- 25 Ağustos 2017
- 3.621
- 8.317
- 88
ben izliyorum düzenli olarak çi'nin son bölümünü izleyemedim bu haftasonu meraktayımgeçen hafta fi dizisine başlamıştım, bitti fi, şimdi fi çi ye geçeceğim..var mı aranızda izleyen?
bn de az sonra başlayacağım çi nin ilk bölümüne..fi de nasıl manyak bi psikopattı o can manay..bakalım bu sezon ne halt edecek yine...ben izliyorum düzenli olarak çi'nin son bölümünü izleyemedim bu haftasonu meraktayım
aynen öyle o son bölümde ben de şok olmuştumbn de az sonra başlayacağım çi nin ilk bölümüne..fi de nasıl manyak bi psikopattı o can manay..bakalım bu sezon ne halt edecek yine...
ben geriden geldiğim için bu bölüm size spoiler olmayacaktır ama yine de uyarayım fi 12.bölümü izlemeyen alttaki kısmı okumasın
yalnız tüm ilk sezon boyunca can'ın durunun hayatını mahvettiğini düşünürken, son bölümün son sahnesinde aslında tüm bunları durunun istediğini algıladım sanki..son bölüm aceleye gelmişti, bir yandan yemek yaparken tam kanalize olamamışım...
şok oldum ben de..bu kadar hesapçı nasıl olabilmiş, tüm sezon boyunca vah yaktı kızın başını derken bir baktım ki duru her şeyin farkında ve bile isteye yapmışşşaynen öyle o son bölümde ben de şok olmuştum
meğer herşeyin farkındaymış
duru çok hırslı istediklerini elde edene kadar her yolu deneyecek benceşok oldum ben de..bu kadar hesapçı nasıl olabilmiş, tüm sezon boyunca vah yaktı kızın başını derken bir baktım ki duru her şeyin farkında ve bile isteye yapmışşş
şuan çinin 4 bölümü yayınlanmış herhalde..fi çok sürükleyiciydi, 2 günde bitirdim..şimdi bunu da bi günde bitirip yeni bölüm beklemek de istemiyorum..2 haftada 1 bölüm geliyormuş galibaduru çok hırslı istediklerini elde edene kadar her yolu deneyecek bence
ama sonu ne olur bilemem kendi başını yakar mı isteklerine ulaşır mı
ben de öyle canım..geçen hafta 2 günde ilk sezon bitti..şimdi çiye başlamamak için tututyorum kendimi..ya da günde 1 bölüm izleyeyim..ama o da 4 bölüm yayınlanmış zaten..beklemek sıkıyor beni...ayyy ben de izliyorum
geç başladım ama çok beğendim
ben işyerinde izliyorum, günde bir bölüm izliyorum.ben de öyle canım..geçen hafta 2 günde ilk sezon bitti..şimdi çiye başlamamak için tututyorum kendimi..ya da günde 1 bölüm izleyeyim..ama o da 4 bölüm yayınlanmış zaten..beklemek sıkıyor beni...
evet ben de çi'nin 4. bölümündeyim daha izlemedimşuan çinin 4 bölümü yayınlanmış herhalde..fi çok sürükleyiciydi, 2 günde bitirdim..şimdi bunu da bi günde bitirip yeni bölüm beklemek de istemiyorum..2 haftada 1 bölüm geliyormuş galiba
ben işyerinde izliyorum, günde bir bölüm izliyorum.
artık evde dizi izlemediğim için 1 gün de kadın dizisini izliyorum burada :)
evet ben de çi'nin 4. bölümündeyim daha izlemedim
bazen haftada 1 bazen iki haftada 1 bölüm oluyor
ben izlemeden biriktirip öyle izleyeyim diyemiyorum meraktan çatlarım
her hafta bekliyorum işte yeni bölümü
Bence henüz erken derim. Şubatta en çok kampanyalar oluyorbana fikir verin şimdi kızlar;
biliyorsunuz ben ev almak niyetindeyim ve mart ayı gibi krediyi çekmeyi planlıyorum.
ev almasam bile mayıs veya en geç haziran sonu bu evi boşaltmak zorundayım.
erken rezervasyonlar açılmış. birkaç otel belirledim.
şimdi rezervasyon yaptırayım mı yoksa mart ayını görüp o zaman mı tatili satın alayım
kararsız kaldım
komposto olarak mı tükettin vişneyi falan?Derin dondurucu kurtarıcı vallla. Şeftali kompostosu ve vişne attığım yıl çok mutlu bir kış gecirmistim
Valla hizmeti kaynattıktan suyunu aldım bezelerini kek in içine katttim. Sonra nisastayla suyla kıvam yapıp mikserden geçip trilice sosu yaptım. Çok yapıyordum. Şeftali de aynenkomposto olarak mı tükettin vişneyi falan?
ben bol kiraz attım bu yaz, keklerde pastalarda kullanıyorum, güzel oldu...
benim bildiğim şu anda yok ama çıkarırlar bu tuttu ya yenileri gelirbaşka yok değil mi bu ayarda internet dizisi kızlar?
Valla hizmeti kaynattıktan suyunu aldım bezelerini kek in içine katttim. Sonra nisastayla suyla kıvam yapıp mikserden geçip trilice sosu yaptım. Çok yapıyordum. Şeftali de aynen
benim bildiğim şu anda yok ama çıkarırlar bu tuttu ya yenileri gelir
bende de vişne var buzlukta ister çıkar kompostosunu yap ister tatlıların keklerin içine koy çok pratik oluyor
özellikle yalancı tavuk göğsü ve bisküvili muhallebinin üstüne çok yakışıyor
ooooo sen aşmışsın :)Vişne seneye atayım ben de o halde..
Buzlukta bi yerlerde kavun var ,henuz işim düşmedi,bi ara onu da çıkarayım :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?