BİRİKİMCİ HATUNLAR

Cok degisik kislikliklar atmissiniz...
Bende karpuz istiyorum hamileyim ama esim markette bullamadi.
Dondurup kar helvasi gibi yemek istiyorum
Ben de oradan buradan okuyup deniyorum hep buzluga attiklarimi...kesinlikle kışın çok işe yarıyor..büyük marketlerde vardır karpuz,şu küçük olanlardan vardır mutlaka

Yer farketmiyor canm esimde araba var bakar zaten orlaar yakin bize
Anladım canım metroda vardır bence.bi de Alsancak Güzelyalı bostanlı karşıyaka, Güzelbahçe Narlıdere gibi semtlerin manavlarinda çok bulunuyor her türlü meyve sebze.uckuyularda kurulan pazar pazarında bile çok çeşit oluyor.izmirde bulunur illaki :) insallah hemen bulursun.bulunca haber ver, merak ettim.

Ay valla bende cok bulmak istiyorumm
Yeni evli sayılırım esimin ailesinin kültürüne uyum saglayamadm pek
Onlar et turu cok yer sebze yogurtlu seyler yemezler. Bababanneme gidince yoğurtlu iber kızartmasıni bile istahla yiyorum

Borulceye vs ise hasret kaldim. Yapsalarda yemek gibi yapiyorlar. Karpuz cok tuketmiyorlar. Esimde gecen sey diyoe. Yazin karpuz yemezsin kisinda istersin.
A canim aldinda yemedim mi...
Ben oyle severim ki buz dolabinda dondurup yemekten suyunu kasiklamaya kadar
Ama iki kisilige 10 kgluk karpuz aliyodu.
Haliyle bitmiyor surunuyordu

İzmirde bi arkadaşım vardı, ona sordum Alsancak cami karşısındaki manavdan ve metrodan alıyormuş kışın karpuzu.aklinda olsun cnm.

Esin de sacmalamis, yazin yememe kışın isteme mevzusu değil ki bu. Hamilesin.hamileliginde taş,sabun, kül kömür bile yiyen insanlar var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…