BİRİKİMCİ HATUNLAR

Hangi bankadan yüzde kac faizle kredi cekeceksiniz? Simdi rezervasyonlar uygun. Martta yükselebilir

Ay kızlar ben şok. Neler atıyorsunuz buzluğa öyle. Ay heveslendim. Seneye bende yapıcamm. Hayran kaldım şu an size. Tadının değişmediğine de şaşırdım yani.
Yap tatlım tabiki..güzel vakumlayip sarıp sarmalarsan hiç değişmiyor ..süper oluyor..

Daha patlıcanlı sigara böreği,açma, kek ne bulsam atarım ben.bos vaktimde sarar atarım börekleri falan.

Aaaa bu arada 3 aydır falan yeni bir şey yapıyorum.tavuk pirzola ve ya yağlı et aldığımda fırın poşetine koyup içine bol patates,soğan,sarımsak ve havuç ile harmanlayıp baharatlıyorum ve düşük ısıda 150 derece gibi 1 saat pişiriyorum.etin ve ya tavuğun yağı direkt poşete çıkıyor.tavuk suyu gibi olmuyor,direkt yağ..o yağı pilavlarimda ve çorbalarda tereyağ yerine kullanıyorum,inanılmaz lezzetli oluyor.tereyag tüketimimiz de oldukça azaldı. Bi yiyen mutlaka 2. Tabağı istiyor..bol bol yapıp buzluga atıp ihtiyaç kadar kullanıyorum.aklinizda olsun enfes oluyor.

Hahahaaaa :))) boş bırakmayı sevmiyorum tatlım birini çıkarıyorsam başka birini sokarım buzluga mutlaka :))))) hiç boş yer yok,deli gibi dolu
Eşim bana abartma kıtlık çıkmaz diyerek dalga geçiyordu
Ama en iyisi ya madem var doldur
Elinin altında her zaman yemek yapacağın malzemen hazir
Ben artık pazar alışverişini bırakıp derin dondurucuya basliym yer açılınca hamurisiyle doldururum :)

:))))) Bana da aynen..ama elimin altında hazır olması güven veriyor bana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…