Cok haklisin
Ben de daha bana gelen bir hediyeyi kullanabilmis degilim getirenler gercekten suursuz
Alma hediye elin bos gel bir sise sut getir uc liraya daha iyi veya hic ayip degil koy bir zarfa 10-20 lira getir bebege bir katkim olsun de en guzeli
Salak sacma getirdikleri seyler gibi cope gitmez hic degilse
tabiki bu da çok mantıklı. ama gelen kişi muhtemelen 20 lira vermeye gurur yapıyor, onun yerine abuk sabuk şeyler alıyor.Ben birine hediye gotureceksem iyi tanimam gerekir
Hediye almayacaklar o zaman, bebegin cebine sıkıştır 3 5 kurus anası alir ihtiyacini. Annem yıllardır böyle yapar en mantiklisi.
Ya hic sorma ortalikta birikmis borcam silsilesi var ve herkes birbirine goturuyor. Kesin sizin elinizde olan borcam annemin de elinden gecmistir yani o derece
Kimse kullanmiyor hediye olarak goturuyor.
Ben ne ihtiyaçları varsa onu gotururum..
kimisi adetten hediye alir kimisi icinden geldigi icin. sanirim size gelenler adetten geliyor laf etmesin diye bisey alip bu "vazifeden" yirtiyor. Benimde var evimde o ise yaramaz hediyelerden daha dogrusu evimde oldugu halde alinan hediyelerden..En iyisi siz o paketleri acmayin saklayin o size getiren kisilere goturun :) atiyorum ayse boca getirdi zeynep cerez kasesi getirdi hic acmayin paketleri ayseye cerez kasesi zeynep'e bocayi goturun :)
ben hediye alirken senin gibi cok özenirim, ise yarayip yaramayacagini düsnürüm
erinmem hatta oturur paketlemesiyle ugrasirim. maksat insanlar mutlu olsunlar. zaten hediyenin amacida budur degilmi
birinin evine misafirlige gittigimde önceden zamanim varsa eli bos gitmemeye calisirim, hic yoktan bi kek yaparim veya giderken pastaneden biseyler alirim
Allahtan benim arkadaslarimda bu konuda hassastirlar
ama anneme gelen misafirlere bakinca degisiyor
eskiden misafirimiz eksik olmazdi, evimizin bi odasi hediye mezarligi gibiydi. kendine gelen kullanmaya tenezzül edilmeyen hediyelerle dolu...
Dun markette puding alacaktim bir baktim hediyesi borcam vazgectim kactim reyondan o dereceşu devirde hala borcama ihtiyacı olan ev mi kaldı yaa
ama dediğin gibi ısrarla geliyor yani
ahh, aynı ben işte aynı
misafirliğe gideceğim diye stres olurum, hele çocukluysa falan..
mutlaka bir şeyler yapmaya çalışırım, elim boş gidemem.
ama dediğin gibi ev eski eşya mezarlığı.
bari arada antika falan getiren olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?