BİRİKİMCİ HATUNLAR

Ay ne güzel çok özendim cnm.
Bizim bu Ay kombi hep açıktı, en az 200 bekliyorum

Saol canım, çok uğraştım bu rakamlara çekebilmek için.sistem oluşturunca gerisi kolay..
süpersin bacim

aynı benim durum o yüzden evet hesapta birak

wawww nasıl bir memleketimiz ora yok ya

Merhaba hanımlar
ayın 15ine kadar elimde 90 tl kaldı bir aksilik olmazsa yeter diye düşünüyorum pazara filan harcarım
bu akşam sebzeli sulu köfte pilav yapacağım

yürüyüşümü yaptım, markete gidip geldim...

hazır donuk mantı,süzme yoğurt diş macunu aldım...

bimde çarliston biber çok ucuzdu, 400 gr 1.10 verdim..hemen eve gelip buzluğa attım...

bu yaz yaptığım en doğru şey buzluğa çarliston biber, bol sarımsak ve bol salatalık atmak oldu...fasulye barbunya patlıcan zaten bol bol attım ama bu 3 şey inanılmaz doğru bir karar oldu..her gün kullanıyorum, hep elimin altındalar....seneye çok daha fazla atacağım

SüPersin Arkadasım

direniyorum harcamak yok

bende bu sene çok attım buzluğa ve daha kullanmadım attıklarımı bu ayın 15inden sonra kullanmaya başlarım
bir tek salatalığı nasıl koyacağımı bilemedim sen nasıl koydun ve çıkarınca nasıl kullanıyorsun canım

merhaba kızlar haftaya yoğun başladım
benim elektrik son ay 65, su 35 gelmişti.
doğalgaz 1 aralıktan beridir her akşam sabaha kadar yanıyor. bu aralar fatura kesilecek bakalım ne kadar gelecek

bana fikir verin şimdi kızlar;
biliyorsunuz ben ev almak niyetindeyim ve mart ayı gibi krediyi çekmeyi planlıyorum.
ev almasam bile mayıs veya en geç haziran sonu bu evi boşaltmak zorundayım.
erken rezervasyonlar açılmış. birkaç otel belirledim.
şimdi rezervasyon yaptırayım mı yoksa mart ayını görüp o zaman mı tatili satın alayım
kararsız kaldım

canım çok okudum bununla ilgili..kimi rendeleyip atmış ama o hiç güzel olmamış, hem de yapışmış hepsi birbirine ayrılmakta çok zorlanmışlar. küçük küçük küp küp atanlar memnundu..ben de küp küp attım,çentik çentik yaparız ya , öyle işte..buzluğa attıktan sonra tam donmadan önce çıkarıp poşeti çırptım, kar gibi taneler birbirinden ayrıldı ve öyle uzun süreli dondurdum..şimdi poşeti açıp istediğim kadar kolaylıkla alıp kullanabiliyorum.ve taze salatalık gibi, buzluktan çıktığı hiç belli değil, ilk tazeliğindeki gibi çıtır çıtır...

canım topiklerde kızlar hep erken alıyor..ben cesaret edemiyorum, hem tarihler uymayabiliyor,son dakika bir şey çıkabiliyor hem de yaz ortasında bile bazen kampanyalı otel bulabiliyorum..o sebeple son dakikacıyız biz :)))) bazen yola düşer yoldan bile otelleri araştırabiliriz, o derece yani :)))

ama tatil zamanınız kesin belliyse ayır istersen.. biz ne zaman önceden rez. yapsak ya bi sağlık problemi oldu ailelerde ya da eşimin acil işi çıktı...hep kaldı o önceden yapılan planlarımız maalesef...

yaa önümüzdeki sene ben de deneyeyim canım ben hep su gibi olur erir diye düşündüğümden koymadım

fiyat geçen yıldan bile daha uyguna geliyor şu an alırsam
aslında tarih biraz sıkıntılı ondan kararsız kaldım.
haziran ilk hafta düşünüyorum
taşınma işi de çok büyük ihtimal mayıs sonu bitecek, ama bir aksilik olursa
olur da taşınma olayını öncesinde halledemez isek sorun olabilir
otel de sorun yok fark ödeyerek tarih değişikliği yapılabiliyor ama uçak ve transfer yanıyor
biraz daha düşüneyim ben o zaman (((

rendelemezsen erimez canım. ben çok beğendim, seneye çok daha fazla yapacağım..özellikle cacıklar için çok iyi oluyor...
derin dondurucu resmen hayat kurtarıcı ve alabildiğine herşeyi koyun hiiiç çekinmeyin
ben eskiden buzdolabının iki çekmecesini kullanıyordum ama yetmiyordu bu sene derin dondurucu da aldım. iki raflı buzluklu olanından
salatalık, kabak, havuç, sarımsak, soğan, et, peynir, biber aklınıza ne geliyorsa koyun.
her an evde yemek varmış hissi uyandırıyor ben de :)
salatalık ve kabak ben de ilk kez koydum bu yaz, nasıl olur bilemediğim için az koymuştum ama ikisine de hiç birşey olmadı. gerçekten çok pratik oluyor

aynen canım, hatta ben halka halka havuç bile koydum, sırf kuru fasulye, barbunya yaparken hazır olsun diye...maydanozum bile var :))) markete gitmem gerekirse gitmek zorunda kalmayayım diye..süzme mercimek çorbalarım var, çıkarıp 5 dakikada mercimek köfte yapıveriyorum... inanılmaz pratik oldu.dediğin gibi hep hazır yemek var gibi evde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…