- 2 Kasım 2011
- 4.075
- 84
- 363
- 35
Sende benim gibi cok enfeksiyon mu oluyosun nol su ic sicak dus alma . Kan pihtilasmadina zaten ucuncu dusukte bakiyolarda doktor tanidikti herseye baktilar bende ki olsa bile cozumu var belki bakmislaedir normal kan testinde bakiyolar parmaktan kan aldilar mi hic
kızlar akşam dışarda yicez yemeğimizi :) ama evimiz pis ben bi evi silip süpüreyim bide duşa girip güzelleşiiim biraz kocama :)
Dikkat et allah biliyo ben senin yerinde olsam supurmezdim
ayy ama ev pis 2gün oldu süpüreli..yarında pazar evde durmayız dükkana gideriz kesin..pazarteside hastane işi olacağı için yorgun olurum mehtemelen..
ayy inşallah kuzum ama bn yinede hep çorap falan giymeyi düşünüyorm..kışın en korktuğum şey grip zaten canım yaa çok sık grip olurum ve uzun sürer ama ALLAH onunda direncini verir inşallah..ayy evet yaz bebişi olcak inşallah bitanem
kahve tişörtlü halim geçen ayki fotom...renkli elbiseli halim 3 hafta öncesi...lacivert bluzlü fotoyu da dün çektim :26: git gide şişiyorum
UYGAR VURDU GOL OLDUUUUUUUilk tekmemi yedim yaklaşık 70-80 saniye önce
ahhhh tepiklerini yerim onun ne güzel bir duygu kimbilir. bende dün pıt pıt atma gibi bişeyler hissettim ama bebişten kaynaklı mı değilmi bilmiyorum :26:
buarada bende bebek yağına başladım 2 hafta önce. duştan sonra kullanıyorum. buschy.cim senin kremi de yazdım kenara ondan alırım bende
kullan canım o kremi de...ayy kıpırtısı vardı da tekme niye yok diye söyleniyodum elimde karnımdaydıelime bile geldi resmen atışı manyak anasının sesini duydu al sana tekme dedi resmen
merhaba canım ben kendi adıma hem iyiyim hem heyecanlıyım :) sen nasılsın nasıl gidiyo hamişlik :)
ben geldimmmmmmm :):)
iyi gidiyor arkadaşım....cinsiyeti de öğrendik bugün oğlumuz olacakmış....hayırlısı bakalım....seninde hayırlı olsun tekrar
kaçırdın sinemoğlan tekmeledi.... ilk tekmemi yedim
oyy ben onun tekmesini yerim maşallah ona sıpa :) bizlerde görcez mi acaba yaa :)
ayy bebişim nasıl bi duygu ?
valla çok başkabağırsakt a gaz olur ya onun göbek deliği hizasında olduğunu düşün ama ele geliyo ve hiç bi organa bağlı bi hareket değil...sabahtan beri söyleniyorum tekme yok diye duydu oğluşum sesimi
demek ki senin oğluşun sözünü tutacak :) ayyy bizlerde yaşayalım bu duyguyu yaa :):)
UYGAR VURDU GOL OLDUUUUUUUilk tekmemi yedim yaklaşık 70-80 saniye önce
Nice tekmelere insallahismide guzelmis adiyla buyusun
buschy bizim de oğlanmış...ben kız diye kendimi hazrlamaya başlamışken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?