beklerim eşimi.kokudan nefret ediyorum...

Şimdi de mısır patlatıyorum bir yandan

Kolay gelsin cnmm...
Biizde çok severiz mısırı

Kolay gelsin cnmm...
Biizde çok severiz mısırı
2 gündür non-stop yeme başladı.sonum hiç iyi değil...2 gecedir de ruyamda komodo ejderi görüyorum ki kendileri dünya üzerinde en en en tiksindigim canlıdır, adı bile geçince çok fena olurum.kabuslar bırakmıyor yakamı.hep sigarasizliktan

Kıyamam yaa..
Bir hobi edinsen ahşap boyama, dil kursu, dikiş,yapmaktan zevk alacağın bişey mesela. Çok da güzel olur canım

Kıyamam yaa..
Bir hobi edinsen ahşap boyama, dil kursu, dikiş,yapmaktan zevk alacağın bişey mesela. Çok da güzel olur canım
Yakında kapalı havuz var açılmasını bekliyorum canım.havuza gideceğim.hic sevmem dikiş boyama falan zaten onlar da engel olmaz ki icmeme.yoksa son derece keyifli geçiyor günlerim.sıkıntım yok yani

Ay bende nefret ediyorum ve psikolojik galiba sanki biyerde karsilasicaz ve beni ısıracak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…