Kızlaaaarr gebelik testimde silik çizgi çıktı çok üzülmek istemiyorum sonrasında ama silikte olsa çıktı işte bilemiyorum çok tuhafım ellerim titriyor yazamıyorum giyinip hastaneye gidim evet evet en iyisi hastane
sağol canım benim 2 hafta sonrada seninki belli olurryakışıklımız geliyo demek hayırlı olsun canım
Arkadaslar adet gunum geceli 8. Gün. Korkumdan test yapmıyorum.Sizce kaçıncı gün kan testi yaptirmaliyim?? Deneyimi olanlar lütfen yardım eder mısınız ???
ayyyy süperrrr kuzum.....Allah kucağına almayı nasip etsin..maşallahh oğlan bolluğu var topiğimizdeee
ayy canımm okudum...iyiki adet söktürüü falan kullanmamışsın..
çok mutlu oldum senin adına...darısı bizim başımızaaa
yerimm ben o kıpraşmalarıııı
aman belirti falan aramak yok...Rabbim istediği zaman olacak bebişlerimiz..
ama inş hamişsindirrrrrr:13::13::13:
canım hayırlı olsun çoookk sevindim
gerçekten de tek doktora gitmemek gerek bende iki farklı doktora gidip kararımı öyle verdim. doktorun pozitif ve rahatlatıcı olması bnm için çok önemli ve rahatça soru sorabiliyor olmak çok önemli. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
uzun zamandır giremedim girsemde fazla kalamayıp çıktım herkescikleri de çok özledim
başka yeni hamişler var mı bilmiyorum ama bat ı yaklaşanlar var sanırım inş. güzel haberler gelmeye başlar
Cumaya kadar bekleyeceğim misafirler gelmezse direkt kan vermeyekan versen çıkar ya baya olmuş....belirsizlik daha kötü öğren kurtul..
Kızlaaaarr gebelik testimde silik çizgi çıktı çok üzülmek istemiyorum sonrasında ama silikte olsa çıktı işte bilemiyorum çok tuhafım ellerim titriyor yazamıyorum giyinip hastaneye gidim evet evet en iyisi hastane
Hadi canım inşallah güzel haberler duyarızDarisi bizlere
cnm silik çıktıysa muhtemelen hamilesindir!
Canım büyük ihtimalle hamilesin :) hadi hayırlısı olsun inşallah kanda da çıkar.
hemen dööööööööööööööööööööön
Sağol güzelim ama sevinsemmi hala muaamma doktor olabilirde olmayabilirde dedi yaa
İnşallahhh
Beta HCG 80 çıktı tekrar yaptıracakmışım bikaç gün sonra:26:
Pisicim yaaa şimdi ben hamilemiyim değilmiyim?? Yani doktor çok temkinli konuştu bu değer çok düşük dedi yükselirse iyi yükselmezse düşürcez filan dedi:18:
Sağol güzelim ama sevinsemmi hala muaamma doktor olabilirde olmayabilirde dedi yaa
İnşallahhh
Pisicim yaaa şimdi ben hamilemiyim değilmiyim?? Yani doktor çok temkinli konuştu bu değer çok düşük dedi yükselirse iyi yükselmezse düşürcez filan dedi:18:
tebrikler canım hamilesinSağol güzelim ama sevinsemmi hala muaamma doktor olabilirde olmayabilirde dedi yaa
İnşallahhh
kelebek1602;
canım bence de olumlu düşün kötüyü aklına getirme hiç.hayırlı olsun şimdiden:)
ilk zamanlar doktorlar anne adayını oldukça üzüyor.tüm doktorlar diye genellemeyim ama çoğunluktalar maalesef
ben ilk gebeliğimde adetim 2 gün geçtiğinde 24,65 civarında bi değerdeydi.
doktor takip etmemiz gerektiğini sölemişti.
2günde bir 2 ye katlaması gerek demişti
bende 2 günde bir de kan aldırıyordum bana beklemek zevkli geliodu acaba arttı mı kaç oldu diye
ki keza artıyodu da.
9 haftalıkken düşükle sonlandı nedeni yokken kanamam başlamıştı.
düşükten bi hafta falan önce banyoda düşmüştüm ama o anda ne ağrım ne kanamam olmamıştı.
belkide sebebi o olabilir bilemiyorum.doktorlar sağlıklı olmayan bebek düşer üzülmeyin demişti
merhaba kızlar.
bende hamile olmayı deli gibi isteyenlerdenim.
benim durumum biraz karışık ama
tedavim yeni bitti
temmuzda ara verdim tedavim bitince nefes almak istedim
şimdi bu ay tekrar çalışmalara başladım
uzun süre ilaç kullandığım için yumurtlama problemim oluştu
2 aydır klomen kullanıyorum
p.tesi randevum var inşallah gerekli büyüklüğe erişmiştir ve bu ay tekrar aynı sevinci yaşarım
listeye ekleniyorsa bat 7 eylül yaş 28
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?