BİRİKİMCİ HATUNLAR

delimideli yaşın kaç kaç yıllık evlisin ki canım çocuk tedavisinden bahsediyorsun

24yasindayim 2senen bitti evlilikten cnm ama ikimizde doktorlara gittik
dert etme canım

yeni evlisin yaşın da ufak bence de zamana bırak

dedeyi pek bi her işe karışır modunda gördüm
bir erkeğin ağırlığı olmalı ve de bence her kadın muhabbetine müdahil olmamalı diye düşünürüm hep

Evet dusuncende haklisin bende ayni dusuncedeyim ama bu ailenin yapisi boyle garip ama boyle dede ailenin buyugu ama lafi herkese karsi gecer

Ay ben bu apartmanda sinir oluyorum. Artık sinir. Komşularım çok iyidir. Komşuluk ilişkilerimizde iyidir. Apartmanda oğlumla yaşıt 5-6 tane daha çocuk var. Ve sürekli bşr orda bir buradalar. Akşam 9 oluyor zil çalışıyor çocuk. Gelebilir miyim diyor. La havle diyorum. Az önce yine çocuklardan biri geldi. Oğluma diyor ki herkse bizde hadi sende gel ve biz de tam ödeve oturacaktık. Olmaz dedim. Hava karardı. GidemEzsin. Evi yıktı başıma ödev yapmayı bıraktı. Herkse oradaymış bu da gitmek istiyormuş. Olmaz dedim. Bilmem kimin annesi izin veriyor diyor. Dedim olabilir ama ben vermiyorum. Onaylamıyorum. Bu çocukların anneleri ile konuşsam da anlamazlar onlar aman çocuklar başımızdan gitsin diye bakıyorlar zaten.
Ve bugün bu çocuklar hep beraber bahçede bisiklet bindiler.
O değilde oğlumla aram bozulacak.

Neden isin vermediğimi anlattım. Tam olayı kapattık. Ödeve oturacağız. Zil yine çaldı. Saat 21 ye geliyordu. Çocuk yine geldi. Gelmezsen küserim demiş olmaz dedim. Yorganlar yastıklar havada uçuyordu. Senin yüzünden arkadaşım küstü diye başladı ağlamaya. Nasıl bağırıyor. Olmaz dedim yine. Şimdi yine sakinleşti annemle ödeve başladı.
Çocuk yeniden gelecek diye aklım çıkıyor.

Nasil anne babalar bnlar ya papatyacim
anneleri anlamayinca cpcuklara ne diceksin zili kapat cnm odev bitene kadarolmazmi

Nasil anne babalar bnlar ya papatyacim
anneleri anlamayinca cpcuklara ne diceksin zili kapat cnm odev bitene kadarolmazmi
Zili nasıl kapatıcam... Bilmiyorum oluyor mu öyle...
Bu ger akşam böyle. Gerçekten bıkyım artık. Ben çalışan ve gün boyu çocuğunu özleyin bir aneyim. Üstelik bir çocuğun hava karardıktan sonra kendi başına başka bir yerde olması bana göre hiç hoş değil. Bu apartmanda herkes her an her yerde...

M maviduvar1 boz zili ya en güzeli. birde bu kadar kontrolsüz sürekli bi arada olmaları da hoş değil. ne olur ne bitiyor ne konuşuyorlar takp etmek lazım.

Bende sevmem öyle,her şeyin bi zamanı var. Küçük bi kasabada büyüdüm orda bile annem kural koyardı bize,kaldıki istanbul yani...tavrını koy @papaya cım. O evin kuralları olduğunu ve bu kuralları onun çiğneyemeyeceğini anlasın çocuğun. Bugünün yarınıda var,hiç başedemeyiz birdaha.
Zili bozmak bana göre bi çözüm değil ama,pilini çıkarabilirsin

@zytn_lmn o biliyor benim huyumu. Bir kere hayır dedim mi dönüşüm yoktur. Ama evde annemler var. Hani onların yanında eziyet edersem belki izni koparırım diye düşündü herhalde. Ama bu apartmanda bu olay devam ettiği sürece halimiz zor.
minerva1988 hayırlı olsun canım. Allah analı babalı büyütsün.

kızlar hala oldum dün ben bugün de bebğe ziyarte geldim :) yol parası yemek içmek derken baya para harcadım
hayırlı olsun,ALLAH sağlıkla büyümesini nasip etsin

ya bizim apartmana da sürekli suriyeliler geliyor,bişey istemek için,bebiş uyuyor diye zili bozduk,bu seferde kapıyı tekmeliyorlar,iyice kötü oldu bizim için
papatyacım sen kuzucağa kurallarını anlat,ki zaten anlatmışsındır,bilinçli bir insansın,başkalarının tedbirsizliği kuzucuğun düzenini bozuyor işte
günaydın kızlar

gunaydin bayanlar. dun benim icin cok guzel bir gundu.ev taksitimizi yatirmaya gittigimizde haziranda evimize tasinabilecegimizi ogrendik:) coooookmutluyum cok sukur 10 ayimiz kaldi ins sag salim gorursek o gunu.gittik evi gezdik esimle.cok guzel bir duygu Allah herkese nasip etsin ins.market alisverisi yaptik 35 tl tuttu.bugun de 50 civari pazara gider.bu haftasonu pek para harcamadik.dun kumbarama 3 tl attim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…