Neyse kaçarı yoksa iyi gelip çıkarlar geç söylediniz yoksa börekler acardim dersin bacımYarın olmasa bir sonraki gün isteyeceklerd bende iyi dedim artık
Aynen dur yarın öyle diyim . Yanlız yine en son bende oturduk yine bana geliniyor . Neden başkasına ben gitmiyorum da millet hep bana geliyor anlamıyorum. Gittiğim de de hep kahveye gidiliyor hiç kimsede çay içmedimNeyse kaçarı yoksa iyi gelip çıkarlar geç söylediniz yoksa börekler acardim dersin bacım
Cok gereksiz birseymis gercekten mayista 3 sene doluyor hemen cekecegim parami artik nekadar olursa olsunkızlar beş konuşulmuş benimde yıllarca olan Anadol u hayat isbankasi yani vardi.ve de konuştuğumuz gibi altın fonundaydi. Ben üye olduğumda 60 yldendi aylık ödemem sene kaç bilemedim. Ama o yıl çeyrek altın 100 lira gramı 66 TL civarındaydı sanırsam yıllarca devam ettim 8 yıl kah ödedim kah odemedim derken evlendim besyil yurt içi dışı gezdik yedik içtik ev aldık çocuk olsun derken oldu ve çocuk ve sağlık sorunları ciddi anlamda olunca o aklımıza geldi epi topu 7500 TL devletle yüzde yirmi beş 8 9 bindi ama yok 10 yıl dolmadi diye tamamını vermediler bilginize. Ha yine güya aldım yatannmeblagdannfazla ama altın maltin oranına göre bir farkla değil. Haa işin en traji komiği ise bu yatanı birikimi banka ve internet yattti de ya bana bir gelir gibi yapıp yüzde ciddi bir kısmınıda gelir gösterip gelir vergisi kestiler. Sinir bozucu.
Ozamanin apartmanın en gencisindir kizkardesimede aynısını yapıyordu komşularıAynen dur yarın öyle diyim . Yanlız yine en son bende oturduk yine bana geliniyor . Neden başkasına ben gitmiyorum da millet hep bana geliyor anlamıyorum. Gittiğim de de hep kahveye gidiliyor hiç kimsede çay içmedim
Cok gereksiz birseymis gercekten mayista 3 sene doluyor hemen cekecegim parami artik nekadar olursa olsun
Sende kahve yap yanında kurabiyeni ikram et o zaman yeter. Başka bişey yapmazdım ben olsamAynen dur yarın öyle diyim . Yanlız yine en son bende oturduk yine bana geliniyor . Neden başkasına ben gitmiyorum da millet hep bana geliyor anlamıyorum. Gittiğim de de hep kahveye gidiliyor hiç kimsede çay içmedim
Lojmanda mısın? Lojman arkadaşlıklarıda bir başka olur ama. Herkes uzakta, kenetlenir birbirine. Güzel arkadaşlıklarım olmuştuAynen dur yarın öyle diyim . Yanlız yine en son bende oturduk yine bana geliniyor . Neden başkasına ben gitmiyorum da millet hep bana geliyor anlamıyorum. Gittiğim de de hep kahveye gidiliyor hiç kimsede çay içmedim
Günaydın cnm..Gunaydin birikimci hatunlariyi haftalar..
Haftasonu faturalar gelmiş elektrik 63 TL su 42 TL idi sanirim..benim faturaların alt limiti bu , daha da düşmeyecek galiba..çok şükür, aslında gayet de güzel.
Günaydın kuzum..evet, elektrikte 170 i suda 70 i gören bu gözler için uygun bence deGünaydın cnm..
Faturaların gayet güzel bencede
Çok çok güzel. Üç aydır evde değilim değiştikçe ailemleyim ve bizim hödük sabah çıkar akşam girer elektrik 70 su 60 sen yaşadığın halde böyle çok çok iyiGunaydin birikimci hatunlariyi haftalar..
Haftasonu faturalar gelmiş elektrik 63 TL su 42 TL idi sanirim..benim faturaların alt limiti bu , daha da düşmeyecek galiba..çok şükür, aslında gayet de güzel.
Saol canım, çok uğraştım bu rakamlara çekebilmek için.sistem oluşturunca gerisi kolay..Çok çok güzel. Üç aydır evde değilim değiştikçe ailemleyim ve bizim hödük sabah çıkar akşam girer elektrik 70 su 60 sen yaşadığın halde böyle çok çok iyi
Yok lojman değil normal apartmanLojmanda mısın? Lojman arkadaşlıklarıda bir başka olur ama. Herkes uzakta, kenetlenir birbirine. Güzel arkadaşlıklarım olmuştu
Yok benden çok küçükler var mesela karşı komşum kardeşim yaşındaOzamanin apartmanın en gencisindir kizkardesimede aynısını yapıyordu komşuları
Günaydın faturalar gayet güzel bencede . Benimde alt limitim var mesela elektrik 45 daha aşağı hayatta gelmedi gelmiyorGunaydin birikimci hatunlariyi haftalar..
45 de çok uygun...neyseki doğalgaz derdimiz yok çok şükür..hala kapım açık hala evde tisortle geziyorum...güneş gören cephe ve bina yalitimi çok önemliymis..sen de acmadin sanırım daha kombiyi değil mi?Günaydın faturalar gayet güzel bencede . Benimde alt limitim var mesela elektrik 45 daha aşağı hayatta gelmedi gelmiyor
Ailemizin yanından gelince açtık canım akşamları soğuk oluyor . Binada yalıtım Yok ne yazikki . Cephe Güney gündüzleri gayet iyi ama gece soğuk resmen . Hele oturma odası binada kimse o odada oturmuyor üst alt karşı çapraz hepsi salondalar. Bizim kombi 40 derecede yanıyor hiç kapanmadan . Çünkü kapatıp açtıkça fatura yükseliyormuş . Çapraz komşumla kombiler aynı 40 da bir ay yakmış 170 tl mi ne ödedi bu ay. Onun cephe kuzey biz Güney diye bu ay yakmamıştık çok az yandı daha doğrusu normalde 20 geliyordu yanınca 45 gelmiş.45 de çok uygun...neyseki doğalgaz derdimiz yok çok şükür..hala kapım açık hala evde tisortle geziyorum...güneş gören cephe ve bina yalitimi çok önemliymis..sen de acmadin sanırım daha kombiyi değil mi?
45 de gayet iyi.benim iki yanım altım üstüm hep dolu ve çocuklu aileler sabah bi uyandık ter içindeyiz.esim bi ara söyle de bu kadar yakmasinlar diyor hatta :) havalarda çok soğuk değil henüz gerci.Ailemizin yanından gelince açtık canım akşamları soğuk oluyor . Binada yalıtım Yok ne yazikki . Cephe Güney gündüzleri gayet iyi ama gece soğuk resmen . Hele oturma odası binada kimse o odada oturmuyor üst alt karşı çapraz hepsi salondalar. Bizim kombi 40 derecede yanıyor hiç kapanmadan . Çünkü kapatıp açtıkça fatura yükseliyormuş . Çapraz komşumla kombiler aynı 40 da bir ay yakmış 170 tl mi ne ödedi bu ay. Onun cephe kuzey biz Güney diye bu ay yakmamıştık çok az yandı daha doğrusu normalde 20 geliyordu yanınca 45 gelmiş.
Bizde terleme durumu yok valla Soğudu burası45 de gayet iyi.benim iki yanım altım üstüm hep dolu ve çocuklu aileler sabah bi uyandık ter içindeyiz.esim bi ara söyle de bu kadar yakmasinlar diyor hatta :) havalarda çok soğuk değil henüz gerci.
Benim de gitmem gerek ama hiç içimden gelmiyor ..Bizde terleme durumu yok valla Soğudu burasımisafir gelecek ben hala yataktayım offf kalkmak markete gitmek vs hiç birşey istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?