BİRİKİMCİ HATUNLAR

Normal bunlar:)
Ben akşam yemekten sonra 1 kase zeytin çerez niyetine yedim, normalde kahvaltıda bile olmasa aramam
Sabahtan beridir birsuru çay içtim
Şirkette masami wcye tasiycam yarın zaten
Birkaç gün bünye alışana kadar böyle yeme durumları olurmuş
Ama mümkün olduğunca önce şu içip ondan sonra canımız istiyorsa yemek daha doğruymuş diye okudum bugün
Birkaç kilo alsak bile bişey olmaz, beraber onu da veririz
Kocam daha gelmedi ben de yatak odasında takiliyorum, evde bir tek burada sigara icilmedigi için isteğimi azaltır diye düşündüm

Nerdesin seeeen? Bütün gün seni bekledik. Bende içtim rahatladım sonunda :) paketim hala yok ama. Nasıl güzel başım döndü
bende kendime guluyorum @mavipatiklinin topiginde sigara ekibini ariyorum ya nasil gidiyor diyorum yazdigimi alintiladim. Meger oooo icilmis rahatlanilmkis haydi hayirlisi azaltarak kademeli kesin ama ana hedef birakmak olsun kizlar
Tekrar iyi geceler kizlar. Sigara durumlari nasil gidiyor. Sanki birilerinde catirdamami var gibi okudum...
Ayrica altini ben gercek fiziki alimla olunca biriktirebilyom yoksa zirtpit bozduryom

Off temizlik yapıyorum kızlar. Pekte sevmem ama mecbur. Havada pek güzel bugün. Hayırlı işler size. Akşam görüşürüz inş

Off temizlik yapıyorum kızlar. Pekte sevmem ama mecbur. Havada pek güzel bugün. Hayırlı işler size. Akşam görüşürüz inş
Temizlik yapmayı ben de hiç sevmem ama temiz evi çok seviyorum:)
Akşam benim de temizlik yapmam lazım
İşe güce dalar sigarayı unutursun o zaman
Kolay gelsin canim

Günaydın kızlar
Sabah sigarası sonrası düştük yollara
Ben çok bunaldim tatil falan derken eşim sürpriz yapmış. Beni anneme bırakacaktı başka yere gidiyoruz dedi. Yola çıktık bakalım nereye gidiyoruz.
Haftasonunun tadını çıkaracağım ben, sigara icmemeye dikkat edeceğim ama çok da kasamam sanirim

İyi eğlenceler canım keyfine bak hakkındır. Nereye gittiğini haber ver ama merak ederiz

Paket aldım kızlar 1 2 saat oluyor markete gittik :S @sinirli_porsuk o K kahvemsi mutluluk
ovvv bende. Cula capita bayildim parayi bu hisssi istegi atamiyom

Ay inş canımmm bi bırakabilsekk. Sen napıyosun
gecengun doldurdugum morhipo sepetine ek birde trendyol ekledim hepsiburadadanda. Cocugabirseyler aldim anlayacaginbazilari icin ufak olsada yeterince yuklu bir meblag harcadim

Günaydın kızlar
Akşam eşimle 2 tane içtim
Bu sabah 1 tane içtim.
Bugün işlerim yogun, şirket dışına da çıkacağım. Pek aramam sanırım.
Böyle böyle bırakacağız umarim
iyi isler insalllah birakirsin bacim

a bu temizlik islerini bende sevmem kadin tutuncada beceremem calistiramam ama tertemiz eve girip yasamayi cok severim

Bakın kızlar her site karsima cikiyor hepsii

Eklentiler

• Screenshot_2017-12-09-16-31-25.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 50
Ah ah keşke aşabileydim alma isteği.. evet aldım. Ya ama söz daha almayacak. Anneme doğum günü hediyesi çizme alacam. Yahut daha mı farklı birşey alsam.
İhtiyacı olanı al aynen. Çizme lazımsa al yani. Çok sık almıyorsan sorun değil arada alışveriş lazım tabi ama abartmadan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…