seneye Allah dert keder vermez buralarda olursak kış hazırlıklarını da beraber yaparızBen bol bol barbunya attım severim. Bamya, bezelye var sebze olarak
ohhh ne güzel, bir Türk kahvesi yapıp keyifle içseydinizKaynanayla yemekleri yaptık oturuyoruz.
Kaynanayla yemekleri yaptık oturuyoruz.
seneye Allah dert keder vermez buralarda olursak kış hazırlıklarını da beraber yaparızdamla cikolata @mavi_patikli
seni unutur muyuz hiç aşk olsun, özellikle senin gönderinden alıntılayıp yazdım:)2 posta kahve içtik zaten :) benide unutmayınnn :S
Cvp icin tesekkürlerİş bankası bu
Evet yükselmiş daha da yukselebilirmis
Sen şimdi bunu yazdın ya ben hayatta izlememkızlar çi den 2 bölüm izledim ama sıkıldım haa...fi nin gizemi ve ekşını yok..tempo oldukça düşürülmüş bence..bitse de kapatsam moduna girdim...
Ne demek, rica ederimCvp icin tesekkürler
Evet. Konut kredisiNe demek, rica ederim
Siz de mi kredi dusunuyorsunuz
Hayırlısıyla hepimizin kendi evi olsun dilerimEvet. Konut kredisi
Aynen canım ya, keyif vermedi hiç...ilk sezon fi güzeldi. Belki toparlar diğer bölümlerde...Sen şimdi bunu yazdın ya ben hayatta izlemem
Sen izle, aynı düşüncen devam ederse hiç başlamamAynen canım ya, keyif vermedi hiç...ilk sezon fi güzeldi. Belki toparlar diğer bölümlerde...
Zaten 2 bölüm kaldı.yarin izler, yazarım canım ...Türk filmine bağladılar iyice..Sen izle, aynı düşüncen devam ederse hiç başlamam
Başka dizi arastiririz
Tamam benim daha var zaten canım bitirmemeZaten 2 bölüm kaldı.yarin izler, yazarım canım ...Türk filmine bağladılar iyice..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?