- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.302
- 598
Bence atlet alip getirse,yada uclu ikili corap,bu kezde getire getire atlet kilot getirmis diye dusunurdunuz bence...
Bu sizin naylon elbise,ya da cerez tabagi,yahut borcam getiriyor doye sikayetlendiginiz kisiler,eminim fazla yakinliginizin bulunmadigi,ama ev gorme,bebek gorme,en onemlisi eli bos gitmeme nezaketini dusunebilen,gosterebilen insanlar...ha hayir cok cok yakinlarin bunu yapiyorsa,halasi,teyzesi,kaynanan,dayilar, yengeler gercekten bu konuda sikayetlenmekte haklisin derim..nihayetinde bunlar yakin kisiler,evn icin yahut bebegin icin,yahutta kendin icin ihtiyaclarini az cok bilmesi gereken insanlar..bnun disinda kalan yilda dort bes kez gorustugun insanlarinda senin ihtiyaclarini bilmesi zor ki diyorum ya zaten atlet corap alsa bile bu kez de baska sey bulamamis gibi bir dusunceye kapilabilirsin...
Herkesin hediye kriteri,anlayisi farkli iste..yapacak birsey yok...en azindan bos gelmek istememis nezakette bulunmus diye dusunebilirsin..
Bana soracak olursan senin de bazi dusuncelerine katilmakla beraber,hediye alacagim kisinin yakinligina gore hediye seciminde bulunurum daha cok..ikidir ayni ornegi vermisin ya,bebege naylon elbise diye...benimde elbise aldigim cocuk cok olmustur,yanina,ikili uclu atlet,corap koydugumda olmustur...olur ya begenmezler degisim fisini de koymayi ihmal etmem..artik gerisini bilemiyorum,aldiklarimi giydirir mi,baska birine hediye mi goturur,yoksa naylon,penye diye kucumseyip bir kenara mi atar..kendi bilecegi is...nihayetinde karsimdakine deger verip kucukte olsa,tebessum ettirebilecek bir hediye alabilmisimdir kendimce..
Naylon naylon diye ustune bastira bastira dile getirdigniz icin bende her firsatta naylon elbise ornegi verdim....ama yazinin genelinde gelen hediyeyi begenmeme,kullanmaya luzum gormeme durumu var...oyle ifade ettiniz kendinizi..naylinu tercih etmeyin zaten ama gelen cerez tabaginin,borcaminda sagliksiz oldugunu dusunmuyorum,kullanilabilir seyler yani.ha ihtiyacin yoktur acmazsin ama yinede dedim ya diger mesajimdada bnlari getiren insanlar zaten senin evinin ihtiyacini bilmezler..sunlari alayim da simdi kullanmassa obur gun kullanir,elim bos olmasin mantigiyla getirirler..guzel gelenekler bunlar..ama naylon meselesinde haklisiniz,ne kendim tercih ederim, ne baskasina alirim,ne bebegime alipta giydiririm...ama gelende olmussa hediye olarak,demekki kendide naylon giymede mahzur gormeyen biri ki hediye olarakta bunu getiriyor diye dusunurum,art niyet aramam yani...küçümseme ile alakası yok bebekler naylon giymez bizlerin bile mümkün mertebe %100 pamuk giymemiz lazım zaten
Naylon naylon diye ustune bastira bastira dile getirdigniz icin bende her firsatta naylon elbise ornegi verdim....ama yazinin genelinde gelen hediyeyi begenmeme,kullanmaya luzum gormeme durumu var...oyle ifade ettiniz kendinizi..naylinu tercih etmeyin zaten ama gelen cerez tabaginin,borcaminda sagliksiz oldugunu dusunmuyorum,kullanilabilir seyler yani.ha ihtiyacin yoktur acmazsin ama yinede dedim ya diger mesajimdada bnlari getiren insanlar zaten senin evinin ihtiyacini bilmezler..sunlari alayim da simdi kullanmassa obur gun kullanir,elim bos olmasin mantigiyla getirirler..guzel gelenekler bunlar..ama naylon meselesinde haklisiniz,ne kendim tercih ederim, ne baskasina alirim,ne bebegime alipta giydiririm...ama gelende olmussa hediye olarak,demekki kendide naylon giymede mahzur gormeyen biri ki hediye olarakta bunu getiriyor diye dusunurum,art niyet aramam yani...
sevgili Sardunya,Bence atlet alip getirse,yada uclu ikili corap,bu kezde getire getire atlet kilot getirmis diye dusunurdunuz bence...
Bu sizin naylon elbise,ya da cerez tabagi,yahut borcam getiriyor doye sikayetlendiginiz kisiler,eminim fazla yakinliginizin bulunmadigi,ama ev gorme,bebek gorme,en onemlisi eli bos gitmeme nezaketini dusunebilen,gosterebilen insanlar...ha hayir cok cok yakinlarin bunu yapiyorsa,halasi,teyzesi,kaynanan,dayilar, yengeler gercekten bu konuda sikayetlenmekte haklisin derim..nihayetinde bunlar yakin kisiler,evn icin yahut bebegin icin,yahutta kendin icin ihtiyaclarini az cok bilmesi gereken insanlar..bnun disinda kalan yilda dort bes kez gorustugun insanlarinda senin ihtiyaclarini bilmesi zor ki diyorum ya zaten atlet corap alsa bile bu kez de baska sey bulamamis gibi bir dusunceye kapilabilirsin...
Herkesin hediye kriteri,anlayisi farkli iste..yapacak birsey yok...en azindan bos gelmek istememis nezakette bulunmus diye dusunebilirsin..
Bana soracak olursan senin de bazi dusuncelerine katilmakla beraber,hediye alacagim kisinin yakinligina gore hediye seciminde bulunurum daha cok..ikidir ayni ornegi vermisin ya,bebege naylon elbise diye...benimde elbise aldigim cocuk cok olmustur,yanina,ikili uclu atlet,corap koydugumda olmustur...olur ya begenmezler degisim fisini de koymayi ihmal etmem..artik gerisini bilemiyorum,aldiklarimi giydirir mi,baska birine hediye mi goturur,yoksa naylon,penye diye kucumseyip bir kenara mi atar..kendi bilecegi is...nihayetinde karsimdakine deger verip kucukte olsa,tebessum ettirebilecek bir hediye alabilmisimdir kendimce..
ne kadar düşüncelisiniz, benim de aklımda bulunsun bunlar.Benimde olcum faxlasi olmayacak seyler olmasi mesela havlu, pike, yastik kilifi carsaf veya nevresim takimi mutfak icinse saklama kabi kahve mak gibi kucuk elektronikler hatta tepsi bile goturmuslugum vardir calistigim icin gozume takilanlari ufak tefek attim kenara
. Kolay kolay bos gitmem aldigim seyler indirimli fiyatlardir ve cogunu unuttugum icin fiyatina dikkat etmem alirken hediye paketlerinide isterim yatagimn alti kullanilmamis hediye paketi poset dolu.
Cok sukur bana sizin yasadiklariniz denk gelmedi serviste gelen borcamlarin hepsini kullaniyorum sadece 1 takim kase geldi oda hediyelik gitti cogunlukla kullandigim kullanacagim seyler geldi.
Bebek icin ortak cevremle ortak aldim ama alamayacagim bir durumsa penye body pijama onluk corap goturuyorum simli naylon kazik gibi seyler almam bebeklere yazik ister giydirir ister hediye goturur..
hahaha iyi olurdu dimi, o misafiri bende agirlamak isterim :))
benim babam o konuda cok basit, nereye bisey götürecek olsak genelde para verelim der
ev hediyesi oluncada cicek alalim icine para koyalim der hahaha ay yazarken bile gülüyorum
bebek görmeye felan öyle yapiyoruzda, bizim millet o inceligi herzaman anlamiyor malesef
babamin en güzel fikirlerinden biri, ramazanda iftara davetliydik kardesimin müstakbel kayinvalidesine
ne götürelim muhabbeti dönüyordu evin icinde, bi yere bagis yapalim kadinin adina, üstüne ismini yazdirip sertifikasini götürelim hem sevap olur demisti
Ya hic sorma ortalikta birikmis borcam silsilesi var ve herkes birbirine goturuyor. Kesin sizin elinizde olan borcam annemin de elinden gecmistir yani o derece
Kimse kullanmiyor hediye olarak goturuyor.
Ben ne ihtiyaçları varsa onu gotururum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?