- 25 Ağustos 2017
- 3.621
- 8.317
- 88
Gözün aydın mi desem kuzum..Allah yardımcın olsunRegl oldum bide hiç bişe yapasım yok. Bi kek yapayım bari diyodum off
Nerdesin sennn!? Özlettin kendini. Bi daha bu kadar ihmal etme biziiii :)Gözün aydın mi desem kuzum..Allah yardımcın olsun
Canim yaaa , birikim olmayınca girmeye yüzüm olmuyor :))))Nerdesin sennn!? Özlettin kendini. Bi daha bu kadar ihmal etme biziiii :)
Ya hep birikim yapacak değiliz sende. Alıcaz, yicez, içicez tabii. Ölümlü dünya sonuçta. İnş bi evimizi alsak tamam. İki çift muhabbete gel yaniCanim yaaa , birikim olmayınca girmeye yüzüm olmuyor :))))
:)))))Ay bende kedi gibiyim. Bi elektrikli sobam var evde kombi yansada dibine tünerim. Batraniyem hep yanımda :) bu arada eşim ist a gitti kv kp almaya. Bu gece geliyorlaaaarrrr :)
Gelirim kuzu...bizim o yiyecez, icecezler maalesef çok oluyor..hep eşimin ..k yemesi afedersin :)))) muhabbete gelirim tabi ki ama paralar yenmiş,sigaralar icilmis..bende muhabbete hal mi kalmış :)))Ya hep birikim yapacak değiliz sende. Alıcaz, yicez, içicez tabii. Ölümlü dünya sonuçta. İnş bi evimizi alsak tamam. İki çift muhabbete gel yani
Hahahah canım benim. Tamam tamam üstüne gelmiyorum. Ne zaman istersen o zaman gel :)Gelirim kuzu...bizim o yiyecez, icecezler maalesef çok oluyor..hep eşimin ..k yemesi afedersin :)))) muhabbete gelirim tabi ki ama paralar yenmiş,sigaralar icilmis..bende muhabbete hal mi kalmış :)))
Geliyorlarrr :S:)))))
Ağır misafirler geliyollaaar
Hahahah canım benim. Tamam tamam üstüne gelmiyorum. Ne zaman istersen o zaman gel :)
Oh hayrını gör canım güle güle kullan. Valla süpürgem çok eski değil henüz memnunum aklımda bulunsun ama.Bu arada kızlar , bu kk nin süpürge çekilişinde süpürge kazandım ya..resmen aşk yaşıyorum süpürgeyle...dün her yeri süpürdüm.amanin nasıl bı süpürge,!!! süpürge değil canavar. Almak isteyenlere kesinlikle öneririm, halılarım yıkamadan gelmiş kadar pırıl oldu :)))
Valla ben pintilikten almazdım böyle bir süpürge.. lakin ben ev süpürmüyormusum onu anladım.ne kadar fark ediyormuşOh hayrını gör canım güle güle kullan. Valla süpürgem çok eski değil henüz memnunum aklımda bulunsun ama.
Ne kadar şanslısın canım ya..neydi marka model söylemiştin aslında ama philips ti sanırım değil mi..Bu arada kızlar , bu kk nin süpürge çekilişinde süpürge kazandım ya..resmen aşk yaşıyorum süpürgeyle...dün her yeri süpürdüm.amanin nasıl bı süpürge,!!! süpürge değil canavar. Almak isteyenlere kesinlikle öneririm, halılarım yıkamadan gelmiş kadar pırıl oldu :)))
Philips power procity tatlım..hayatımda ilk defa bi çekilişe katıldım ve kazandım.cok şükür Rabbime..daha güzelleri sizin olsun inşallah..Ne kadar şanslısın canım ya..neydi marka model söylemiştin aslında ama philips ti sanırım değil mi..
ben de diyom nerdeyse. Sağlık olsun ya bende de birikim yok harcama çok. Ama şu sigarayı yarın halllet başla azaltmayaKizlarrr nasılsınız..
2 gündür giremedim buralara.
Dün cook yoğundum, bugün de sabah çıktık akşam girdik eve..
Maalesef çok para harcadım ve de sigarada eski düzene döndüm
Yarın ola hayrola...
Bugün kahvaltı dahil dışarıda yedik içtik ve akşam içkili yemek...gitti paracıklar
K kahvemsi mutluluk canım çok iyi yapmışsınız,kış tatilleri en güzeli zaten.
Canim yaaa , birikim olmayınca girmeye yüzüm olmuyor :))))
kesinlikle ya yiyecek içecek gezecez alacaz bazen aman bananeci olucaz. Hayat bu.. bak bunları yazınca canım kajuu istediYa hep birikim yapacak değiliz sende. Alıcaz, yicez, içicez tabii. Ölümlü dünya sonuçta. İnş bi evimizi alsak tamam. İki çift muhabbete gel yani
Geldim ürün bizim gelinde o makineden vallla bir ayarını bilmeden evi supureyim dedim seramikleri yerden dökecek gibi çekişi ve sessiz olayı ay ama çok para verememPhilips power procity tatlım..hayatımda ilk defa bi çekilişe katıldım ve kazandım.cok şükür Rabbime..daha güzelleri sizin olsun inşallah..
Bendeki de philip marathon . HarikaaaaValla ben pintilikten almazdım böyle bir süpürge.. lakin ben ev süpürmüyormusum onu anladım.ne kadar fark ediyormuş
Güle güle kullan tabi çok kaliteli bir süpürge ya ondan . Benim olsa bende habire ev süpürürmBu arada kızlar , bu kk nin süpürge çekilişinde süpürge kazandım ya..resmen aşk yaşıyorum süpürgeyle...dün her yeri süpürdüm.amanin nasıl bı süpürge,!!! süpürge değil canavar. Almak isteyenlere kesinlikle öneririm, halılarım yıkamadan gelmiş kadar pırıl oldu :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?