BİRİKİMCİ HATUNLAR

Neyse kaçarı yoksa iyi gelip çıkarlar geç söylediniz yoksa börekler acardim dersin bacım
Aynen dur yarın öyle diyim . Yanlız yine en son bende oturduk yine bana geliniyor . Neden başkasına ben gitmiyorum da millet hep bana geliyor anlamıyorum. Gittiğim de de hep kahveye gidiliyor hiç kimsede çay içmedim

Cok gereksiz birseymis gercekten mayista 3 sene doluyor hemen cekecegim parami artik nekadar olursa olsun

Aynen dur yarın öyle diyim . Yanlız yine en son bende oturduk yine bana geliniyor . Neden başkasına ben gitmiyorum da millet hep bana geliyor anlamıyorum. Gittiğim de de hep kahveye gidiliyor hiç kimsede çay içmedim
Ozamanin apartmanın en gencisindir kizkardesimede aynısını yapıyordu komşuları
Cok gereksiz birseymis gercekten mayista 3 sene doluyor hemen cekecegim parami artik nekadar olursa olsun

Sende kahve yap yanında kurabiyeni ikram et o zaman yeter. Başka bişey yapmazdım ben olsam

Lojmanda mısın? Lojman arkadaşlıklarıda bir başka olur ama. Herkes uzakta, kenetlenir birbirine. Güzel arkadaşlıklarım olmuştu

Gunaydin birikimci hatunlar iyi haftalar..

Haftasonu faturalar gelmiş elektrik 63 TL su 42 TL idi sanirim..benim faturaların alt limiti bu , daha da düşmeyecek galiba..çok şükür, aslında gayet de güzel.
Çok çok güzel. Üç aydır evde değilim değiştikçe ailemleyim ve bizim hödük sabah çıkar akşam girer elektrik 70 su 60 sen yaşadığın halde böyle çok çok iyi

Dün bir kez daha anladık ki, biz para biriktirmek için kredi çekmekle çok akıllıca bir şey yaptık.acil durum parası diye evde ayırdığım 1000 TL resmen hiçe gitti...el altında para olunca bizi rahatsız ediyor ... eşim beni kandırıyor.hadi gidelim, hadi yiyelim içelim diye aklıma giriyor ve elde para varken ben de ona kıyamıyorum.bi daha evde nakit tutmayacagim.cok acil ihtiyaç olursa işyerinden avans çeksin.

Gunaydin birikimci hatunlar iyi haftalar..

Haftasonu faturalar gelmiş elektrik 63 TL su 42 TL idi sanirim..benim faturaların alt limiti bu , daha da düşmeyecek galiba..çok şükür, aslında gayet de güzel.
Günaydın faturalar gayet güzel bencede . Benimde alt limitim var mesela elektrik 45 daha aşağı hayatta gelmedi gelmiyor

Günaydın faturalar gayet güzel bencede . Benimde alt limitim var mesela elektrik 45 daha aşağı hayatta gelmedi gelmiyor
45 de çok uygun...neyseki doğalgaz derdimiz yok çok şükür..hala kapım açık hala evde tisortle geziyorum...güneş gören cephe ve bina yalitimi çok önemliymis..sen de acmadin sanırım daha kombiyi değil mi?

Ailemizin yanından gelince açtık canım akşamları soğuk oluyor . Binada yalıtım Yok ne yazikki . Cephe Güney gündüzleri gayet iyi ama gece soğuk resmen . Hele oturma odası binada kimse o odada oturmuyor üst alt karşı çapraz hepsi salondalar. Bizim kombi 40 derecede yanıyor hiç kapanmadan . Çünkü kapatıp açtıkça fatura yükseliyormuş . Çapraz komşumla kombiler aynı 40 da bir ay yakmış 170 tl mi ne ödedi bu ay. Onun cephe kuzey biz Güney diye bu ay yakmamıştık çok az yandı daha doğrusu normalde 20 geliyordu yanınca 45 gelmiş.

45 de gayet iyi.benim iki yanım altım üstüm hep dolu ve çocuklu aileler sabah bi uyandık ter içindeyiz.esim bi ara söyle de bu kadar yakmasinlar diyor hatta :) havalarda çok soğuk değil henüz gerci.

45 de gayet iyi.benim iki yanım altım üstüm hep dolu ve çocuklu aileler sabah bi uyandık ter içindeyiz.esim bi ara söyle de bu kadar yakmasinlar diyor hatta :) havalarda çok soğuk değil henüz gerci.
Bizde terleme durumu yok valla Soğudu burası misafir gelecek ben hala yataktayım offf kalkmak markete gitmek vs hiç birşey istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…