- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
Bireysel emekliliğini altın fonu olarak değerlendirmelerini isteyebilirsinBu arada 2,5 sene once bireysel emeklilige baslamistim 5 000 yatirmistim simdi nasil pismanim altin yapsaydim o parayi simdi ikiye katlamis olacakti... Oradan parayi cekip altin almak istiyorum mantikli olurmu sizce bu arada ev hanimiyim sigortamda yok nasil bir yol izlemem lazim bilemedim
Nekadar zaman oldu sanirim en az 3 sene olmaliki anaparamizdan kesinti olmasinBemde zorunlu besteyim ama çıkıcam. Bana da çok mantıklı gelmedi.
Kayip olurmu acaba hicte bilgim yok bu konularda bir arastirmam lazim onuBireysel emekliliğini altın fonu olarak değerlendirmelerini isteyebilirsin
Beni daha en basta bu sistemin ZORUNLU olması rahatsız etmişti. Bize kolaylık sağlayacak birşey şimdiye kadar zorunlu hiç olmadı, hatta faydamıza olacak şeyse haber bile verilmedi.Bemde zorunlu besteyim ama çıkıcam. Bana da çok mantıklı gelmedi.
Zorunlu bes nisanda oldu galiba. Yani daha yeni benimki. Keserlerse kessinler artık. Bide dinende pek uygun değilmiş ondanda istemiyorum artık. Benim kesintim azdı zaten. Biriken paramda çok ypk yaniNekadar zaman oldu sanirim en az 3 sene olmaliki anaparamizdan kesinti olmasin
Nasil oldu oyle ben 5000 yatirmistim 2 sene sonunda cikmak istiyorum diye 4600 tl veriyorlardi ki 400 daha odeme yapmistim toplamda 800 tl parami keseceklerdi oyuzden vazgectim bu arada ing bank NN bireyselBen 1. Senemin sonunda ciktim kendi yatirdigim parami aldim
Mantikli gelmedi bana bes
Zorunlu yapilani da dilekce ile iptal ettim
Benim halk emeklilikti. Parami aldim. Faizini zaten vermitorlar 3 yildan onceNasil oldu oyle ben 5000 yatirmistim 2 sene sonunda cikmak istiyorum diye 4600 tl veriyorlardi ki 400 daha odeme yapmistim toplamda 800 tl parami keseceklerdi oyuzden vazgectim bu arada ing bank NN bireysel
işte bende faiz olmasin diye istedim bunu ama simdi diyorum oda faiz sonuctaZorunlu bes nisanda oldu galiba. Yani daha yeni benimki. Keserlerse kessinler artık. Bide dinende pek uygun değilmiş ondanda istemiyorum artık. Benim kesintim azdı zaten. Biriken paramda çok ypk yani
Haklosın canım. Gerçi devletin para döndürmel istmesi nedeni. Devletimiz için kalabilirdik belki ama ben farklı şekilde araştırdım biraz. Yeni takıldı kafama. Çıkma kararı aldım. Yoksa çok bi miltar değildi kesilen. Farkettirmiyor. Bide çıkmak istediğimi yazdım internetten. ayrılış dilekçesini yollamamı istediler elden. Sinir oldum iyice.Beni daha en basta bu sistemin ZORUNLU olması rahatsız etmişti. Bize kolaylık sağlayacak birşey şimdiye kadar zorunlu hiç olmadı, hatta faydamıza olacak şeyse haber bile verilmedi.
Aman faizi istemiyorum anaparami alsam yetecek bana altin alsaydim ozaman ne iyi olurmus cahillik isteBenim halk emeklilikti. Parami aldim. Faizini zaten vermitorlar 3 yildan once
Dilekçeni nereye verdin?Benim halk emeklilikti. Parami aldim. Faizini zaten vermitorlar 3 yildan once
Zorunludan ayrılı içinBenim halk emeklilikti. Parami aldim. Faizini zaten vermitorlar 3 yildan once
Musteri hizmetlerini aradimDilekçeni nereye verdin?
Tamamdır fax oluyosa süpermiş ben postalayacağım diye düşünmüştüm. Hafta içi hallederim inşMusteri hizmetlerini aradim
E mail adresime 4 adet evrak yolldilar . Cikardim evraklari gerekli bilgileri oraya yazdim.
1 evragi da doldurup bankaya verdileri numaraya faks cektim
Halkbank bu şekildeTamamdır fax oluyosa süpermiş ben postalayacağım diye düşünmüştüm. Hafta içi hallederim inş
Benimde halkHalkbank bu şekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?