BİRİKİMCİ HATUNLAR

Bide zorunludan ayrılırken uyarı verdi her sene otomatik girişiniz olacak diye. Şaka gibi :))

Hahhha :))))
Sanırım zorunlu besten çıktıktan sonra 2 yıl yapılmıyormuş, iki yılda bir tekrar tekrar girecekmişiz
:)))
Baktılar parayı kesemiyorlar iki ay iki aydır deyip zorunlu 2 ay yapıldı :)))
Asıl şaka gibi olan da bu

Sorma bende sinir oldum onu okuyunca. Ama sanırım çıkışınızın senesi dolunca yazıyordu. Yanlış hatırlamıyorsam :)

Komşu az önce msj yazdı yarın komşularla sana gelmek istiyoruz diye insan bu saatte mi haber verir allah aşkınıza

Aman faizi istemiyorum anaparami alsam yetecek bana altin alsaydim ozaman ne iyi olurmus cahillik iste

Dilekçeni nereye verdin?

kızlar beş konuşulmuş benimde yıllarca olan Anadol u hayat isbankasi yani vardi.ve de konuştuğumuz gibi altın fonundaydi. Ben üye olduğumda 60 yldendi aylık ödemem sene kaç bilemedim. Ama o yıl çeyrek altın 100 lira gramı 66 TL civarındaydı sanırsam yıllarca devam ettim 8 yıl kah ödedim kah odemedim derken evlendim besyil yurt içi dışı gezdik yedik içtik ev aldık çocuk olsun derken oldu ve çocuk ve sağlık sorunları ciddi anlamda olunca o aklımıza geldi epi topu 7500 TL devletle yüzde yirmi beş 8 9 bindi ama yok 10 yıl dolmadi diye tamamını vermediler bilginize. Ha yine güya aldım yatannmeblagdannfazla ama altın maltin oranına göre bir farkla değil. Haa işin en traji komiği ise bu yatanı birikimi banka ve internet yattti de ya bana bir gelir gibi yapıp yüzde ciddi bir kısmınıda gelir gösterip gelir vergisi kestiler. Sinir bozucu.

Misafirler geldi saat 10 sularında. Oturduk ettik. Yattılar şimdi. Ben gece kuşu. Kısıtlanmayı sevmiyorum işteeee. Herkes yatıyor artık galiba. İyi geceler

Evet en mantıklısı çıkmak yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…