- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
- 213
- Konu Sahibi mydarkheart
-
karşındaki kendisini tanıtmak isterse evet tanıyabilirsin, huyu suyu herseyini belirtebilir ortam sanal da olsa, ama o istemedikten sonra kandırması çook kolay
Kandıracak olan sanalda değil her tür ortamda kandırmaya çalışır zaten..Önemli olan gözün açık olması,her denilene hemen kanmamak,yelkenleri suya çabuk indirmemek..Ve karşındakinin söylediklerinin doğruluk payı olup olmadığını araştırmak..
ama internetten daha kolaydır bence.
evet sese aşık olaan hatta aşırı bağlanan çoook kişi var...
ama yüzyüze gelince o kafanda kurduğun sevdiğin kişinin yüzü bambaşka olunca bu sevgi ya dahada artar ya da hemen biter böle karışık bir duygudur
velhasıl "evet sese aşık olunabilir"
Asla ve de asla.
Kimse kimseyi kandirma cabasi icinde olmasa da ozunde oldugunden farkli davraniyo iki taraftan biri. Ayni zaman da her iki taraf da hayal ederek kendi beyninde taniyo karsisindakini bunun sonucunda da reelde hayal kirikligi yasaniyo.
Ben bu sekilde sonu husranla biten bi sey yasadim, yasamaz olaydim. Kac senemi caldi benden. Tabii dondum zarardan hayatimi ve hatalarimi telafi ettim. Cok sukur.
Insan her gun gordugunu zor taniyo yeri geliyo o yuzden aman diyeyim.
Kandırmak mı daha kolaydır internet dışında ?? yanlış mı anladım ??
hayır hayır, internetten konuşarak, yüzyüze görüşmeden kandırmak daha kolaydır bence demek istedim
Bende nişanlımla 2 sene önce internetteki bir oyunda tanıştımO İstanbul'da yaşıyor ben Alanya'da yaşıyorum.Tanıştıktan 4 ay sonra babamı kaybettim ve cenaze sabahı bir telefon geldi ondan''ben Antalya'dayım hangi mezarlıktasın söyle geliyorum''dedi.Ve ben o gün acı ve sevinci aynı anda yaşadım.Sürekli geldi Alanya'ya ve en sonunda bu böyle olmayacak evlenelim dedi.Ocak 2010 da nişanlandık ve inşallah temmuzda düğünümüz var.Başıma gelene kadar asla internetten olmaz,nerden bileceğim doğru söylediğini,nasıl güveneceğim derdim ama demekki oluyormuş Bence internet ve telefonda tanışılarak evlenmeler,görücü usulü ile evlenmenin teknolojik versiyonudur Bu arada karşıdakini araştırmak gerekiyor,körü körüne beni seviyor deyipte mantıksız kararlar alamamak gerekiyor.Ben nişanlımı çok araştırdım,iş yerini söyledi öyle bir yer var mı die araştırdım,adresini söyledi uydudan bile baktım ve tabiiki gidip gördüm Alnımıza yazılmışsa eğer,bir şekilde tanışılıyor
Allah tamamına erdirsin canımDarısı bizim de başımıza olsun inşallah :))
Amin canım benim,çok teşekkür ederim.İnşallah Allah cc gönlüne göre verir,darısı başına olur
yıllarca da tanıyamıyormuş demek ki insanlar dediğinize göre :)) nette de tanıyamazlarmış :)) o zaman gerçek hayatta da kimseye güvenmemek gerekli nettekilere güvenmemek gerektiği gibi....... nasıl olsa her ikisinde de tanıyamıyoruz kimseyi :)) değil mi ama :)) kimse evlenmesin herkes bekar kalsın o zaman :)))))
Boşver canım sen..Nette ,telefonla tanıyıp ilerki zamanlarda da yüzyüze tanışıp evlilik yapmak,kanmamak faklı bir zeka ve farkındalık gerektiriyor..Herkesin harcı değil elbette..Gerçek hayatta tanışılan kişiler de yalan söylüyor,alınlarında yazmıyor ben iyiyim,mükemmelim,tam sana göreyim diye ...:)) Değilse gerçek hayatta tanışılan her evlilik,her birliktelik mükemmel olurdu....
Bu şekilde kurulan mutlu evlilikler,huzurlu sağlıklı yaşamlar asla olmaz diyen zihniyetlere muhakkak kapak oluyordur ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?