Evet bizbizeyiz. Bu sinirliler neredeler....Evet burda kimse kalmadı
Hoşbulduk nasılsınızHosgeldin
hosgeldin
bacim
altin bu hafta dustu pazartesi sali takip edersin almak mantikli bacim. Hele de ben gibi parayi tutamiyorsanSlmlar kızlar sigarayimi birakiyoruz bende katilmak istiyorum size bu saate kadar 4 tane ictim...ama en onemlisi aksamlari cok fazla iciyorum hedefim günluk toplamda 5 tane icmek desteklerinizi bekliyorumBu arada 1100 tl param birikti ata almayi dusunuyorum ne dersiniz?
nasil olak klasik coluk cocuk banyo utu pazar gunu....Hoşbulduk nasılsınız
bacimSlmlar kızlar sigarayimi birakiyoruz bende katilmak istiyorum size bu saate kadar 4 tane ictim...ama en onemlisi aksamlari cok fazla iciyorum hedefim günluk toplamda 5 tane icmek desteklerinizi bekliyorumBu arada 1100 tl param birikti ata almayi dusunuyorum ne dersiniz?
Benimde bir ton ütüm var of yapmam lazımaltin bu hafta dustu pazartesi sali takip edersin almak mantikli bacim. Hele de ben gibi parayi tutamiyorsan
nasil olak klasik coluk cocuk banyo utu pazar gunu....
Ay neden hatırlattın :)) bendede varrrr. ÇBenimde bir ton ütüm var of yapmam lazım
Altın düştü aynen. Yükselmeden hemen al derim ben.Slmlar kızlar sigarayimi birakiyoruz bende katilmak istiyorum size bu saate kadar 4 tane ictim...ama en onemlisi aksamlari cok fazla iciyorum hedefim günluk toplamda 5 tane icmek desteklerinizi bekliyorumBu arada 1100 tl param birikti ata almayi dusunuyorum ne dersiniz?
kolay gele kızlarBenimde bir ton ütüm var of yapmam lazım
bende çocuk yıka tırnak kes yedir kaldır uyursan da uzansamAy neden hatırlattın :)) bendede varrrr. Ç
Hiç yapasım yok ama
Ohh ne güzel evet yeni bir hafta sil baştan yaparsın bacimKizlarr geldim ben, evdeyiz çok şükür
Yalova termale götürdü esim. Ne harcadı bilmiyorum pirim almış onunla erken doğum günü kutlaması yaptık.
Tabi bunda günlerdir çok bunaldim diye kafasının etini yemenin de katkısı büyük :)
Çok iyi geldi
Sıcak havuz, masaj çok keyifliydi
Her an regl olabilirim diye korktum ama çok şükür olmadı.
İlk kez kış kaçamağı yaptık, tadı damağımda kaldı
Donusumuz lodos nedeniyle biraz sorun oldu ama olsun
Sigara durumuna hiç gelmeyelim 2 günde bir pakete yakın içtim
Yarın yeni bir gün ve yeniden başlıyorum
Evde de bir sürü iş var ama hiiiic bişey yapasim yok
Oh iyi yaptınız canım. Beğenmene sevindim. Sıcak su ne güzel dinlendirmiştir. Termaldeki otelde mi kaldınızKizlarr geldim ben, evdeyiz çok şükür
Yalova termale götürdü esim. Ne harcadı bilmiyorum pirim almış onunla erken doğum günü kutlaması yaptık.
Tabi bunda günlerdir çok bunaldim diye kafasının etini yemenin de katkısı büyük :)
Çok iyi geldi
Benim yarın ve salı günü zamanım var şuan oturdum onu düşünüyorum hangi gün yapsam diyeAy neden hatırlattın :)) bendede varrrr. Ç
Hiç yapasım yok ama
Yazın gitmiştim Yalova Çınarcık falan ama kışın da güzel oluyormuşOh iyi yaptınız canım. Beğenmene sevindim. Sıcak su ne güzel dinlendirmiştir. Termaldeki otelde mi kaldınız
Çok sevindim kış kaçamağı olmuş ne güzel :))Kizlarr geldim ben, evdeyiz çok şükür
Çok iyi geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?