Yarin gideyim kuyumcuya bakim nekadar olmus ve lazer epilasyona 100 tl bayilayim kendime yatirimAltın düştü aynen. Yükselmeden hemen al derim ben.
Geçmiş olsun canım ya şimdi gördüm bu mesajını. Çok üzüldüm rabbim korusun beterinden
Düşündüğünüzü de Allah kabul etsin
damla cikolata nerdesinn kız
Planlarimiza haftasonu molası vermiş olalım yarın yeniden başlıyoruz
Philips annem de kullanıyor gerçekten canavar
Ben de utusunu kullanıyorum çok memnunum
Ama ben de o parayı verip süpürge almazdım:)
Volvo harikadır İsveç çeliği .opelde iydir ya neyse alllah beterrinden korusun. Bak ben gibi yaş geçer çocuk olur zor oluyor aman borcumuz var aman para gider bir yere carparsam falan fesman diye diye kaldım. İhtiyaç artık.Bizimki volvoydu canım, arkadaki Opel
Ben de kullanmıyorum araba, eşim alalım dese de çekiniyorum kazadan beladan.
bir seminerimiz vardı termalde ben kışı da tatilinde sevmiyorum çocukla işkence aman terledi aman yok çok hapsurdu bak boğazı ağrıdı ateşi çıktı pehhh ne gideyim ne de cekeyimBence 2018 gidilecek yerler planına eklenmeli:) eşim hediyenin fiyatı söylenmez dedi ama fırsatlardan bakicam uygun gelirse Ocak Şubat'ta bir daha gitmek isterim ben
Ayniiii ben, sıcak olsun yeter ki :)
Himm ağır misafirler
Normal misafiri bile benim bunyem pek kabul etmezken yatılı misafir hem de kv kp
Ne desem bilemedim simdi
Kesinlikle çok çok önemli bir yatırım. Ben diyom şimdiden botoksa falan birikim yapayimYarin gideyim kuyumcuya bakim nekadar olmus ve lazer epilasyona 100 tl bayilayim kendime yatirim
Saol canım benim, ucuz atlattık neyse ki..amaaan ben de hep aynı sebepten, carparim zarar olur derdinden kullanmadım hiç.Volvo harikadır İsveç çeliği .opelde iydir ya neyse alllah beterrinden korusun. Bak ben gibi yaş geçer çocuk olur zor oluyor aman borcumuz var aman para gider bir yere carparsam falan fesman diye diye kaldım. İhtiyaç artık.
bir seminerimiz vardı termalde ben kışı da tatilinde sevmiyorum çocukla işkence aman terledi aman yok çok hapsurdu bak boğazı ağrıdı ateşi çıktı pehhh ne gideyim ne de cekeyim
Kesinlikle öyle şak diye kesmeyen aklınızda daha çok yer ediyor. Kademeli bırakın o beside önce 1 bütün ictiyseniz 3.yu yarıda sulu pencereye basın yarısını sonra için ki buna sağlıksız derler ama öyle böyle birakirsiniz
Hahahahha ay alemsin tatlım :) yap bakalım :)Kesinlikle çok çok önemli bir yatırım. Ben diyom şimdiden botoksa falan birikim yapayim
Botoks u dugunumden once yaptirdim guzel olayim diye 6 ay gidiyo ya bosuna gidiyo para kalici bisiler bulmak lazim ozaman 500 tl idi 5,5 sene onceKesinlikle çok çok önemli bir yatırım. Ben diyom şimdiden botoksa falan birikim yapayim
Sen sigarayı bu hafta bırakmasan da olur:)1 hafta olabilir hiç bilmiyorum :))
işte yanılgı ilerde sende ben gibi zorluğunu cekersinSaol canım benim, ucuz atlattık neyse ki..amaaan ben de hep aynı sebepten, carparim zarar olur derdinden kullanmadım hiç.
Hahahah bana 1 hafta müsade aynen :)Sen sigarayı bu hafta bırakmasan da olur:)
Şimdi kullanıyor musun barı canım?işte yanılgı ilerde sende ben gibi zorluğunu cekersin
Yavaş yavaş ya ha diye bırakma. Neyin nöbeti. Bana nöbet demeyinAllahtan 13ü 15i nöbetteyim 24 saatlik :)
Bizim de konaklamalı ilk kış kacamagimiz oldu, tadı başkaymis ama. Bana çok iyi geldiVolvo harikadır İsveç çeliği .opelde iydir ya neyse alllah beterrinden korusun. Bak ben gibi yaş geçer çocuk olur zor oluyor aman borcumuz var aman para gider bir yere carparsam falan fesman diye diye kaldım. İhtiyaç artık.
bir seminerimiz vardı termalde ben kışı da tatilinde sevmiyorum çocukla işkence aman terledi aman yok çok hapsurdu bak boğazı ağrıdı ateşi çıktı pehhh ne gideyim ne de cekeyim
ne oldu :)Yavaş yavaş ya ha diye bırakma. Neyin nöbeti. Bana nöbet demeyin
Bemde zorunlu besteyim ama çıkıcam. Bana da çok mantıklı gelmedi.Bu arada 2,5 sene once bireysel emeklilige baslamistim 5 000 yatirmistim simdi nasil pismanim altin yapsaydim o parayi simdi ikiye katlamis olacakti... Oradan parayi cekip altin almak istiyorum mantikli olurmu sizce bu arada ev hanimiyim sigortamda yok nasil bir yol izlemem lazim bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?