Kızlar nerde ya diğerleri bushcy isyan falan? Kimsecikler yok bugün bizbizeyiz:)
sende benim gbi kavruluyorsun sanırsamEsracım hoşgeldin :))
Kayseri he oh be yayladır ya oralar ay ne güzel ya
sende benim gbi kavruluyorsun sanırsam
ben varım canım sanırım görmedin...bende sanırım pko varmış..doktor arıyorum şu anda..bugün hormon testi verdim ve USG ile baktılar hormonlar normal ama bir sürü kist varmı...pko olaiblirmiş..araştırıyorum şu anda..
slm güzelim iyiyiz sen nasılsın
valla bikaç gündür bayağı serin buralar iyi yani
hoş geldin canım benim nasılsın
çok acelecisiniz güzelim ya batın gelmeden hemen umutsuzluğa kapıldın bak yok die... şimdi gelecek olan adette stresten üzüntüden geç gelir
Esracım hoşgeldin :))
Kayseri he oh be yayladır ya oralar ay ne güzel ya
canım yaa bu pko ne gibi belirtiler verir:44:
güzelim bende de pko var ama adetlerim düzenli
benimde adetim düzenli. kıllanma olmuştu bende o sebepten kontrole gittim iki yumurtalıktada çıktı. ablamda d avar iki çocuğu var yani bi sorun olmaz he bide sivilcem çok vardı bunlar belirtiymiş
Tesekkur ederım kızlar :)
bendekı tek en belırgın belırtı cok cok yogun akıntı olmasıı
Darısı basınızaa kızlar hemen arkamdan gelın
bende de bir ara olmuştu kıllanma..ama ben gittim geçen yıl falan doktora..3 doktor gördü..biride görmedimi bu kistleri yahuuu
arkadaşım aynı sorun bndede var önce çok kilo aldım die adet olamıyordum şimdi 20 kilo verdim adetim düzene girdi 2 ay önce bnde daha hala kalamadım
kızlar bu test yanlıs mı acaba çok çok dikkatli bakınca ikinci çizgide görünüyor ama var la yok arası çizgi bu kullandığım antibiyotiklerin etkisinden olabilir mi
kızlar bu test yanlıs mı acaba çok çok dikkatli bakınca ikinci çizgide görünüyor ama var la yok arası çizgi bu kullandığım antibiyotiklerin etkisinden olabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?