- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
Normal bunlar:)2 gündür non-stop yeme başladı.sonum hiç iyi değil...2 gecedir de ruyamda komodo ejderi görüyorum ki kendileri dünya üzerinde en en en tiksindigim canlıdır, adı bile geçince çok fena olurum.kabuslar bırakmıyor yakamı.hep sigarasizliktan
bende kendime guluyorum @mavipatiklinin topiginde sigara ekibini ariyorum ya nasil gidiyor diyorum yazdigimi alintiladim. Meger oooo icilmis rahatlanilmkis haydi hayirlisi azaltarak kademeli kesin ama ana hedef birakmak olsun kizlarNerdesin seeeen? Bütün gün seni bekledik. Bende içtim rahatladım sonunda :) paketim hala yok ama. Nasıl güzel başım döndü
Tekrar iyi geceler kizlar. Sigara durumlari nasil gidiyor. Sanki birilerinde catirdamami var gibi okudum...
Ayrica altini ben gercek fiziki alimla olunca biriktirebilyom yoksa zirtpit bozduryom
Ay inş canımmm bi bırakabilsekk. Sen napıyosunbende kendime guluyorum @mavipatiklinin topiginde sigara ekibini ariyorum ya nasil gidiyor diyorum yazdigimi alintiladim. Meger oooo icilmis rahatlanilmkis haydi hayirlisi azaltarak kademeli kesin ama ana hedef birakmak olsun kizlar
Temizlik yapmayı ben de hiç sevmem ama temiz evi çok seviyorum:)Off temizlik yapıyorum kızlar. Pekte sevmem ama mecbur. Havada pek güzel bugün. Hayırlı işler size. Akşam görüşürüz inş
Çok hafif bir sigara aldım içtim ama eskisinden daha az
Ben de bugün toplamda 5 tane içtim. Yarın annemdeyim. Gündüz içmem akşam bilmiyorum:)Çok hafif bir sigara aldım içtim ama eskisinden daha az
İyi eğlenceler canım keyfine bak hakkındır. Nereye gittiğini haber ver ama merak ederizGünaydın kızlar
Sabah sigarası sonrası düştük yollara
Ben çok bunaldim tatil falan derken eşim sürpriz yapmış. Beni anneme bırakacaktı başka yere gidiyoruz dedi. Yola çıktık bakalım nereye gidiyoruz.
Haftasonunun tadını çıkaracağım ben, sigara icmemeye dikkat edeceğim ama çok da kasamam sanirim
ovvv bende. Cula capita bayildim parayi bu hisssi istegi atamiyom
gecengun doldurdugum morhipo sepetine ek birde trendyol ekledim hepsiburadadanda. Cocugabirseyler aldim anlayacaginbazilari icin ufak olsada yeterince yuklu bir meblag harcadimAy inş canımmm bi bırakabilsekk. Sen napıyosun
iyi isler insalllah birakirsin bacimGünaydın kızlar
Akşam eşimle 2 tane içtim
Bu sabah 1 tane içtim.
Bugün işlerim yogun, şirket dışına da çıkacağım. Pek aramam sanırım.
Böyle böyle bırakacağız umarim
a bu temizlik islerini bende sevmem kadin tutuncada beceremem calistiramam ama tertemiz eve girip yasamayi cok severimOff temizlik yapıyorum kızlar. Pekte sevmem ama mecbur. Havada pek güzel bugün. Hayırlı işler size. Akşam görüşürüz inş
Aşdın yani o günkileri :)Bakın kızlar her site karsima cikiyor hepsii
Ah ah keşke aşabileydim alma isteği.. evet aldım. Ya ama söz daha almayacak. Anneme doğum günü hediyesi çizme alacam. Yahut daha mı farklı birşey alsam.Aldın demek istemiştim :)
İhtiyacı olanı al aynen. Çizme lazımsa al yani. Çok sık almıyorsan sorun değil arada alışveriş lazım tabi ama abartmadan :)Ah ah keşke aşabileydim alma isteği.. evet aldım. Ya ama söz daha almayacak. Anneme doğum günü hediyesi çizme alacam. Yahut daha mı farklı birşey alsam.
Sağolasın bacım. Sende olmasann ...niye durgunsa burası. İyi gecelerİhtiyacı olanı al aynen. Çizme lazımsa al yani. Çok sık almıyorsan sorun değil arada alışveriş lazım tabi ama abartmadan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?