yahu bende mi bi anormallik var acaba :) biz 2 senedir ramazan gelince kayınvalidemlere taşınıyoruz 2 kişi sahurun iftarın tadı olmuyo diye:)
9 ay 18 gün sonra gelsinler o zaman( batı da kattım içine)
Çalışmaktan başka ne yapabilirim ki ??ayy hadi bakalım inşallah 10 gün önce de belirti oluyo diyolar... senin 8 günün var yaaa
ne yapıyosun
gelmez gelmemeli. kapat kapıları gelmesin kırmızılarrrrhepimizin hakkında hayırlısı olur inşallah kuzum ama sanki kırmızılar gelecekmiş gibi hissediyorum yaa :S
hahahha :) ayy inşallah bakalım artk kuzum.senin çalışmalar pek sağlam değilmiş herhalde bu ay yanlş anlamadysam öyle hatırlıyorm sanki..
Çalışmaktan başka ne yapabilirim ki ??Sen ne yapıyorsun acepppp,?
gelmez gelmemeli. kapat kapıları gelmesin kırmızılarrrr
Çalışmaktan başka ne yapabilirim ki ??Sen ne yapıyorsun acepppp,?
gelmez gelmemeli. kapat kapıları gelmesin kırmızılarrrr
evet aksamalarım oldu ama yine de hayırlısı yumurtlama haftamdayım şu an zaten
iftara misafirim var evi temizleyeceğim de nerden başlasam diye düşünüyorum canım..
kolay gelsin sanada
o zaman güzelce değerlendirin bu günleri yahu
o ne yaaa ilk günden kim geliyo :S
bugün de misafirim var o iş biraz zor tatlım
söyle misafıre, cumaya gittik gelmicez deiftara misafirim var evi temizleyeceğim de nerden başlasam diye düşünüyorum canım..
kolay gelsin sanada
gebişlik belirtileri adet belirtileriyle aynıymış. belki hamişsindir ha??doğru söylüyosun hemen kapıyı kapatıp kocaman bi asma kilit takmam gerek :) şaka bi yana keşke öyle bi lüksümüz olsa :)
bişey olmaz misafir gittikten sonra yaparsınız sende sahurda duşa girer oruç tutuyosan o zaman abdest alırsın ne var bunda..ben misafir için asla ertelemedim valla o önemli günleri..annemlerden yada gezmeden 12de bile gelsek hep değerlendirmeye çalıştık o altın gnleri :)
ayrıca ilk günden kim geliyo misafir..bi adapte olunsaydı canım ramazana..
söyle misafıre, cumaya gittik gelmicez deakşam ne yemek yapcaksın bakimmmm başla bi yerden yaaa.. ilk oturma odasından başla istersen en cok orda duruluyorrr
gebişlik belirtileri adet belirtileriyle aynıymış. belki hamişsindir ha??eee batın ne zmanki ?
söyle misafıre, cumaya gittik gelmicez deakşam ne yemek yapcaksın bakimmmm başla bi yerden yaaa.. ilk oturma odasından başla istersen en cok orda duruluyorrr
gebişlik belirtileri adet belirtileriyle aynıymış. belki hamişsindir ha??eee batın ne zmanki ?
tamam tatlım yapim bu dediklerini
tatlım yurt dışından misafirlerimiz var yarın gideceklerde gitmeden iftara çağırdım
soğuk olsun diye yayla çorbası
yeşil fasulye
patatesli tavuk
piriç
salata
puu sana emi kendin kaşınmışsın sende heee onlar nerdeyse sen onlara güle güle demeye gitseydin :)
madem çağırdın onlarda gelecek hadi burda durma git güzelce temizle evini..
ayrıca ne yemek yapacağına karar verdinmi?
hmm tmm yazmışsın yemeklerini evi temizleyince önce yeşil fasülyeni koyarsın ocağa sonra çorbanın başına geçersin pirincide ısladınmı gerisi iftardan 2 saat öncesi hazır olsa fırına atılır hemenohh ellerine sağlık :)
olsun ya öyle deme bu ayda ki misafir iyidir
yok yahu ben kötüdür demedim zaten sadece sizin için öyle demiştim:S afedersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?