Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar nerde ya diğerleri bushcy isyan falan? Kimsecikler yok bugün bizbizeyiz:)

ben varım canım sanırım görmedin...bende sanırım pko varmış..doktor arıyorum şu anda..bugün hormon testi verdim ve USG ile baktılar hormonlar normal ama bir sürü kist varmı...pko olaiblirmiş..araştırıyorum şu anda..

Geçmiş olsun canım inşallah hemen düzelir tedavine başlarsın :)

saol sekerım ıyım

Merhaba kızlar benim kırmızılarda geldi dün akşam.. bir dahaki aya kaldı yine bakalım

canım yaa bu pko ne gibi belirtiler verir:44:

güzelim bende de pko var ama adetlerim düzenli

benimde adetim düzenli. kıllanma olmuştu bende o sebepten kontrole gittim iki yumurtalıktada çıktı. ablamda d avar iki çocuğu var yani bi sorun olmaz he bide sivilcem çok vardı bunlar belirtiymiş

benimde adetim düzenli. kıllanma olmuştu bende o sebepten kontrole gittim iki yumurtalıktada çıktı. ablamda d avar iki çocuğu var yani bi sorun olmaz he bide sivilcem çok vardı bunlar belirtiymiş

bende de bir ara olmuştu kıllanma..ama ben gittim geçen yıl falan doktora..3 doktor gördü..biride görmedimi bu kistleri yahuuu

selam kızlar bugün normalde adet günüm ama geçen ay ilk defa 30 uncu günde geldi normalde 25 güne bir oluyorum sizce test yapayım mı bi de kist var demiştim ya antibiyotk kullanıyorum o sonucu etkiler mi doktor gerekli görmedi geçen gün test yapmayı fakat kafam çooooooook karıştı yardımcı olur musunuz?????

bende de bir ara olmuştu kıllanma..ama ben gittim geçen yıl falan doktora..3 doktor gördü..biride görmedimi bu kistleri yahuuu

ya iyi bakmıyolar yada o zamanlarda yoktu bende 2 doktora gittim 3.doktor gördü kisti yasmin verdi bana doğum kontrol hapı 3 ay sonrasında geçmişti hem bebek hem yasmin cok acı vericxiydi ama cok şükür eridi kistlerim

arkadaşım aynı sorun bndede var önce çok kilo aldım die adet olamıyordum şimdi 20 kilo verdim adetim düzene girdi 2 ay önce bnde daha hala kalamadım

kızlar şu an dayanamayıp test yaptım sonucunu sabırsızlıkla bekliyorum birazdan yazarım kocaman negatif göreceğimi bile bile yaptım valla dayanamadım :)

kızlar bu test yanlıs mı acaba çok çok dikkatli bakınca ikinci çizgide görünüyor ama var la yok arası çizgi bu kullandığım antibiyotiklerin etkisinden olabilir mi

kızlar bu test yanlıs mı acaba çok çok dikkatli bakınca ikinci çizgide görünüyor ama var la yok arası çizgi bu kullandığım antibiyotiklerin etkisinden olabilir mi

merhaba cnm teste antibiyotiklerin etkisi olacağını düşünmüyorm.bende adet olacağım gün yapmıştım ve silik çıkmıştı ikinci çizgi ama zorda görünmüodu:) inşallah hamişsindir cnm :)

ayy hadii inş...başka test varmı evde bir tane daha yapsannn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…