- 2 Kasım 2011
- 4.075
- 84
- 363
- 35
hayırlısı olsun canım bu sene oğlan senesi zaten kız tek tük
anlamadım ki kızlar speddy 77 ye sor dedim doktora ama bakalım doktorlarda cok ketum oluyor bazen acıkla degılmı can cekıstırıyorlar resmen insana
Cnm ben şehir dışındayım annemin evinde ve burada da internet yoktu,yeni buldum birinden.Doktora gidemedim.Soldaki ağrım da devam ediyor.Doktor özellikle beni heyecanlandırmak istemedi sanırım ama bıyık altından güldü gibi geldi,gerçi kadındı bıyığı yoktu ama:)Kocamı doktora göndermeme de izin vermedi.Adeti bekle test yap dedi.Şehir dışında olduğum için 18.günden sonra bizde ilişki de olmadı yani.Bakalım cnm kısmet artık.İnşallah bu ay ben senden evvel hamile haberimi veririm sen de benden hemen sonra,çifte bayram yaparız:)Darısı da herkesin başına olur...aminnn.21-22 ağustos regl tarihim...Şurda 21 ine ne kaldı ki caaaaanımmmmm:)))
Canım benım super bır haber bu amın amın amınnnn dıyorum rabbim inşallah önce sana hemen arkandan bana nasip etsin cok az zamanımız kaldı haftaya :))) içimde kocaaa bi umut varr rabbim boşa cıkarmasın inşallah yumyum günlerinde yaptıysan ıhtımal cook yuksek allahımın izmiyle bize beklemek kaldı cok uzaklasma bırlıkte bekleyelim :)))) 24-25 de benım oyyy cok az kaldııı :))))
Heyecanlanmamaya çalışıyorum cnm.Herkes de soruyor bebiş var mı diye,insan beklentiye giriyor,ben tam unutuyorum başkaları soruyor,olsa saklayacakmıyız,dükkan sizin yani:)Güzel güzel bekleyelim bebişlerimizi yapalımmmm,güzel güzeel doğuralımmmm hayırlısıylaaaa:)
Topik haftasonu tatiline girmiş :)
günaydınnn kızlarrr....
sinem tatlım hayırlı olsun..çok sevindimm okuduğumdaa
eriğimm inş gelmez o kırmızılarrrr
afyo canım inş bu ay tutunuz bebişlerimizzz
günaydınnn kızlarrr....
amin canım inşallahhh
o kadar özledimkii annelik duygusunu
o hormonların verdiği güzel tatlı duygusallığı:) cok farkli gorumcem dogum yaptiginda eltim cok ozenmisti ve gogusleri sismisti bebisi gorunce sut geldi cok sasirmistik o ay hamile kaldi dusukten sonra biir yildir olmuyodu onunda
Günaydın kuzum ama malesef hic umidim kalmadi acayip sistim ve regl zamani hep tartida belli olur ki sabah denemek icin baktim aynen hemen belli olmus kirmizilarin pirtlamasini bekliyorum gelecegini hep biliyofum ama uzulmuyorum desemde yalan olur hani ilki hemen olmustu (dusuk olan ) bundada oyle saniyodum galiba yanilmisim ikinci denememizde olmadi bide oyle cok saglam yontemle korunmadim gun hesabi yaptim zaten istedigim ivin sozde dojtor yasagina uydumoff bilmiyorum
amin canım inşallahhh
o kadar özledimkii annelik duygusunu
o hormonların verdiği güzel tatlı duygusallığı:)
Günaydin tatlisler
Bugün bat gunum ve kesin kirmizilar yoldadunden beri tansiyonum cok dustu yazik kocisim cok umutlu neyse bidaha ki aya artik ben pedleri cantama attim bile
günaydınnn kızlarrr....
günaydın canımm :)
sıkma canını bebişim hepimiz bir olur elbirliğiyle kovarız kırmızıları sen merak etme
hakkınızda hayırlısı neyse o olsun bitanem
İnşallah canimcim sen neler yaptin gittin mi doktora bugun mu gideceksin
Kizlar gunaydinn adetime 9 gun var yaklasik 1 haftadan beri gogus uclarim agriyor ve goguslerim cok sis dun iliski sirasinda beyaz akinti geldi hamilelik belirtisimi bilmiyorum hep bunlar her ay acaba hamilemiyim degilmiyim diye dusunmekten yoruldumm acaba bunlarin hepsi psikolojikmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?