BİRİKİMCİ HATUNLAR

ben izliyorum düzenli olarak çi'nin son bölümünü izleyemedim bu haftasonu meraktayım
bn de az sonra başlayacağım çi nin ilk bölümüne..fi de nasıl manyak bi psikopattı o can manay..bakalım bu sezon ne halt edecek yine...

ben geriden geldiğim için bu bölüm size spoiler olmayacaktır ama yine de uyarayım fi 12.bölümü izlemeyen alttaki kısmı okumasın
yalnız tüm ilk sezon boyunca can'ın durunun hayatını mahvettiğini düşünürken, son bölümün son sahnesinde aslında tüm bunları durunun istediğini algıladım sanki..son bölüm aceleye gelmişti, bir yandan yemek yaparken tam kanalize olamamışım...

aynen öyle o son bölümde ben de şok olmuştum
meğer herşeyin farkındaymış

şok oldum ben de..bu kadar hesapçı nasıl olabilmiş, tüm sezon boyunca vah yaktı kızın başını derken bir baktım ki duru her şeyin farkında ve bile isteye yapmışşş
duru çok hırslı istediklerini elde edene kadar her yolu deneyecek bence
ama sonu ne olur bilemem kendi başını yakar mı isteklerine ulaşır mı

duru çok hırslı istediklerini elde edene kadar her yolu deneyecek bence
ama sonu ne olur bilemem kendi başını yakar mı isteklerine ulaşır mı
şuan çinin 4 bölümü yayınlanmış herhalde..fi çok sürükleyiciydi, 2 günde bitirdim..şimdi bunu da bi günde bitirip yeni bölüm beklemek de istemiyorum..2 haftada 1 bölüm geliyormuş galiba

ben de öyle canım..geçen hafta 2 günde ilk sezon bitti..şimdi çiye başlamamak için tututyorum kendimi..ya da günde 1 bölüm izleyeyim..ama o da 4 bölüm yayınlanmış zaten..beklemek sıkıyor beni...
ben işyerinde izliyorum, günde bir bölüm izliyorum.
artık evde dizi izlemediğim için 1 gün de kadın dizisini izliyorum burada :)

şuan çinin 4 bölümü yayınlanmış herhalde..fi çok sürükleyiciydi, 2 günde bitirdim..şimdi bunu da bi günde bitirip yeni bölüm beklemek de istemiyorum..2 haftada 1 bölüm geliyormuş galiba
evet ben de çi'nin 4. bölümündeyim daha izlemedim
bazen haftada 1 bazen iki haftada 1 bölüm oluyor
ben izlemeden biriktirip öyle izleyeyim diyemiyorum meraktan çatlarım
her hafta bekliyorum işte yeni bölümü

ben işyerinde izliyorum, günde bir bölüm izliyorum.
artık evde dizi izlemediğim için 1 gün de kadın dizisini izliyorum burada :)

evet ben de çi'nin 4. bölümündeyim daha izlemedim
bazen haftada 1 bazen iki haftada 1 bölüm oluyor
ben izlemeden biriktirip öyle izleyeyim diyemiyorum meraktan çatlarım
her hafta bekliyorum işte yeni bölümü

başka yok değil mi bu ayarda internet dizisi kızlar?

Bence henüz erken derim. Şubatta en çok kampanyalar oluyor

komposto olarak mı tükettin vişneyi falan?

ben bol kiraz attım bu yaz, keklerde pastalarda kullanıyorum, güzel oldu...
Valla hizmeti kaynattıktan suyunu aldım bezelerini kek in içine katttim. Sonra nisastayla suyla kıvam yapıp mikserden geçip trilice sosu yaptım. Çok yapıyordum. Şeftali de aynen

başka yok değil mi bu ayarda internet dizisi kızlar?
benim bildiğim şu anda yok ama çıkarırlar bu tuttu ya yenileri gelir

bende de vişne var buzlukta ister çıkar kompostosunu yap ister tatlıların keklerin içine koy çok pratik oluyor
özellikle yalancı tavuk göğsü ve bisküvili muhallebinin üstüne çok yakışıyor

Valla hizmeti kaynattıktan suyunu aldım bezelerini kek in içine katttim. Sonra nisastayla suyla kıvam yapıp mikserden geçip trilice sosu yaptım. Çok yapıyordum. Şeftali de aynen

Vişne seneye atayım ben de o halde..
Buzlukta bi yerlerde kavun var ,henuz işim düşmedi,bi ara onu da çıkarayım :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…