- 21 Temmuz 2008
- 17.365
- 54.201
- 1.123
Ay ne güzel çok özendim cnm.45 de çok uygun...neyseki doğalgaz derdimiz yok çok şükür..hala kapım açık hala evde tisortle geziyorum...güneş gören cephe ve bina yalitimi çok önemliymis..sen de acmadin sanırım daha kombiyi değil mi?
Canim yaa binanın Cok önemi var.annem de 200 civari ödemiş, çok az yaktım diyordu..biz hiç habersiz şanslı çıktık bu konuda..Ay ne güzel çok özendim cnm.
Bizim bu Ay kombi hep açıktı, en az 200 bekliyorum
Evet canım müstakil ev bizim, aile apartmanı.böyle havalarda hep açık kapatırsam soğuk oluyor. Maalesef ödeyeceğiz.Canim yaa binanın Cok önemi var.annem de 200 civari ödemiş, çok az yaktım diyordu..biz hiç habersiz şanslı çıktık bu konuda..
süpersin bacimSaol canım, çok uğraştım bu rakamlara çekebilmek için.sistem oluşturunca gerisi kolay..
aynı benim durum o yüzden evet hesapta birakDün bir kez daha anladık ki, biz para biriktirmek için kredi çekmekle çok akıllıca bir şey yaptık.acil durum parası diye evde ayırdığım 1000 TL resmen hiçe gitti...el altında para olunca bizi rahatsız ediyor ... eşim beni kandırıyor.hadi gidelim, hadi yiyelim içelim diye aklıma giriyor ve elde para varken ben de ona kıyamıyorum.bi daha evde nakit tutmayacagim.cok acil ihtiyaç olursa işyerinden avans çeksin.
wawww nasıl bir memleketimiz ora yok ya45 de çok uygun...neyseki doğalgaz derdimiz yok çok şükür..hala kapım açık hala evde tisortle geziyorum...güneş gören cephe ve bina yalitimi çok önemliymis..sen de acmadin sanırım daha kombiyi değil mi?
4 gün kaldiMerhaba hanımlar
ayın 15ine kadar elimde 90 tl kaldı bir aksilik olmazsa yeter diye düşünüyorum pazara filan harcarım
bu akşam sebzeli sulu köfte pilav yapacağım
SüPersin Arkadasımyürüyüşümü yaptım, markete gidip geldim...
hazır donuk mantı,süzme yoğurt diş macunu aldım...
bimde çarliston biber çok ucuzdu, 400 gr 1.10 verdim..hemen eve gelip buzluğa attım...
bu yaz yaptığım en doğru şey buzluğa çarliston biber, bol sarımsak ve bol salatalık atmak oldu...fasulye barbunya patlıcan zaten bol bol attım ama bu 3 şey inanılmaz doğru bir karar oldu..her gün kullanıyorum, hep elimin altındalar....seneye çok daha fazla atacağım
direniyorum harcamak yok4 gün kaldi
bende bu sene çok attım buzluğa ve daha kullanmadım attıklarımı bu ayın 15inden sonra kullanmaya başlarımyürüyüşümü yaptım, markete gidip geldim...
hazır donuk mantı,süzme yoğurt diş macunu aldım...
bimde çarliston biber çok ucuzdu, 400 gr 1.10 verdim..hemen eve gelip buzluğa attım...
bu yaz yaptığım en doğru şey buzluğa çarliston biber, bol sarımsak ve bol salatalık atmak oldu...fasulye barbunya patlıcan zaten bol bol attım ama bu 3 şey inanılmaz doğru bir karar oldu..her gün kullanıyorum, hep elimin altındalar....seneye çok daha fazla atacağım
saol canım... buzluk doldurmak çok karlı bi iş.. özellikle en çok kullandıklarımı takip ediyorum ki bu sene, seneye onlara daha çok yükleneyim...SüPersin Arkadasım
canım çok okudum bununla ilgili..kimi rendeleyip atmış ama o hiç güzel olmamış, hem de yapışmış hepsi birbirine ayrılmakta çok zorlanmışlar. küçük küçük küp küp atanlar memnundu..ben de küp küp attım,çentik çentik yaparız ya , öyle işte..buzluğa attıktan sonra tam donmadan önce çıkarıp poşeti çırptım, kar gibi taneler birbirinden ayrıldı ve öyle uzun süreli dondurdum..şimdi poşeti açıp istediğim kadar kolaylıkla alıp kullanabiliyorum.ve taze salatalık gibi, buzluktan çıktığı hiç belli değil, ilk tazeliğindeki gibi çıtır çıtır...direniyorum harcamak yok
bende bu sene çok attım buzluğa ve daha kullanmadım attıklarımı bu ayın 15inden sonra kullanmaya başlarım
bir tek salatalığı nasıl koyacağımı bilemedim sen nasıl koydun ve çıkarınca nasıl kullanıyorsun canım
canım topiklerde kızlar hep erken alıyor..ben cesaret edemiyorum, hem tarihler uymayabiliyor,son dakika bir şey çıkabiliyor hem de yaz ortasında bile bazen kampanyalı otel bulabiliyorum..o sebeple son dakikacıyız biz :)))) bazen yola düşer yoldan bile otelleri araştırabiliriz, o derece yani :)))bana fikir verin şimdi kızlar;
biliyorsunuz ben ev almak niyetindeyim ve mart ayı gibi krediyi çekmeyi planlıyorum.
ev almasam bile mayıs veya en geç haziran sonu bu evi boşaltmak zorundayım.
erken rezervasyonlar açılmış. birkaç otel belirledim.
şimdi rezervasyon yaptırayım mı yoksa mart ayını görüp o zaman mı tatili satın alayım
kararsız kaldım
yaa önümüzdeki sene ben de deneyeyim canım ben hep su gibi olur erir diye düşündüğümden koymadımcanım çok okudum bununla ilgili..kimi rendeleyip atmış ama o hiç güzel olmamış, hem de yapışmış hepsi birbirine ayrılmakta çok zorlanmışlar. küçük küçük küp küp atanlar memnundu..ben de küp küp attım,çentik çentik yaparız ya , öyle işte..buzluğa attıktan sonra tam donmadan önce çıkarıp poşeti çırptım, kar gibi taneler birbirinden ayrıldı ve öyle uzun süreli dondurdum..şimdi poşeti açıp istediğim kadar kolaylıkla alıp kullanabiliyorum.ve taze salatalık gibi, buzluktan çıktığı hiç belli değil, ilk tazeliğindeki gibi çıtır çıtır...
rendelemezsen erimez canım. ben çok beğendim, seneye çok daha fazla yapacağım..özellikle cacıklar için çok iyi oluyor...yaa önümüzdeki sene ben de deneyeyim canım ben hep su gibi olur erir diye düşündüğümden koymadım
derin dondurucu resmen hayat kurtarıcı ve alabildiğine herşeyi koyun hiiiç çekinmeyinrendelemezsen erimez canım. ben çok beğendim, seneye çok daha fazla yapacağım..özellikle cacıklar için çok iyi oluyor...
aynen canım, hatta ben halka halka havuç bile koydum, sırf kuru fasulye, barbunya yaparken hazır olsun diye...maydanozum bile var :))) markete gitmem gerekirse gitmek zorunda kalmayayım diye..süzme mercimek çorbalarım var, çıkarıp 5 dakikada mercimek köfte yapıveriyorum... inanılmaz pratik oldu.dediğin gibi hep hazır yemek var gibi evde...derin dondurucu resmen hayat kurtarıcı ve alabildiğine herşeyi koyun hiiiç çekinmeyin
ben eskiden buzdolabının iki çekmecesini kullanıyordum ama yetmiyordu bu sene derin dondurucu da aldım. iki raflı buzluklu olanından
salatalık, kabak, havuç, sarımsak, soğan, et, peynir, biber aklınıza ne geliyorsa koyun.
her an evde yemek varmış hissi uyandırıyor ben de :)
salatalık ve kabak ben de ilk kez koydum bu yaz, nasıl olur bilemediğim için az koymuştum ama ikisine de hiç birşey olmadı. gerçekten çok pratik oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?