24yasindayim 2senen bitti evlilikten cnm ama ikimizde doktorlara gittikdelimideli yaşın kaç kaç yıllık evlisin ki canım çocuk tedavisinden bahsediyorsun
dert etme canım24yasindayim 2senen bitti evlilikten cnm ama ikimizde doktorlara gittik
Evet dusuncende haklisin bende ayni dusuncedeyim ama bu ailenin yapisi boyle garip ama boyle dede ailenin buyugu ama lafi herkese karsi gecerdert etme canım
yeni evlisin yaşın da ufak bence de zamana bırak
dedeyi pek bi her işe karışır modunda gördüm
bir erkeğin ağırlığı olmalı ve de bence her kadın muhabbetine müdahil olmamalı diye düşünürüm hep
Zili nasıl kapatıcam... Bilmiyorum oluyor mu öyle...Nasil anne babalar bnlar ya papatyacim
anneleri anlamayinca cpcuklara ne diceksin zili kapat cnm odev bitene kadarolmazmi
kızlar hala oldum dün ben bugün de bebğe ziyarte geldim :) yol parası yemek içmek derken baya para harcadım
amin amin :)Oyy,allah analı babalı büyütsün,hayırlı bir kul,hayırlı bir evlat olur inşallah
Allah anali babali buyutsun insl hayirli olsun cnmkızlar hala oldum dün ben bugün de bebğe ziyarte geldim :) yol parası yemek içmek derken baya para harcadım
hayırlı olsun,ALLAH sağlıkla büyümesini nasip etsinkızlar hala oldum dün ben bugün de bebğe ziyarte geldim :) yol parası yemek içmek derken baya para harcadım
hatirli olsun Allah anali babali buutsun insGünaydın hanımlar
Çok sağolun güzel dilekleriniz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?