- 1 Haziran 2017
- 8.204
- 11.845
- 248
Evet ilk yili daha evliligimizin.Takilar ilkte bizdeydi hirsiz gelince onlar aldi. Kasaya koymuslar kendi adlarina...zaten gelen parasal takiyi gormedim elime bile gecmedi.eşin de anne ve babasının lafından dolayı sana yükleniyor demek ki..daha çok gençsiniz sanırım..evliliğin ilk yılları olur bu tarz anlaşmazlıklar..yavaş yavaş birbirinize, ailelere alışırsınız..dert edecek mevzu değil. güzel canını sıkmana değmez..
altınların kv de olması iyi olmamışş..ilk aldığında ben istiyorum kasaya koyacağım onlar bizim ailemizin ve gelecekteki çocuklarımızın güvencesi diyebilirdin. başta mevzu etmedin mi? size ait olanı kullanacaklarını düşünmüyorum, belki yaşlar genç, idaresini sağlayamazlar diye bir süreliğine koruma altına almışlardır.....kayınvalidene gittiğinde aranızın ve muhabbetinizin iyi olduğu bir gün tatlı bir dille anne o altınları bir ara kasaya koymak isterim başka düşünceniz yoksa falan deyip niyetini anlayabilirsin... bebeğine gelen altınlar da zaten düğün gibi tek seferde gelmeyecek, gelen oldukça takacaklar, sen de onları kaldırır,saklarsın..şayet kv ne veren olursa da, anne bebeğimin altınlarını ben altın hesabında topluyorum deyip isteyebilirsin.
altınlara bir şey olacağını sanmıyorum..bırak dursun kasalarında..bak hırsız da girmiş eve, demekki koruma problemi var...ileride bir şey alacağınızda çıkarır verirler mutlaka, içini karartma..Evet ilk yili daha evliligimizin.Takilar ilkte bizdeydi hirsiz gelince onlar aldi. Kasaya koymuslar kendi adlarina...zaten gelen parasal takiyi gormedim elime bile gecmedi.
Takilarda boyle gitti iste.. kaynanam hastlai durumunda ya da normal zamanda hep kendisinde kalmami ister ama ben dogumdan sonra orda kalmak istemiyorum.hastaneye yatirmislardi beni asiri bulanti ve kusmalardan dolayi cikinca kaynanama gectik gunduz diye aksam gtmek isteyince
Kayimbanam uzuldu
Niye gidiyorsunuz bende kendi evimde daha rahat olurum dedm burasida sizin eviniz falan dedi alindi.
Yok baba insam kendi yatagini ariyor rahat uyuyamadim hastanede bile diyince tamam o zaman demiati...
Bebek icinde kendi evimden ayriomak istemiyorum.
Bakcak kisi yok
Bakima muhtac olur muyum bilmiyorum insallalah olmam.
altınlara bir şey olacağını sanmıyorum..bırak dursun kasalarında..bak hırsız da girmiş eve, demekki koruma problemi var...ileride bir şey alacağınızda çıkarır verirler mutlaka, içini karartma..
kayınpederin falan üzülmüş bak, seviyorlar belli ki, bence sen de sırf hizmet bekliyorlar diye doldurma kendini..yaşlılar böyle, birarada olunsun isterler..arayı yavaş yavaş bulur düzeni oturtursunuz...
Kızlar Evi sildim süpürdüm toz aldım halı sildim şimdi çorba yapıcam bulaşık makinasını boşaltıcam maske ve duş zamanı yoruldum biraz
Aynen çilek de atmıştım ben, çilekle yapıyorum ozellikle dondurmalı milkshake i.
Aynen aynen...
Gıcık ediyor beni
insalllah bulursun bacimSağolasın canım en kisa surede alirim insallah esim bugun is icin torbalı ya gitti gec gelcek gibii
Insallah erken gelir de alir
Her saat acik midir acaba
sağol bacım çay mi yapyonananası kalın dilimler şeklinde koydum,
kabuklarını yıkayıp kurutup ayrıca koydum.
iş bankasında şu an 1,14 konut kredisi faizi
ideal kadın alkışlıyorumrica ederim canım..her saat açık değildir tabi ama metro akşam 10 a kadar açıktır herhalde..
canım ananasın kabuklarını ne için kuruttun?
10 gün bence de çook :)))))
iyi bari rahatın yerindeyse sıkıntı yok...
ben bugün bi ara yürüyüşe çıktım, marketlerin hiç birine uğramadan döndüm çok şükür...kendime bakım yaptım biraz, kışa girmeden kese ve tüm cilt + yüzüme nemlendiricili maske yaptım, iyi oldu..
en son yemek yaptım..bu hafta markete gitmek istemiyorum evdekilerden idare edeyim diyorum..buzluktan z.yağlı barbunya yaptım, bulgur pilavı, ızgara tavuk ve cacık, birazda acıbiber,salatalık turşu var.. Allah bereket versin, Rabbim aratmasın bu günümüzü... 2 gün yeter bu yaptıklarım. perşembe günü de tarhana çorba, tonbalıklı makarna ve salata planlıyorum..evdeki domates , marul sebzeler de iyice tükensin cumartesi ya da pazar toplu alırım artık...
şimdi dizi izlemeyi düşünüyorum..yine hareketli ve keyifli geçen bir gün yani...
yüz maske tarifi istiyorumEvi süpürüyorum bulaşık makinası boşalacak yemek yapıcam toz alıp wc temizlik ayrıca halı silicem yer silicem . Herşey bitince yüzüme maske yapıp güzelce bir kahve yapıcam keyifliyim . Sonra duş ve vücut bakımı oh
acaba ne işe yarar bu çay...zayıflatır göbek yakarsa ah ah seneye doldururumdamla cikolata çok hamaratsın
ananas kabuklarını, elma, tarçın,limon ile kaynatıp çay yapıyorum. onun için koydum:)
haftasonu evde olmayınca tüm düzen aksadı.
akşam evi bir süpürsem iyi olacak. bir makina da çamaşır yıkamak gerek.
etli patlıcan yemeği yaptım dün gece. bugün onu yeriz. yanına salata, ayran falan.
ben de bugün pazara gitmedim, akşam da sadece bir tane sigara alırım.
yarın markete giderim
Yok canim bizzat sorun olan seyler. Kulturel farkliliktan
Insallah pyle olur bayramda takmak icin istediğimizde bile iki tane bileziği zorlana verdiler..
Kayinbabam iyidir
Kaynanamda iyidir de cok yalan söyler
Fitne fesat cok ayri konusur..
Her dediğinden bir kotuluk arar
Soylw bir bakinca baya cekmisim diyoeum daha ilk sene de ama zamanla dedigin gibi oturur herseu
ideal kadın alkışlıyorum
yüz maske tarifi istiyorum
acaba ne işe yarar bu çay...zayıflatır göbek yakarsa ah ah seneye doldururum
kuru kahveyi sulandırıyorum yüzüüme sürüyorum peeling oluyor şahane . Lekelenmeler varsa 1 tatlı kaşığı yoğurt yarım çay kaşığı kadar karbonat karışıtırp sürüyorum oda lekerin rengini açıyor. Ayrıca garnıer in 3 ü bir aradasını duşta kullanıyorum oda güzel.ideal kadın alkışlıyorum
yüz maske tarifi istiyorum
acaba ne işe yarar bu çay...zayıflatır göbek yakarsa ah ah seneye doldururum
yoruldun dimi ya . Bende şimdi çorba koydum birde kendime makarna suyu yüzümde maskem var. Turkcell superonline dan aradılar annemlerin evindeki internet benim adımaydı 17 aralıkta sözleşme bitiyor . Bende uzatmak istemiyorum dedim yarın gidip dilekçe yollucam interneti kapattırcam.Masallah
Bende çamaşır serdim camasir yikancak onlari koysum.
A101 den alinacaklari astim dolaba. Saklama kabi ve detoks matarasi
Eti cikardim onu cozuyorum. Etrafi topladim
Birde ders icin not cikarayim dedim.
uf okuyunca halam gibi geldi kaynn Erzurum lu muCanim cok anlasmazliklar cikti.
Herseye gucleri yeter
Dolaplari donduruculari tika basa doludur.
Ama illaki gelin gelsin yemek hazirlamasada hizmet etsin oyle kenarda otursun istiyorlar...
Midem bulaniyo diye hic yemege elimi surmedigimde oluyor...
Birde evleri soguk . Kaynanmda esim gelmeden isitici acmaz.
Inanir misin bizim evin dogalgasi acik o kadar para da odeniyor ama o sogukta oturip kalkiyoruz... neyse ki hergun gitmiyorim artik....
bankada ikinci dönem için bir plan gerekben de hiç sevmiyorum ütü yapmayı((
liste benim de yapmam lazım, haftalık düzene geri döneceğim inşallah..öyle çok daha tasarruflu oluyor
Yok degiller ama dogulular kulturel olarak benzetmis olman ondandir canmuf okuyunca halam gibi geldi kaynn Erzurum lu mu
Yoksq
bankada ikinci dönem için bir plan gerek
kuru kahveyi sulandırıyorum yüzüüme sürüyorum peeling oluyor şahane . Lekelenmeler varsa 1 tatlı kaşığı yoğurt yarım çay kaşığı kadar karbonat karışıtırp sürüyorum oda lekerin rengini açıyor. Ayrıca garnıer in 3 ü bir aradasını duşta kullanıyorum oda güzel.
uf okuyunca halam gibi geldi kaynn Erzurum lu mu
Yoksq
bankada ikinci dönem için bir plan gerek
senin hamilelikte çok dikkat etmen gerek zaten canım..her şeyi kullanamazsın, sadece gebelikte serbest olanlar...Kizlar maske bende onceden cok uygulardim
Simdi sadece dzenli olmaua calisarak catlak icin yag karisimi yaptim onu kullaniyorim
Kayisi badem kakao birde susam yağı
Kakao kati benmari usulu eritp oyle kariatiesim ao ra dondu icinde krem gibi suan.
Bana da ölmüş banka da ev için temizlik planı bu tlfn a alisamadimben de kahveli maske yaptım bugün :)))
bankada ne planı yapacağız tatlım? konu hiç banka da değildi ama?
senin bu telefon öldürecek beni :)))) ne yazdın şimdi sen burada? gelde açıkla bi bana :)))))Bana da ölmüş banka da ev için temizlik planı bu tlfn a alisamadim
senin annenemi birakmistiniz vallla benimki asla izin vermezdi .annemde almazdiB Bugunneselibirgun biz eşimin ailesiyle görüşmüyoruz bu ilişkiler nasıl yürütülür pek bilmem ama altın konusunda şunu söyleyeyim biz düğünden çıkarken tüm takıları anneme verdik. İşlerimiz kötüye gidince parça parça çeşitli bahanelerle aldık ve harcadık. Sonra annem kalanlara el koydu ve kendi adına bankaya koydu. Ev alana kadar bir gram bile vermem dedi. O dönem eşim hatta ben bile çok kizmistik, bizim altınının onda ne işi var diye ama şimdi iyiki vermemiş diyoruz. Çünkü biz onlari da kullanacaktik ve yerine koyamazdik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?