Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlaaar hadi bir şey söyleyiiin! hamilemiyiiimm? 2. çizginin koyu renkte mi olması gerekiyor?

evet canım hamilesin....alev de silik çizgiyi gördü iki güne kadar kan testi yaptırdı...ve kesinleşti bence yarın git kan ver... kesinleşsin diye

Selam canım biz iyiyiz sen nasılsın?

Yoksun sanırım epeydir...

yok giriyorum her gün ama sizi yakalayamıyorum geç saatlerde giriyorum sanırım ondaniyiyim canım kendimi 3 5 gün toplayamadım adet olunca ya gecikince çok umutlanmıştım ama artık relaks olmaya karar verdim :)))

Canım çok sevindim hayırlı olsun.. Haftanın 2. güzel haberi

:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::122::122::122::122::122::122::124::124::124::124::124::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:

Oooo haftaya guzel basladik guzel biter indallah tebriklercanim hamissin pembe acik silik fark yapmaz belliydi zaten hamis oldugun

hamişmi vaaar vuhhuuuuuuuuuu
61lileylak canım hayırlı olsun. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. darısı başımızaaa

ana hamiş çıkmış tebrik ederimmmmm hepimiz hamiş olalaım sırasıyla doğuralım aldıklarımızı felan paylaşalım inşallah

61lileylak gözün aydın hayırlı olsun darısı başımıza

senin bat ne zmanbenim stresten hiç şaşmayan adetim 5 gün şaştı ya bu ay hiç hamile kalamıyorum gibi davrancam

Benim şimd 28 temmuz canım.. Benimde stressten hiç şaşmayan adet 2 gün şaştı.. beklemekte çok kötüymüş ama test yapıyorum negatif çıkıyo bi yandan da adet gelmiyo

Benim şimd 28 temmuz canım.. Benimde stressten hiç şaşmayan adet 2 gün şaştı.. beklemekte çok kötüymüş ama test yapıyorum negatif çıkıyo bi yandan da adet gelmiyo

aynen canım aynen 3 4 tane birden test yaptım farklı zaman aralıklarında ama insan kırmızıları görünce çok üzülüyor hiç ağlamamıştım bu ay o kadar umutlanmışım ki gecikince 2 gün kendime gelemedim kırmızıları gördükçe ağladım ağladımmmbu ay sadece hayırlısını diliyor ve allah a sığınıyorum belki mübarek aylar hürmetine allah dualarımı kabul eder

Alevesen arkadaşım hayırlı olsun Rabbim saglikla kucağına almayı nasip etsin. Biz isteyenlere de nasip etsin inşallah.çok sevindim senin adına :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…