- 25 Ağustos 2017
- 3.621
- 8.317
- 88
Hahahaaaa aynen canım.korkmadan attım her şeyi :)))) meyveli şarap kokteyli yapıyorum, güzel oluyor..ooooo sen aşmışsın :)
Kavun mu nasıl tüketicinin kavunu. Erir akar giderVişne seneye atayım ben de o halde..
Buzlukta bi yerlerde kavun var ,henuz işim düşmedi,bi ara onu da çıkarayım :))))
Meyveli kokteyl içine canım.super oluyor..Kavun mu nasıl tüketicinin kavunu. Erir akar gider
Haa bi de ananas sularını buz poşetini koyup küp küp dondurdum, o da çok güzel oluyor meyve kokteyli icindeMeyveli kokteyl içine canım.super oluyor..
Attim ben vallahi.. :))) kavun ve ananas suyu ile çok iyi oluyor kokteyllerAnanas suyu ve kabuğu ben de koydum ama kavun hiç aklıma gelmedi ki en sevdiğimdir
Hangi bankadan yüzde kac faizle kredi cekeceksiniz? Simdi rezervasyonlar uygun. Martta yükselebilirbana fikir verin şimdi kızlar;
biliyorsunuz ben ev almak niyetindeyim ve mart ayı gibi krediyi çekmeyi planlıyorum.
ev almasam bile mayıs veya en geç haziran sonu bu evi boşaltmak zorundayım.
erken rezervasyonlar açılmış. birkaç otel belirledim.
şimdi rezervasyon yaptırayım mı yoksa mart ayını görüp o zaman mı tatili satın alayım
kararsız kaldım
Krediyi konut için çekeceğim, tatil için degilHangi bankadan yüzde kac faizle kredi cekeceksiniz? Simdi rezervasyonlar uygun. Martta yükselebilir
Hayirli olsun. Hangi bankadan yüzde kac faizle?Krediyi konut için çekeceğim, tatil için degil
Yap tatlım tabiki..güzel vakumlayip sarıp sarmalarsan hiç değişmiyor ..süper oluyor..Ay kızlar ben şok. Neler atıyorsunuz buzluğa öyle. Ay heveslendim. Seneye bende yapıcamm. Hayran kaldım şu an size. Tadının değişmediğine de şaşırdım yani.
Faizler değişkenHayirli olsun. Hangi bankadan yüzde kac faizle?
Senin derin dondurucu sanayi tipi mi :)Yap tatlım tabiki..güzel vakumlayip sarıp sarmalarsan hiç değişmiyor ..süper oluyor..
Daha patlıcanlı sigara böreği,açma, kek ne bulsam atarım ben.bos vaktimde sarar atarım börekleri falan.
Hangi banka buFaizler değişken
Geçen hafta 1,09 du şimdi 1,14
Hahahaaaa :))) boş bırakmayı sevmiyorum tatlım birini çıkarıyorsam başka birini sokarım buzluga mutlaka :))))) hiç boş yer yok,deli gibi doluSenin derin dondurucu sanayi tipi mi :)
YükselmisFaizler değişken
Geçen hafta 1,09 du şimdi 1,14
Eşim bana abartma kıtlık çıkmaz diyerek dalga geçiyorduHahahaaaa :))) boş bırakmayı sevmiyorum tatlım birini çıkarıyorsam başka birini sokarım buzluga mutlaka :))))) hiç boş yer yok,deli gibi dolu
İş bankası buYükselmis
:))))) Bana da aynen..ama elimin altında hazır olması güven veriyor bana..Eşim bana abartma kıtlık çıkmaz diyerek dalga geçiyordu
Ama en iyisi ya madem var doldur
Elinin altında her zaman yemek yapacağın malzemen hazir
Ben artık pazar alışverişini bırakıp derin dondurucuya basliym yer açılınca hamurisiyle doldururum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?