hafif belirtileriniz neler pekiii ?? benım şu sıralar kasığıma batma oluyor ama cok hafıf.. ve de bulanma.. :44::44:en az 1 hafta geçmesi lazım hafif belirtiler için
ben ona göre bekliyorum.sonrasında da adet tarihimi tabi
canım kısmet bu ısler 1kez bıle olsa tutmus olabılır ama biyolojık olarak dusunursen az geldi banaya biz ayın 17 si ve 20 si ni çocuk olarak değerlendirdik bu aralık çok mu azmı
hafif belirtileriniz neler pekiii ?? benım şu sıralar kasığıma batma oluyor ama cok hafıf.. ve de bulanma.. :44::44:
canım kısmet bu ısler 1kez bıle olsa tutmus olabılır ama biyolojık olarak dusunursen az geldi bana
canım yani calısmaları yapmıslar sonucu beklıyorlar regl olcaz mı yoksa gol olup bebis var mı diye demek ıstıyorlar isin espri kısmı
yok bende bkac gundur var ama aklma bile gelmiodu hamilelik. yani buraya girip şu konu konuşulana kadr aklmda yoktuişte onlar bende de var sabah beri midem bulanıyo psikolojik desek bu kadar da sürer mi ya
selam kızlar. bakıom da çok kalabalık..
ben bugün kırmızıları gördüm maalesef. umutlar bir sonraki aya kaldı
hepsini okuyamadım biraz diğer sayfalara bakayım..
Yok cnm orasının anladım da sandım test flan bsey yapıyorlar da onu beklıolar gibisine dşündüm ne bileym belirti beklediklernibi yerden calışıp byerden burayı takıp etmek bıraz zor oluyorr sanırsam
yok bende bkac gundur var ama aklma bile gelmiodu hamilelik. yani buraya girip şu konu konuşulana kadr aklmda yoktuyoksaammmmm ?? hamilemiyizzzzzzzzz
fıstıklar nasılsınız bklm keyıfler nsl .caydın akril isyan sızler nealemdesınız kuzucuklar calısmalar nasıll
çok güzel bir ortam yaratmışsınız kızlar bende bu ay basladım korunmamaya esımın haberı bıle yokinşallah tutar hepımızınkı
şükür iyiyiz canım..yiğenimiz nasıl bakalım sen nasılsınn :44::44::44:
bu ay bizim maçlar az oldu...ggol sayısısından şüpheliyim...çok umut yok bende..
İnşallahh Canım Allah Gönlümüze Göre Versin
Sağlık Olsun Canım Önümüzdeki Ay Göbişine Konsun Bebişin
inşallah canım benim :) sağol..
Canımmm dr a gitsen bilee Hmen görünmezki.. :44:yani ilk kana düşmesi lazım ki o da ilişkiden en az 8-10 gün geçmesi lazım :44: varsa bile görunmeyebilir şuanda.. b12 eksikliği bende de vardı. sıkma canını benım değerim 58 cıkmıştı dr bana evin yolunu bulabiliyormusn diye sormuştuay bilmiorum ki bat a 10 gün var eşim tuttu bence diyo inşallah hamileyimdir ben yarın dr gidicem bakalım illlaki ultrasonla bakar d vitamini ve b12 eksikliğim var oda beni endişeye düşürüyor
Canımmm dr a gitsen bilee Hmen görünmezki.. :44:yani ilk kana düşmesi lazım ki o da ilişkiden en az 8-10 gün geçmesi lazım :44: varsa bile görunmeyebilir şuanda.. b12 eksikliği bende de vardı. sıkma canını benım değerim 58 cıkmıştı dr bana evin yolunu bulabiliyormusn diye sormuştu1 ay ilac kulllandım şuan çok şükür normal düzeylerdee
hafif belirtileriniz neler pekiii ?? benım şu sıralar kasığıma batma oluyor ama cok hafıf.. ve de bulanma.. :44::44:
şükür iyiyiz canım..yiğenimiz nasıl bakalım sen nasılsınn :44::44::44:
bu ay bizim maçlar az oldu...ggol sayısısından şüpheliyim...çok umut yok bende..
bende cuma gününden beri olanlar..üstelik hamilelik düşüncesi kafamdan silinmişken..
kahvemsi-kırmızımsı akıntı..ve sonra beyaz günde 1 kes gelen akıntı..
dün 2 kez başım döndü
birde eşimin fark ettiği iki göğsümde de üst kısmında damar ortaya çıkmış 2 tane
yine cumadan beri olan dün daha şiddetli sol kasık ağrısı hafif arada sağada vuruyor..
bunlar üşütme.yorgunluktanda olabilir sanırım...
hadi sen üşüttün bende mi üşüttüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?