- 25 Ağustos 2017
- 3.621
- 8.317
- 88
Ben de oradan buradan okuyup deniyorum hep buzluga attiklarimi...kesinlikle kışın çok işe yarıyor..büyük marketlerde vardır karpuz,şu küçük olanlardan vardır mutlakaCok degisik kislikliklar atmissiniz...
Bende karpuz istiyorum hamileyim ama esim markette bullamadi.
Dondurup kar helvasi gibi yemek istiyorum
merhaba canım.. nasıl gidiyor kv ile?Hiştttt kızlar merhaba :)
Ben de oradan buradan okuyup deniyorum hep buzluga attiklarimi...kesinlikle kışın çok işe yarıyor..büyük marketlerde vardır karpuz,şu küçük olanlardan vardır mutlaka
Büyük şehirlerin meyve sebze halinde vardır..Yok kuzm baktim
Büyük şehirde değilsiniz o zaman..hep görüyordum kışın bile çünkü..Yok kuzm baktim
Aslında metro gibi büyük toptan marketlerde falan hep oluyordu.Büyük şehirlerin meyve sebze halinde vardır..
Evet canım mutlaka vardır..Aslında metro gibi büyük toptan marketlerde falan hep oluyordu.
Izmirdeyim canim buyuk kipaya baktik orda yok baska nereye baksak bilemedik orasi da baya buyuk normalde oluyoduBüyük şehirde değilsiniz o zaman..hep görüyordum kışın bile çünkü..
Ne yemeli yerine acaba .
Manavlar da olabilir, carrefour da olabilir...Izmirdeyim canim buyuk kipaya baktik orda yok baska nereye baksak bilemedik orasi da baya buyuk normalde oluyodu
Oraya bakmadik canmAslında metro gibi büyük toptan marketlerde falan hep oluyordu.
Manavlar da olabilir, carrefour da olabilir...
Alsancaktaki manavlarda olabilir.her semtte yoktur.hangi semttesiniz?
Anladım canım metroda vardır bence.bi de Alsancak Güzelyalı bostanlı karşıyaka, Güzelbahçe Narlıdere gibi semtlerin manavlarinda çok bulunuyor her türlü meyve sebze.uckuyularda kurulan pazar pazarında bile çok çeşit oluyor.izmirde bulunur illaki :) insallah hemen bulursun.bulunca haber ver, merak ettim.Yer farketmiyor canm esimde araba var bakar zaten orlaar yakin bize
Anladım canım metroda vardır bence.bi de Alsancak Güzelyalı bostanlı karşıyaka, Güzelbahçe Narlıdere gibi semtlerin manavlarinda çok bulunuyor her türlü meyve sebze.uckuyularda kurulan pazar pazarında bile çok çeşit oluyor.izmirde bulunur illaki :) insallah hemen bulursun.bulunca haber ver, merak ettim.
Ananas mi. Nasıl koydunuz.Ananas suyu ve kabuğu ben de koydum ama kavun hiç aklıma gelmedi ki en sevdiğimdir
himmm milkshake de konur. İçki kokteyl vs yok bende icmedigim halde hamilelikte Dr um içkiyi bırak demişti karaciğer enzimleri den dolayiMeyveli kokteyl içine canım.super oluyor..
kaçtan ev kredileri acabaKrediyi konut için çekeceğim, tatil için degil
İzmirde bi arkadaşım vardı, ona sordum Alsancak cami karşısındaki manavdan ve metrodan alıyormuş kışın karpuzu.aklinda olsun cnm.Ay valla bende cok bulmak istiyorumm
Yeni evli sayılırım esimin ailesinin kültürüne uyum saglayamadm pek
Onlar et turu cok yer sebze yogurtlu seyler yemezler. Bababanneme gidince yoğurtlu iber kızartmasıni bile istahla yiyorum
Borulceye vs ise hasret kaldim. Yapsalarda yemek gibi yapiyorlar. Karpuz cok tuketmiyorlar. Esimde gecen sey diyoe. Yazin karpuz yemezsin kisinda istersin.
A canim aldinda yemedim mi...
Ben oyle severim ki buz dolabinda dondurup yemekten suyunu kasiklamaya kadar
Ama iki kisilige 10 kgluk karpuz aliyodu.
Haliyle bitmiyor surunuyordu
Aynen çilek de atmıştım ben, çilekle yapıyorum ozellikle dondurmalı milkshake i.himmm milkshake de konur. İçki kokteyl vs yok bende icmedigim halde hamilelikte Dr um içkiyi bırak demişti karaciğer enzimleri den dolayi
kaçtan ev kredileri acaba
Esin de sacmalamis, yazin yememe kışın isteme mevzusu değil ki bu. Hamilesin.hamileliginde taş,sabun, kül kömür bile yiyen insanlar var.Ay valla bende cok bulmak istiyorumm
Yeni evli sayılırım esimin ailesinin kültürüne uyum saglayamadm pek
Onlar et turu cok yer sebze yogurtlu seyler yemezler. Bababanneme gidince yoğurtlu iber kızartmasıni bile istahla yiyorum
Borulceye vs ise hasret kaldim. Yapsalarda yemek gibi yapiyorlar. Karpuz cok tuketmiyorlar. Esimde gecen sey diyoe. Yazin karpuz yemezsin kisinda istersin.
A canim aldinda yemedim mi...
Ben oyle severim ki buz dolabinda dondurup yemekten suyunu kasiklamaya kadar
Ama iki kisilige 10 kgluk karpuz aliyodu.
Haliyle bitmiyor surunuyordu
Aynen aynen...Esin de sacmalamis, yazin yememe kışın isteme mevzusu değil ki bu. Hamilesin.hamileliginde taş,sabun, kül kömür bile yiyen insanlar var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?