- 21 Temmuz 2008
- 17.365
- 54.201
- 1.123
Bide zorunludan ayrılırken uyarı verdi her sene otomatik girişiniz olacak diye. Şaka gibi :))
Sorma bende sinir oldum onu okuyunca. Ama sanırım çıkışınızın senesi dolunca yazıyordu. Yanlış hatırlamıyorsam :)Hahhha :))))
Sanırım zorunlu besten çıktıktan sonra 2 yıl yapılmıyormuş, iki yılda bir tekrar tekrar girecekmişiz
:)))
Baktılar parayı kesemiyorlar iki ay iki aydır deyip zorunlu 2 ay yapıldı :)))
Asıl şaka gibi olan da bu
İnadına her defasında çıkacağım :))))Bu nedir yaa haraç keser gibi
Boyle yaptiklari icin milleti de soğuttular besten
Aynen çoğu kişi tepki verdi. Hem sormadan olması hemde 2 ay çıkılmaması. Bide üstüne tüy dikmişler yaniBu nedir yaa haraç keser gibi
Boyle yaptiklari icin milleti de soğuttular besten
Ing de ayni sekilde ortalama 3 hafta icinde para hesaba aktariliyormusHalkbank bu şekilde
Aman faizi istemiyorum anaparami alsam yetecek bana altin alsaydim ozaman ne iyi olurmus cahillik iste
Dilekçeni nereye verdin?
kızlar beş konuşulmuş benimde yıllarca olan Anadol u hayat isbankasi yani vardi.ve de konuştuğumuz gibi altın fonundaydi. Ben üye olduğumda 60 yldendi aylık ödemem sene kaç bilemedim. Ama o yıl çeyrek altın 100 lira gramı 66 TL civarındaydı sanırsam yıllarca devam ettim 8 yıl kah ödedim kah odemedim derken evlendim besyil yurt içi dışı gezdik yedik içtik ev aldık çocuk olsun derken oldu ve çocuk ve sağlık sorunları ciddi anlamda olunca o aklımıza geldi epi topu 7500 TL devletle yüzde yirmi beş 8 9 bindi ama yok 10 yıl dolmadi diye tamamını vermediler bilginize. Ha yine güya aldım yatannmeblagdannfazla ama altın maltin oranına göre bir farkla değil. Haa işin en traji komiği ise bu yatanı birikimi banka ve internet yattti de ya bana bir gelir gibi yapıp yüzde ciddi bir kısmınıda gelir gösterip gelir vergisi kestiler. Sinir bozucu.Zorunlu bese ben de karşıyım
Bizim şirket yılbaşında geçecek ben de hemen iptal edeceğim.
Anneme yaptırdık kız kardeşimle, ileride maaşı olsun diye
Bu yıl dolacak 2018de. Beste en iyi getiri altın fonundan oluyormuş bankacı arkadaşlar öyle tavsiye etti bize.
Etme kabul ay sinir bozucu hakikaten saat olmuş 12Komşu az önce msj yazdı yarın komşularla sana gelmek istiyoruz diye insan bu saatte mi haber verir allah aşkınıza
Güzel projeMadem bizi düşünüyorlar aylik 100 lira tüm çalişana devlet yatirsin. Insanlari besten emekli etsin 1 lira ödemeden.
En guzel boyle olur
Evet en mantıklısı çıkmak yanikızlar beş konuşulmuş benimde yıllarca olan Anadol u hayat isbankasi yani vardi.ve de konuştuğumuz gibi altın fonundaydi. Ben üye olduğumda 60 yldendi aylık ödemem sene kaç bilemedim. Ama o yıl çeyrek altın 100 lira gramı 66 TL civarındaydı sanırsam yıllarca devam ettim 8 yıl kah ödedim kah odemedim derken evlendim besyil yurt içi dışı gezdik yedik içtik ev aldık çocuk olsun derken oldu ve çocuk ve sağlık sorunları ciddi anlamda olunca o aklımıza geldi epi topu 7500 TL devletle yüzde yirmi beş 8 9 bindi ama yok 10 yıl dolmadi diye tamamını vermediler bilginize. Ha yine güya aldım yatannmeblagdannfazla ama altın maltin oranına göre bir farkla değil. Haa işin en traji komiği ise bu yatanı birikimi banka ve internet yattti de ya bana bir gelir gibi yapıp yüzde ciddi bir kısmınıda gelir gösterip gelir vergisi kestiler. Sinir bozucu.
İyi geceler. Kolay gele yarın için de. Bende hafif bir sahur yapıp yatsan iyi olurEvet en mantıklısı çıkmak yani
Maşallah valla sana. Bende misafirlerden sonra başliyim inşİyi geceler. Kolay gele yarın için de. Bende hafif bir sahur yapıp yatsan iyi olur
Hahahaha sağol canım. Darısı başına mı desem filan :)) şaka şaka :))Zeynep gözün aydın canım:)
10 daha tutabilsem regle dek. Sonra ocaktada 15 olsa yine bitmiyor. Bir çocuk ve bir sürü borçla kaldım orradaMaşallah valla sana. Bende misafirlerden sonra başliyim inş
Yarın olmasa bir sonraki gün isteyeceklerd bende iyi dedim artıkEtme kabul ay sinir bozucu hakikaten saat olmuş 12
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?