BİRİKİMCİ HATUNLAR

Ay canımmm çok geçmiş olsun Allah korumuş arabanızda hasar Yok mu

Geldim ürün bizim gelinde o makineden vallla bir ayarını bilmeden evi supureyim dedim seramikleri yerden dökecek gibi çekişi ve sessiz olayı ay ama çok para veremem

Bendeki de philip marathon . Harikaaaa

Güle güle kullan tabi çok kaliteli bir süpürge ya ondan . Benim olsa bende habire ev süpürürm

Çok sağolun kızlar, çok güzel hakkaten, sessiz, canavar gibi çekiyor..700 TL imis satış fiyatı.hayatta veremezdim o parayi.

çok çok geçmiş ola araba neydi marka. Bende araç baktım çok pahalı kaldı . Böyle kazadan falandir çok korkarım durduk yere geçen ay 2bin TL ödediğini görünce pederin yok dedim erteledim almayi

Çok sağolun kızlar, çok güzel hakkaten, sessiz, canavar gibi çekiyor..700 TL imis satış fiyatı.hayatta veremezdim o parayi.
Ben neden 1800 TL sanıyordum. Philips iyi harika ya. Evlenince aldığım ütü ozamanin en pahalı Suudi 1000 TL'den fazla vermiştik ama enfes cikti

Çok geçmiş olsun canım. Allah korusun.

çok çok geçmiş ola araba neydi marka. Bende araç baktım çok pahalı kaldı . Böyle kazadan falandir çok korkarım durduk yere geçen ay 2bin TL ödediğini görünce pederin yok dedim erteledim almayi
Bizimki volvoydu canım, arkadaki Opel
Ben de kullanmıyorum araba, eşim alalım dese de çekiniyorum kazadan beladan.

Geçmiş olsun canım ya şimdi gördüm bu mesajını. Çok üzüldüm rabbim korusun beterinden
Düşündüğünüzü de Allah kabul etsin

Bence 2018 gidilecek yerler planına eklenmeli:) eşim hediyenin fiyatı söylenmez dedi ama fırsatlardan bakicam uygun gelirse Ocak Şubat'ta bir daha gitmek isterim ben
Ay bende kedi gibiyim. Bi elektrikli sobam var evde kombi yansada dibine tünerim. Batraniyem hep yanımda :) bu arada eşim ist a gitti kv kp almaya. Bu gece geliyorlaaaarrrr :)
Ayniiii ben, sıcak olsun yeter ki :)
Himm ağır misafirler
Normal misafiri bile benim bunyem pek kabul etmezken yatılı misafir hem de kv kp
Ne desem bilemedim simdi

Sorma tatlım bi atlatsam :)

Ben neden 1800 TL sanıyordum. Philips iyi harika ya. Evlenince aldığım ütü ozamanin en pahalı Suudi 1000 TL'den fazla vermiştik ama enfes cikti

1000 tl var mı fiyatı? Bende veremem o kadar para inan ki süpürgeye. İyi oldu sana valla. Darısı başımıza :)

Fiyatı da iyiymiş ama philips iyidir tvmizu,ütüm, tost makinem yıllardır kullanıyorum..

Kızlar yazdım ya , 700 TL ama ben yine de vermezdim o parayı, veremezsim, içim kabullenmezdi..

Beni bıraktınız yalnız. Gezin tozun. Bemde sigara değiştirdim hafif bişeye geçtim hoşuma gitmiyo ama napim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…