BİRİKİMCİ HATUNLAR

Kizlarrr nasılsınız..

2 gündür giremedim buralara.

Dün cook yoğundum, bugün de sabah çıktık akşam girdik eve..

Maalesef çok para harcadım ve de sigarada eski düzene döndüm
Yarın ola hayrola...

Bugün kahvaltı dahil dışarıda yedik içtik ve akşam içkili yemek...gitti paracıklar

K kahvemsi mutluluk canım çok iyi yapmışsınız,kış tatilleri en güzeli zaten.

Ya hep birikim yapacak değiliz sende. Alıcaz, yicez, içicez tabii. Ölümlü dünya sonuçta. İnş bi evimizi alsak tamam. İki çift muhabbete gel yani
Gelirim kuzu...bizim o yiyecez, icecezler maalesef çok oluyor..hep eşimin ..k yemesi afedersin :)))) muhabbete gelirim tabi ki ama paralar yenmiş,sigaralar icilmis..bende muhabbete hal mi kalmış :)))

Gelirim kuzu...bizim o yiyecez, icecezler maalesef çok oluyor..hep eşimin ..k yemesi afedersin :)))) muhabbete gelirim tabi ki ama paralar yenmiş,sigaralar icilmis..bende muhabbete hal mi kalmış :)))
Hahahah canım benim. Tamam tamam üstüne gelmiyorum. Ne zaman istersen o zaman gel :)

Bu arada kızlar , bu kk nin süpürge çekilişinde süpürge kazandım ya..resmen aşk yaşıyorum süpürgeyle...dün her yeri süpürdüm.amanin nasıl bı süpürge,!!! süpürge değil canavar. Almak isteyenlere kesinlikle öneririm, halılarım yıkamadan gelmiş kadar pırıl oldu :)))

Oh hayrını gör canım güle güle kullan. Valla süpürgem çok eski değil henüz memnunum aklımda bulunsun ama.

Ne kadar şanslısın canım ya..neydi marka model söylemiştin aslında ama philips ti sanırım değil mi..

Bu arada bugün kaza yaptık hava yağmurluydu, kırmızı ışıkta dururken biri arkadan gelip fena çarptı. bizde bir şey yok çok şükür, arkadaki araba kötü dağıldı ama...indim geçmiş olsun dedim, genç bir çocuktu, eşim önemsemedi , bindik devam ettik.Allah beterinden korusun.

Bu durum uzun zamandır düşündüğümüz bir şey için harekete gecmemizi sağladı.Allah sağlık verirse bu ay sonuna kadar , bu yıl için biriktirdiğimiz paranın zekatını vermeyi planlıyoruz.hayvan barınağına mama, battaniye ve talaş almak ve bir kaç aileye erzak yardımı yapmak...Rabbim nasip etsin inşallah..

Ne kadar şanslısın canım ya..neydi marka model söylemiştin aslında ama philips ti sanırım değil mi..
Philips power procity tatlım..hayatımda ilk defa bi çekilişe katıldım ve kazandım.cok şükür Rabbime..daha güzelleri sizin olsun inşallah..

ben de diyom nerdeyse. Sağlık olsun ya bende de birikim yok harcama çok. Ama şu sigarayı yarın halllet başla azaltmaya

Canim yaaa , birikim olmayınca girmeye yüzüm olmuyor :))))

Ya hep birikim yapacak değiliz sende. Alıcaz, yicez, içicez tabii. Ölümlü dünya sonuçta. İnş bi evimizi alsak tamam. İki çift muhabbete gel yani
kesinlikle ya yiyecek içecek gezecez alacaz bazen aman bananeci olucaz. Hayat bu.. bak bunları yazınca canım kajuu istedi

Philips power procity tatlım..hayatımda ilk defa bi çekilişe katıldım ve kazandım.cok şükür Rabbime..daha güzelleri sizin olsun inşallah..
Geldim ürün bizim gelinde o makineden vallla bir ayarını bilmeden evi supureyim dedim seramikleri yerden dökecek gibi çekişi ve sessiz olayı ay ama çok para veremem

Güle güle kullan tabi çok kaliteli bir süpürge ya ondan . Benim olsa bende habire ev süpürürm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…