BİRİKİMCİ HATUNLAR

Geçmiş olsun canım ya şimdi gördüm bu mesajını. Çok üzüldüm rabbim korusun beterinden
Düşündüğünüzü de Allah kabul etsin

Saol kuzum Allah razı olsun..

Geldim tatlım..
Dagildim 2 gündür ben de. Yarın ola hayrola...

Philips iyiymiş, beğendim cok

Bizimki volvoydu canım, arkadaki Opel
Ben de kullanmıyorum araba, eşim alalım dese de çekiniyorum kazadan beladan.
Volvo harikadır İsveç çeliği .opelde iydir ya neyse alllah beterrinden korusun. Bak ben gibi yaş geçer çocuk olur zor oluyor aman borcumuz var aman para gider bir yere carparsam falan fesman diye diye kaldım. İhtiyaç artık.

bir seminerimiz vardı termalde ben kışı da tatilinde sevmiyorum çocukla işkence aman terledi aman yok çok hapsurdu bak boğazı ağrıdı ateşi çıktı pehhh ne gideyim ne de cekeyim

Saol canım benim, ucuz atlattık neyse ki..amaaan ben de hep aynı sebepten, carparim zarar olur derdinden kullanmadım hiç.

Geçmiş olsun ya çok şükür bişey olmamış
Sigara değiştirmekle olmaz bırakmaz
Günlük 5e dusurelim
Bu hafta böyle deneyelim diyorum Z zeyneprer
Kesinlikle öyle şak diye kesmeyen aklınızda daha çok yer ediyor. Kademeli bırakın o beside önce 1 bütün ictiyseniz 3.yu yarıda sulu pencereye basın yarısını sonra için ki buna sağlıksız derler ama öyle böyle birakirsiniz

Bu arada 2,5 sene once bireysel emeklilige baslamistim 5 000 yatirmistim simdi nasil pismanim altin yapsaydim o parayi simdi ikiye katlamis olacakti... Oradan parayi cekip altin almak istiyorum mantikli olurmu sizce bu arada ev hanimiyim sigortamda yok nasil bir yol izlemem lazim bilemedim

Bizim de konaklamalı ilk kış kacamagimiz oldu, tadı başkaymis ama. Bana çok iyi geldi
Tabi çocuk olmadığı için herşeyin keyfini çıkardım ama çocukla bilemiyorum :)

Bemde zorunlu besteyim ama çıkıcam. Bana da çok mantıklı gelmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…